- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се влюбили в клъощаво момче
Пфффф ии вие няма да са опрайте мама му стара.Сети се за "Ренгеновите Очи" всички със стройно тяло,но мозъка им хич го няма ... Ииии много лошо за теб,защото човек не се определя по външния вид,а с това дали си щастлива с него,а това дет другите ще ти се смеят,че ходиш с това момче...Просто са шибани комплексари.Ти си бъди щастлива пък другите кот ще да говорятМа ко ли ти ги обяснявам щом си пуснала такава тема смятай за ко говорим
![]()
Трябва да си голям комплексар за да съдиш по някого по обвивката. Килограмите имат ли значение ?! Ако е набит това правили го по . забавен , по умен .....
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
И аз съм на същото мнениеПървоначално написано от jghgh
![]()
17.09.2010
Не бих се влюбила в КЛЬОЩАВ ...![]()
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
СъгласнаПървоначално написано от `Death`Whore``
И моят е такъв и горе между ушите е много по-мъж от някой напомпан тъпунгер,който само с бой знае да решава проблеми...
И тук подкрепямПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Нормално е да избера слабо момиче ,един път завинаги трябва да разберете че момчетата харесваме слаби жени и големи гърди .. Това че имате голям задник ,или голям нос и дебело лице на никои не се харесва освен на родителите ви които ви лъжат ,за да се чувствате по-добре .. аа и на загорелите селяни които ви лъжат че харесват по-закръглени с единствената цел да си задоволят долнопробните нужди ... Яжте и се мислете за хубави ..![]()
хаха как нахрани народаПървоначално написано от deFakto
...мда..само една подробност - темата е за кльощави МОМЧЕТА!
така че... Объркал си рейса,пич
![]()
Много глупаво изказване. Някои хора са се родили с нарушени хормони или болни .... Падна ми много в очите нищо , че не те познавам ...Първоначално написано от deFakto
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Не мога да знам дали бих се влюбила в някой кльощав защото за да се влюбя в някой няма значени САМО външния вид.
По кльощаво момче обаче не бих се загледала... Както и по някой твърде мускулест или такъв на който твърде много му пука как изглежда и твърде много се грижи за тялото си...
Перфектно ще е ако е висок към 1,90 и е с нормално телослжение. Даже леко пълничък ме устроива по-добре. Обичам мекички хора![]()
![]()
Не сладурче аз не говоря за тези които са болни или по-ред други причини са такива, и ти това го знаеш много добре .. моята мисъл е за тези които са мързеливи, и нямат никаква дисциплина спрямо това как изглеждат .. Ти какво предпочиташ футболист добре сложен или някои простак с шкембе ? Нали знаеш и Ален Делон все е падал в очите на жените ама .. малии нямам цигари ..Първоначално написано от marjesa
![]()
Аз реиса веднъж не съм го оцелил ама аиде ... Да грешката е мояПървоначално написано от Punisherrr
... някои да ми купи цигари ..
![]()
Мда а жените обичат мъже които миришат на свежо и чисто а не на цигари ама карайПървоначално написано от deFakto
![]()
Аре стига с теа пълни ГЛУПОСТИ....за 16 години живот...обиколил съм полвин България и не съм видял хубаво момиче с грозно момче...не знам кой го е породил тоя мит у хората че жените гледали ПЪРВО ! характера после външността...харесате ли го външно - начи стаа...ако пък е хубав и с някав грозен характер пак го вземате...просто защото е хубавПървоначално написано от sexy_for_you
![]()
Ся естествено ша ми са отговори - Не всички са такива! Да прави сте обаче тоя вид жени дет гледат характера са в Червената Книга на България !
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
аз пък съм видяла 2 мои приятелки които са мн хубави да са с грозни приятели, още се чудя как... но е такаПървоначално написано от impatient2
Червената книга не е чак толкова червена,колкото си мислишПървоначално написано от impatient2
![]()
...абе не може да се дават някви точни определения по тоя въпрос.
Първо,че ''хубаво момиче'' може да е всяко,стига ти да искаш!![]()
Спокойно може едно хубаво момиче да ходи с момче,което за друг е грозен...но за нея да е най-най !![]()
Абе хората са толкова различни...
Тва,че има разни смешни моди сега...момичетата наистина стават все по-повърхностни.. а и разбирането за красота е ДООООООООСТАААа...изкривен с тая пластмасова хубост към която се стремят девойките... Абе изобщо..всеки го разбира различно![]()
Значи не си гледалПървоначално написано от impatient2
![]()
Повечето наистна хубави момичета са с грозни приятели или поне такива които не са им на нивото. За повечето хора характера и излъчването са по-важни когато търсят сериозна връзка![]()
ахахахах тия мъже дето миришат на свежо и чисто по-кои канал ги гледа ? Плюс това аз мириша на вносни цигари !Първоначално написано от slun4ice
![]()
Трябва да е сочно и месесто,да има кво да се щипне!
...и кат го поднеш с вилицата сосче да пуска.Първоначално написано от aka6a_vamp
Бих избрала някой с повече мозък от тебе!Първоначално написано от Анонимко
![]()
В случаи че ти си проста тъкмо ще се допълните ........ шш къде е това човече дет намига е маина .Първоначално написано от sku
ХАХАХХАХА самия факт че задаваш този въпрос говори мноооого за теб и личната ти хигиенаПървоначално написано от deFakto
![]()
Предпочитам да е дебеличък ама чистоплътен и да ми мирише на хубаво отколкото да е със супер якото тяло ма да смърди на цигари (като са вносни да не би да миришат на Акуа ди Джо) и да ми се прави на велик
![]()
Момиче, от кога форумните герои почнаха да ти говорят ,ти с този форум ептен брадяса, щом взеха да ти говорят и за себе сиПървоначално написано от slun4ice
Това че ти определяш хората по 1 изречение пък на мен ми говори друго !Повърхностното си мнение го запази за себе си ! Плюс това защо ти ще определяш типовете мъже , тези дето ги определят са с токчетата по баровете,а не задръстените момиченца от форума .
"Форумните герои"?Първоначално написано от deFakto
Пък колкото до това дали мнението ми е повърхностно - едва ли е по-повърхностно от твоето. Ти каза "мъжете харесват еди какво си" а аз "жените харесват еди какво си"Пък и кога съм определяла някого? Просто изкзах мнение. Ти харесваш слаби жени а аз мъже които не пушат. Къде е поблем?
Това колко съм задръстена не можеш да го знаеш. А и къде ти във вторник по баровете беНякои хора имат и да учат хелоу
![]()
ами харесвала съм предимно слабички до преди няколко години, но сега вижданията ми се промениха...![]()
someone else...