- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се влюбили в клъощаво момче
Има достатъчно нисички и слабички момичета така че спх![]()
Ами да кажем че ми харесват леко залръглени...няма голямо значение за мен ако харесвам момчето... но нека да не заема в тролей две седалки нито половин...Нещо средно... и в крайна сметка любовта не пита...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
Бах въпроса...То не пита...
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти се шегуваш?!? НАЛИ!!!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
ще се влюбя ако човекът ме привлича и сексуално... т.е. няма да е в кльощавПовърхностна или не.. такава съм си
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Комплексарките не всички мъже са грамади.И като ви гледам колко ви ебе за тия кила, направо НА НЯКАКЪВ МЪЖ се надявайте.Щом ви бъркат толко килата, а не какво е той всъшност мога спокойно да ви пратя на онова на географията.
Тва ми е комплексПървоначално написано от djudjulinkaa
![]()
![]()
Хем съм 60 кила, хем съм 1.73 А СЪМ 10 клас![]()
Ako e po slab ot men NE....ne shta da se kompleksiram dopulnitelno...no sym se vlubvala vb po klioshtav ot men de kakto i v dosta po edyr....mi po hubavo e da te obgrushtaaa edri4yk sqkash![]()
trqbva da ima za pipane
![]()
Еми не не бих тръгнала с кльощавИма някви момчета такива грозно кльощави с крака като клечки
Но няма да тръгна и с дебел .. Няква глава по-голяма от баскетболна топка
Момчетата,които ми харесват са такива с нормално телосложение .. Слаби , НО НЕ КЛЬОЩАВИ .. Пък и аз не съм кльощава , нито дебела , което ще рече , че някъв клечо/свинчо до мене ще е ужасно , пък и визията му няма да е мн приятна .. Тъй че без повече обяснения ХАРЕСВАМ МОМЧЕТА С НОРМАЛНО ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ ..
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Е ти кво питА....... Какво имаш предвид с дебел, защото ясно се разбира, че ти си кльощавия и предполагам за теб "дебел" е вс над 60кг.Първоначално написано от Анонимко
П.П. Не виждам, защо да не те харесват момичетата освен, ако не си толкова слаб, че да се налага да те връзват с връвчита, за да не те духне вятъра.
Ебахти комплексите , ебахти чудото![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
важното е да му е дебела п*шката![]()
4е какво от това 4е е слаб-вси4ките ми гаджета и тези които съм харесвала и оби4ала са били слаби и ако съм ги оставяла, то определено при4ината не беше защото са слаби .
I can't stop myself from loving you <3
Ако е рус и по възможност футболист бих се влюбила.![]()
az sum vlubena v momenta v klio6av momuk![]()
ne bih go zarqzala,vupreki,4e ima6e i takuv moment
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
...ludi li ste be kvi sa teq temi!...suh,debel,pypchiv ili s jenstveni cherti,pleshiv...v lubovta nqma granici da eba az da ne sym perfektna eeee!??????????!!!!!!!!
Принципно не харесвам кльощави, за мен това не е мъж... трябва да е силен, да е мъжествен...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма грозни и красиви през различните очи красотата е различна , всеки има различни виждания за това какви харесва или не .
Но такива изкавания че си падали по момчета които могат да се бият и които биха се збили с някои заради една думичка на криво или комплимент ей това си е една голяма лапешка простотия.
Като искате такива дет могат да се бият и да са някои едри , отивате в фитнеса и започвате да си избирате наи едрите типове дето само това чакат някои лапенце да им падне за ебан.И да я карат да си мисли че е оценена е да ама не .
То вече нормалните момичета малко останаха дето да гледат какъв е човек по характер и дали е добър и т.н
Повечето гледат кои ква кола кара колко пари има , дали ще я води по скъпи заведения , дали ще я глези като и купува разни дранкулки и т.н
Вий това да си фанете богато гадже го обърнахте на професия.
Но тези които нарочно си търсят такива гаджета с нищо неса по различни от тези които седят край магистралат.Дори тези край магистралата са по добре защото открито си предлагат услугите и очакват подобаващо заплащане за тях.
Кльощавия бих избрала.Първоначално написано от Анонимко
А и аз по принцип харесвам слабички момчета.
![]()
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1 сичките ми бивши са слабичкиПървоначално написано от jghgh
![]()
Не искам некой 100 кг ,а ма пък и некъв 50 кила-не мерси!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
АЗ ПЪК ИСКАМ НЯКОЯ 200 КИЛОГРАМОВА ДЕБЕЛАНА СЪС СЛЕПНАТ АНЦУГ НА АДИДАС И ДА Й ВИСЯТ СЛАНИНИТЕ
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps