.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 161
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Бихте ли се влюбили в клъощаво момче

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако момчето е клъощаво бихте ли тръгнали с него или бихте го зарязали. И ако трябваше да избирате между дебел и клъощав кой бихте избрали?
    Аз не избирам хората по външния им вид!
    The reasons of love... <3

Супер фен
    А би ли се влюбил в дебело момиче?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Бихте ли се влюбили в клъощаво момче

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако момчето е клъощаво бихте ли тръгнали с него или бихте го зарязали. И ако трябваше да избирате между дебел и клъощав кой бихте избрали?

Ходих доста време с един кльощав. После го зарязах, ама не само защото беше кльощав, ами защото с него се чувствах като лесбийка - той си беше съвсем истинска пyтка

Ако трябва да избирам... Не бих избрала нито единия най-вероятно. Ще си остана самичка и щастлива Освен ако някой от тях не успее да ме грабне с уникален и прекрасен характер и маниери

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Охаа значи ако не е някъф охранен копелдак не става и не заслужава да има гадже дори всичко друго да му е ок ?! Лол това ми хареса...явно в днешно време е жано да си як а не да имаш нещо на 2рия етаж...В такъв случей тръгвайте с тея яките и кат ви зарежат спрете да пускате теми "Ооо боже той ме заряза но защооо" ? Защо ли защот сте повърхностни бре момичетаааа...или по скоре деца. Не занимавай горкото момиче с тебе щот не го заслужаваш само поради причината че си пунала тая тема.Да беше казала поне че е умен разбиращ или поне една добричка дума а не ша одите ли с клечка. Пуу аман от недорасли (в мозъка не във друко).
    Истината боли, мамка му Ааа... и те първо растът в другото, после в мозъка И определно е забележимо..Пфффффффф
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Хах...пиша пак..просто ми дойдоха и други неща на ум от сорта на - темата е Бихте ли се влюбили...Все си мисля, че не избираш в кой да се влюбиш..А относно кльощавите..имах един приятел, изглеждаше много слаботелесен..Веднъж заради приятелката му го биха адски много, но момчето се държа определно мъжки, изрепчи се и си изяде боя..Странното е, че биячите после ходиха 1 месец посинени из центъра...Т.че мускулите не са всичко...пък и кльощав кльощав...ма знаеш ли го къф е баси и кой познава...да не смееш и дума да му кажеш..
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Bourgas_bilder
    Guest
    """"""""""""""
    Смей се ти, май май не само си грозен ама си и бая тъпичък.Ходя на фитнес от доооста доооста време, бягам 50 метра за 6,60 преди половин година скачах 2,40 а дано ако не е повече поне пак да е толкова сега.Това че маса дебелаци ходят на фитнес зада правят нещо с тлъстините не означава че можеш да лепнеш на всеки, които ходи на фитнес - буца.Слушай ме какво ти казвам и внимавай да не ти натрие носа някой на живо щото по чата това не е нищо."""""""""""

Така е това момче ми хареса какво казва,да не се мисли за нещо,да не се окаже че е нищо.Разбирам те и аз ходя на зала ама какво да се прави не всеки мисли,че тези които имат яки тела са умни а обратното :Д но забравят че не всеки гълта химии ама карай то си остава за тях.Данък обществено мнение не плащам

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Към авторката: Не знам дали ти стигна да ти го кажат достатъчно хора до тук,но и аз ще повторя... ти си супер ограничена.За повечето момичета момчето трябва да не е кльоюаво,дебело,ниско..тряб ва да е як,ако може с пари,ако може да е малко тъп да ви се връзва на всичко,да и умен ж същото време... да не знам си какъв..ама вие нищо не искате!И кво ако момчето е слабо или пухкаво.Аз пък си умирам от кеф като видя супер слабо момче.Въпрос на вкус..по това ли си избираш гаджетата и в кой да се влюбиш? ...смешно да е даже да пускаш тема като тази...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    LuNaTa
    ne obicham nito klioshtavi nito debeli..no ako trqbva da izbiram predpo4itam po klushtavi
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    А би ли се влюбил в дебело момиче?
    Кво да кажа....? От толкова време ям критиката, че не си харесвам мускилести, а дебели...

ако ми допада цялостно -да защо не?предпочитам кльощав пред дебел!
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

С тея клечовци да не стане като идете на дискотека вас да бият и да е*ът него?!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Малоумна ли си...или просто се опитваш да си забавна?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Малоумна ли си...или просто се опитваш да си забавна?
    Предполагам първото!
    Light The Universe

А и слабите мъже също са доволно силни.

Се тая кво си мислите, слабо ме вълнува! Само да кажа, ТЕМАТА Е МЕГА ТЪПА!!! Ако я карате така май скоро и по каталог ще ги избирате! Не съм убедена, че на някои може да им се угоди. Да не е дебел, да не е кльощав, да е рус, да има сини очи...и никоя не изброява някоя черта от характера, защото явно на повечето им е безразлично с какъв човек ходят. Важното е да е красив!

Се тая кво си мислите, слабо ме вълнува! Само да кажа, ТЕМАТА Е МЕГА ТЪПА!!! Ако я карате така май скоро и по каталог ще ги избирате! Не съм убедена, че на някои може да им се угоди. Да не е дебел, да не е кльощав, да е рус, да има сини очи...и никоя не изброява някоя черта от характера, защото явно на повечето им е безразлично с какъв човек ходят. Важното е да е красив!
    И по твойта логика биач!
    Light The Universe

Попитах те съвсем смислен въпрос, а ти веднага обясняваш, че те мисля за някаква. Ти например...би ли ходила с 30 килограмов мъж...или с 200 килограмов...?

Еми брат ми е 130 кг, ама досена не е оставал сам за повече от няколко часа! Т.е. ако знаеш как да си изиграеш картите или просто си намериш някой който истински да те обича (както сегашната му приятелка) просто няма да има значение дали е 30 или 300 кг. А на въпросът ти директно - ДА бих! Защото това винаги може да се промени. И ако се наложи дори аз бих била човека, който да му помогне да се промени! Ако той го иска разбира се! Никога не съм отказвала да дам шанс на някого заради начина, по който изглежда!!!

Доста утопично говориш...не че за мен външността е на първо ммясто...но трябва да има нещо, а не да е само характера...ако не ме впечатли с нещо, ще го възприемам само като приятел.

Въпрос на мнение! Аз съм била отблъсквана заради начина, по който съм изглеждала. Точно затова спрях да се заглеждам по красивата външност. Най - често всичко хубаво приключва с нея...

Нормално е да те отблъскват, когато не те харесват. Не могат всички да те харесват...както не могат всички да харесват характера ти. А за второто си права...но това се случва, когато човек се заглежда по всеизвестните и всехаресвани хора.

Е, определено не съм от тези, които си харесват някой защото всички други го харесват! Имам си мой вкус, който не съвпада с всеизвестните и всехаресвани хора! Както казах често ям критика, че съм се заглеждала по пълнички (с което не съм мн съгласна ама карай) така, че нямам такива проблеми!

Бившият ми беше пълничък и си беше доволно готин мъж...

Guest
    Дрън-дрън, пълни глупости в тая тема. Нямало значение дали е слаб или дебел. Ама много лъжете бе, ейй, момичета!!...

Според мен (егати остарелите виждания, а?) човек не се влюба във външността. А до самия външен вид, всичко е комплексно, излъчването, привличането, което по мое мнение може да същетвува и към кльощави и към пълни момчета и т.н.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си