.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 161
    Аз съм сериен убиец

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами аз попризнип ме кефят клощави и съм харесвала клощав кефят ме ! Но повечето са прави,че кто обичаш човека много роля килограмите не играят
    П.П аВТОРЪТ НА ТЕМАТА НА КОЛКО СИ ,чЕ И РЕЛЕФЕН ГРЪБ
    16.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми аз до ся бях влюбена в високо и слабо момче.

то не пита в кого да се влюбиш
    нямам повод да сънувам....

bih trugnala estestveno , az mn takiva mom4eta sum haresvala ;] no estestveno harakera e na 1 mqsto ;] gadnoto e 4e ako sa super hurbavi i nit moje da se za6titava nito ni6ty , puskat mu ebavki i t.n ama kvo da se pravi ... ;] poznavam mom4eta deto se tupa4 kolkoto se moje pove i si ostavat na 50 kila i ne murdat kofti ama ... ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Re: Бихте ли се влюбили в клъощаво момче

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако момчето е клъощаво бихте ли тръгнали с него или бихте го зарязали. И ако трябваше да избирате между дебел и клъощав кой бихте избрали?
    ахахахааахаааххаха
    стига си се гледал в огледалото.
    Може да си едно от 2те,но ако нямаш грам мозък в главата никой няма да ти обърне много внимание.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Няма значение дали е слаб или дебел- в смиъл..як.Има момичета които харесват по - слабички, други не.А повечето гледаме само в лицето..
    Моя например е борец,97 кила е, но има страхотно тяло -мн тренира.
    А бившия ми,пак беше борец,ма отвсякъде хилка..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

клъощав или не... ако е безличен - няма шанс. а ако е чаровен - има.
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Bourgas_bilder
    Guest
    Въх какви са тия мисли,мислех че само в Бургас гледат по така с красивите тела.За жалост аз съм един от тези хора и никой не гледа какво имам в главата а само гледа тялото ми,писна ми от такива повърхностни хора.Няма ли да пораснете най накрая.Като слушам доста хора искат за приятел някой Робокоп>важно е съдържанието а не опаковката.А и ми е интересно как някой момичета не се поддържат кой знае колко и искат някой които доста време отделя за тялото си,и обратното.Няма как да стане поне малко трябва да си дадеш зор за да искаш нещо от този сорт.Аз лично съм така но ако няма мозък в главата както става често чао и това е.
    Всяко момче може да ви впечатли има вътрешна красота но за жалост не всеки я гледа.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    при себе си съм забелязала тенденцията, че обичам хърбави мъже - адски слаби...при това го правя абсолютно несъзнателно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Охаа значи ако не е някъф охранен копелдак не става и не заслужава да има гадже дори всичко друго да му е ок ?! Лол това ми хареса...явно в днешно време е жано да си як а не да имаш нещо на 2рия етаж...В такъв случей тръгвайте с тея яките и кат ви зарежат спрете да пускате теми "Ооо боже той ме заряза но защооо" ? Защо ли защот сте повърхностни бре момичетаааа...или по скоре деца. Не занимавай горкото момиче с тебе щот не го заслужаваш само поради причината че си пунала тая тема.Да беше казала поне че е умен разбиращ или поне една добричка дума а не ша одите ли с клечка. Пуу аман от недорасли (в мозъка не във друко).
    Кой те брои път тебе за жив

Цитирай Първоначално написано от scorpias
    Охаа значи ако не е някъф охранен копелдак не става и не заслужава да има гадже дори всичко друго да му е ок ?! Лол това ми хареса...явно в днешно време е жано да си як а не да имаш нещо на 2рия етаж...В такъв случей тръгвайте с тея яките и кат ви зарежат спрете да пускате теми "Ооо боже той ме заряза но защооо" ? Защо ли защот сте повърхностни бре момичетаааа...или по скоре деца. Не занимавай горкото момиче с тебе щот не го заслужаваш само поради причината че си пунала тая тема.Да беше казала поне че е умен разбиращ или поне една добричка дума а не ша одите ли с клечка. Пуу аман от недорасли (в мозъка не във друко).
    Кой те брои път тебе за жив
    Млък бе кух някой да те е питал ?! Ако иамш мнение по темата пиши ако не НАПУСНИ ! ЕЙ АМАН ОТ 12 годишни лапета дет са мислят за голямата работаа....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Много е просто
    Или си супер красавец или си богат
    Иначе си на сухо

