.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 161
    Има достатъчно нисички и слабички момичета така че спх

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами да кажем че ми харесват леко залръглени...няма голямо значение за мен ако харесвам момчето... но нека да не заема в тролей две седалки нито половин... Нещо средно... и в крайна сметка любовта не пита...

Повече от фен Аватара на Valhala
    Бах въпроса...То не пита...
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.

Re: Бихте ли се влюбили в клъощаво момче

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако момчето е клъощаво бихте ли тръгнали с него или бихте го зарязали. И ако трябваше да избирате между дебел и клъощав кой бихте избрали?

Ти се шегуваш?!? НАЛИ!!!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

ще се влюбя ако човекът ме привлича и сексуално... т.е. няма да е в кльощав Повърхностна или не.. такава съм си
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Комплексарките не всички мъже са грамади.И като ви гледам колко ви ебе за тия кила, направо НА НЯКАКЪВ МЪЖ се надявайте.Щом ви бъркат толко килата, а не какво е той всъшност мога спокойно да ви пратя на онова на географията.

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Има достатъчно нисички и слабички момчета така че спх
    Тва ми е комплекс

Хем съм 60 кила, хем съм 1.73 А СЪМ 10 клас

:)

Ako e po slab ot men NE....ne shta da se kompleksiram dopulnitelno...no sym se vlubvala vb po klioshtav ot men de kakto i v dosta po edyr....mi po hubavo e da te obgrushtaaa edri4yk sqkash trqbva da ima za pipane

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Еми не не бих тръгнала с кльощав Има някви момчета такива грозно кльощави с крака като клечки Но няма да тръгна и с дебел .. Няква глава по-голяма от баскетболна топка Момчетата,които ми харесват са такива с нормално телосложение .. Слаби , НО НЕ КЛЬОЩАВИ .. Пък и аз не съм кльощава , нито дебела , което ще рече , че някъв клечо/свинчо до мене ще е ужасно , пък и визията му няма да е мн приятна .. Тъй че без повече обяснения ХАРЕСВАМ МОМЧЕТА С НОРМАЛНО ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ ..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Ако момчето е клъощаво бихте ли тръгнали с него или бихте го зарязали. И ако трябваше да избирате между дебел и клъощав кой бихте избрали?
    Е ти кво питА....... Какво имаш предвид с дебел, защото ясно се разбира, че ти си кльощавия и предполагам за теб "дебел" е вс над 60кг.

П.П. Не виждам, защо да не те харесват момичетата освен, ако не си толкова слаб, че да се налага да те връзват с връвчита, за да не те духне вятъра.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    бившия беше клечо ама си го обичам многоо

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ебахти комплексите , ебахти чудото
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

важното е да му е дебела п*шката
    4е какво от това 4е е слаб-вси4ките ми гаджета и тези които съм харесвала и оби4ала са били слаби и ако съм ги оставяла, то определено при4ината не беше защото са слаби .
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Far Away
    Ако е рус и по възможност футболист бих се влюбила.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az sum vlubena v momenta v klio6av momuk ne bih go zarqzala,vupreki,4e ima6e i takuv moment
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    офф аз се с кльощи излизам..... еби му майката по слаби и от мене,а иначе си падам по по-големичките по-възбуждащи са

...ludi li ste be kvi sa teq temi!...suh,debel,pypchiv ili s jenstveni cherti,pleshiv...v lubovta nqma granici da eba az da ne sym perfektna eeee!??????????!!!!!!!!

Принципно не харесвам кльощави, за мен това не е мъж... трябва да е силен, да е мъжествен...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    Град
    Варна
    Няма грозни и красиви през различните очи красотата е различна , всеки има различни виждания за това какви харесва или не .
    Но такива изкавания че си падали по момчета които могат да се бият и които биха се збили с някои заради една думичка на криво или комплимент ей това си е една голяма лапешка простотия.
    Като искате такива дет могат да се бият и да са някои едри , отивате в фитнеса и започвате да си избирате наи едрите типове дето само това чакат някои лапенце да им падне за ебан.И да я карат да си мисли че е оценена е да ама не .
    То вече нормалните момичета малко останаха дето да гледат какъв е човек по характер и дали е добър и т.н
    Повечето гледат кои ква кола кара колко пари има , дали ще я води по скъпи заведения , дали ще я глези като и купува разни дранкулки и т.н
    Вий това да си фанете богато гадже го обърнахте на професия.
    Но тези които нарочно си търсят такива гаджета с нищо неса по различни от тези които седят край магистралат.Дори тези край магистралата са по добре защото открито си предлагат услугите и очакват подобаващо заплащане за тях.

Кльощавия бих избрала.
    А и аз по принцип харесвам слабички момчета.

I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Кльощавия бих избрала.
    А и аз по принцип харесвам слабички момчета.

+1 сичките ми бивши са слабички

Супер фен
    Град
    Своге
    Не искам некой 100 кг ,а ма пък и некъв 50 кила-не мерси!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

АЗ ПЪК ИСКАМ НЯКОЯ 200 КИЛОГРАМОВА ДЕБЕЛАНА СЪС СЛЕПНАТ АНЦУГ НА АДИДАС И ДА Й ВИСЯТ СЛАНИНИТЕ
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Голям фен
    Град
    Лондон
    Да вярно външния вид е важен ,ама ако ти харесва по-характер и го обичаш няма много да гледаш дебел или слаб е ,защото ,ще е твоя човек

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Имаше тема дали харесваме "приятно закръглени",сега има за кльощави.Стига с тези комплексарски темички.За мен зависи от характера,а не до това дали е слаб или дебел.И ако трябва да избирам между кльощав и дебел,бих избрала този,който ме обича,държи на мен и е готин по характер!
    + 1 Съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си