Мега фен Аватара на Blab
    а бихме ли се влюбили в момче с кафяви очи...
    за мен е без значение!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bourgas_bilder
    Въх какви са тия мисли,мислех че само в Бургас гледат по така с красивите тела.За жалост аз съм един от тези хора и никой не гледа какво имам в главата а само гледа тялото ми,писна ми от такива повърхностни хора.Няма ли да пораснете най накрая.Като слушам доста хора искат за приятел някой Робокоп>важно е съдържанието а не опаковката.А и ми е интересно как някой момичета не се поддържат кой знае колко и искат някой които доста време отделя за тялото си,и обратното.Няма как да стане поне малко трябва да си дадеш зор за да искаш нещо от този сорт.Аз лично съм така но ако няма мозък в главата както става често чао и това е.
    Всяко момче може да ви впечатли има вътрешна красота но за жалост не всеки я гледа.
    а на колко си? за мен голямо значение няма външният вид

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако трябва да избирам между дебел или кльощав,ще избера този,който има по-добро сърце.

Guest
    така за тези,които казват че външния вид е без значение нека ми прати снимка на гаджето си,за да го видя дали е грозно!!!! определено вънвшния вид не е от голямо значение,но едва ли някой би тръгнал с наистина грозно момиче/момче!!! имам предивд горзно наистина грозно,а не да има един недостатък .. примерно че имал голям нос..или големи уши. говоря ви за наситина грозно момче/момиче!!! се пак,когато се запознаваш с него първо впечтление ти прави външния вид и се вижда социалното му положение,което не е нещо лошо.дали ще е беден или богат.. това не ме инетересува не мисля че и някой друг го инетересува,но как би реагирал ако видиш наистина грозно момче/момиче.. е ти би ли тръгнало с него/нея?както казах по горе това е след всичко друго все пак!! да не изкарате че гледам само външния вид защото не е така!!!! просто казвам че никой не би тръгнал с наистина много грозно момиче/ момче!!!!

а за това дали слаб или дебел.. всеки си има предпочитания и не е нищо лошо.когато видиш някой непознат,за който казваш " какъв сладур" или " ебати сладура" еми всеки гледа външния вид тий като не се познават и това е абсолютно нормално.ако вече съм се опознала с човека и наистина го харесвам,мога да си говоря с него за всичко,мога да си споделям с него и ред други неща.. няма да е проблем това че е дебел или това че е слаб.а това че някои предпочитат едно от двете не е нищо лошо аз ако трябва да избирам между двама които са еднакви-готини,печени и тн... бих избрала по слабия!!

моля след това мое мнение да не казвате " колко си тъша ти гледаш вънвния вид само" защото пак казвам не е така!!!!!!!!!!!!!!

няма перфектни момчета/момичета така че.. мисля че е по-важно дали след като скъсате може да си бъдете приятели,което е много трудно постижаемо,дали можеш да споделяш с него/нея,дали винаги можеш да говориш дори и за най-тъпите неща с него/нея и тн....

Супер фен
    Не не бих го зарязала,защто е кльощав!Попринцип не си падам по едри момчета или дебели!ХАресват ми по слабичките ... ама не чак много слаби!Нормални....
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Ne mislq 4e tova e nai-vajnoto, no...ne bih haresala prekaleno debelo ili prekaleno slabo mom4e!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от =)
    хаха аз съм слаб за ръста си ама имам перфектно гадже а и бая обожателки даже съм си не слаб а кльощав но не ми пука - всичко имам и съм доволен от живота
    нека тия фитнес маниаците и здравите гъзари ме надбягат а да не говорим за отскок-като сковани бузи са :P аз съм слаб и висок но изобщо не сдухан или някакъф зубър фешън тип съм и както вече споменах имам достатъчно обожателки да не ми минава деня в скука винаги ще се смея на фитнес маниаците - те са едни неподвижни тулумби. Поздрави

Смей се ти, май май не само си грозен ама си и бая тъпичък.Ходя на фитнес от доооста доооста време, бягам 50 метра за 6,60 преди половин година скачах 2,40 а дано ако не е повече поне пак да е толкова сега.Това че маса дебелаци ходят на фитнес зада правят нещо с тлъстините не означава че можеш да лепнеш на всеки, които ходи на фитнес - буца.Слушай ме какво ти казвам и внимавай да не ти натрие носа някой на живо щото по чата това не е нищо.

Град
    pLaZmA wOrLd
    хаха ми ето част от моята биография

1 място на републиканското първенство по овчарски скок - 89 набор ! (клуб-Спартак София)
    участие на финалите за юноши в Полша 27-място от 150 участника
    тичам 50 метра за 6.30 и скачам 2.70
    играч на волейбол с училището ми- 2 място за 2006 година.

Ходих на фитнес - качих кила и станах абсолютно неподвижен като тупан
    изтичвах 50-те метра за 7.00
    а скока ми спадна на 2.50

един от моя клас е запален фитнес манияк-зоби се харчи си парите за глупости стана здрав като горила и сега на заден ще го бягам а и момичетата му се хилят като прави тия стойките и се прави на FBI играч и какво като ме биеш например какво печелиш от това ? данеби оная ти работа да порасне или да ти падне от небето 20кг. протеин ? а аз пак сио ставам същият-с прекрасно момиче до мен и невероятни приятели. Поздрави.

хаха ми ето част от моята биография

1 място на републиканското първенство по овчарски скок - 89 набор ! (клуб-Спартак София)
    тичам 50 метра за 6.30 и скачам 2.70
    играч на волейбол с училището ми- 2 място за 2006 година.

Ходих на фитнес - качих кила и станах абсолютно неподвижен като тупан
    изтичвах 50-те метра за 7.00
    а скока ми спадна на 2.50

един от моя клас е запален фитнес манияк-зоби се харчи си парите за глупости стана здрав като горила и сега на заден ще го бягам а и момичетата му се хилят като прави тия стойките и се прави на ' играч и какво като ме биеш например какво печелиш от това ? данеби оная ти работа да порасне или да ти падне от небето 20кг. протеин ? а аз пак сио ставам същият-с прекрасно момиче до мен и невероятни приятели. Поздрави.
    Бия те на бягане 6.0

Lupus in fabula

Град
    pLaZmA wOrLd
    може може - няма най-добри и всеки си намира майстора но просто е смешно да кажеш че фитнеса и тия горили дето ми се чепят по телевизията могат повече отколкото нормален и дори слаб човек като мен.
    доказано е че фитнеса сковава тялото

Цитирай Първоначално написано от be_true
    а бихме ли се влюбили в момче с кафяви очи...
    за мен е без значение!
    Еееееееееее не това вече ме разбииииииииии неееееееееееее няма да го преживея...това е бахти въпроса при положение че над 75% са с кафяви очи просто ше остана без коментар...

Lupus in fabula

може може - няма най-добри и всеки си намира майстора но просто е смешно да кажеш че фитнеса и тия горили дето ми се чепят по телевизията могат повече отколкото нормален и дори слаб човек като мен.
    доказано е че фитнеса сковава тялото
    =D> ПОДКРЕПЯМ ПИЧОВЕТЕ =D>
    ///GEGEN NAZIS\\\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си