- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се влюбили в клъощаво момче
Дам...мнозинството от безташачните индивиди е доста ограничено в мислите си!Кльощав съм и си нямам гадже...свободен съм за някоя,която ще ме угой и ще ме научи да се бия,за да я защитавам като си проси боя и се заяжда по дискотеките!
Ми не се мисля за просто за тва нема да станеПървоначално написано от deFakto
![]()
За мен зависи от характера,а не до това дали е слаб или дебел.И ако трябва да избирам между кльощав и дебел,бих избрала този,който ме обича,държи на мен и е готин по характер!
Пикльо комплексиран, вие не сте ли същите а? Колко момчета от тука са ходили с пълно момиче, което има 6тици?!?!? Убедена съм, че никой няма да ме цитира и да напиша "да, аз съм ходил", по-скоро ще има "бих ходил", но това са само думичкиПървоначално написано от GregoryHouse
"бих" не значи, че ще го направиш!!!!!
Еееее бати густото,да не си ходила с Дъ Геим случаино?Първоначално написано от LigLaTaa
Аз съм ходил с пълно момиче, що ти би ли излязла с някои с пъп като дъното на буркан ,или искаш футболист маи а ?шш Доктор Хаус напомни за себе си !Първоначално написано от shokoto91
![]()
Харесвала съм кльощаво момче,излизала съм със същото кльощаво момче...просто и аз бях кльощава.![]()
За любовта граници няма, а и всеки си има предпо4итания! С нас ли ще се съобразяваш или със сърцето си? !![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
първата ми "любов" беше скумрия, ама все пак не предпочитам много клиощави или дебели.
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Защо изпадате в крайности? Ето аз съм 90 и няколко кила, метър осемдесет и нещо, факт е, че имам и
корем в рамките на нормалното, но не се чуствам дебел за килограмите си, тренирам и съм доста широк в рамената. Нито ходя по дискотеки, нито се бия. Сега не мога да отрека, че ми се е вдигнало самочуствието и го раздавам малко перка по улиците![]()
Тук искам да направя малко проучване (за да не отварям нова тема):
Какво бихте избрали: Слабо момче, тип скейтърче, с кецовете от инсомния, провиснали панталони от саботаж, гривнички и значки и дълга коса или едро момче, тип бияч (не в лошия смисъл, не груб или глупав, просто едър), което обаче се облича по различен начин - с белите кецове на адидас, елегантни панталони, къса подстрижка, хубава карирана риза и елегантно палто - тук визирам така наречените кежуъли (casuals), които според мен се открояват доста от болшинството от наркомани, провиснали, растафари и фешъни.
ш повърна![]()
Първоначално написано от feelthebeat92
Аз лично бих избрала втория тип, щото не си падам по разни смъкнати, растафари,фешъни, скейтъри или дори метъли (въпреки че слушам метъл). За мен е важно момчето да излъчва някаква мъжественост, а ако се облича по -елегантно супер, защото и аз се обличам така![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ех аз съм кльощав, ама не страдам от липса на внимание![]()
The Spark
Ами..аз искам да си има нормално тяло![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
ако трябва да избирам може би слабия... защото и аз съм слабичка и по-добре стоим като двойка.. но не обръщам кои знае какво внимание дали бил дебел или слаб... това са глупости!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
vi pak ko izbirate klio6tav ili debel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma razlika pak e 4ovek !!!!!!!!!!!
Никога не знаеш в какъв човек ще се влюбиш... То тва не става пожелание
Любовта не пита ...Първоначално написано от wu-tang4e
![]()
++Първоначално написано от wu-tang4e
![]()
Значи вие момичетата веднага започвате да си мислите че мускулестите яки момчета се бият най-добре, но не е така.Този, който е слаб и тренира и ако е пораснал на улицата сред кварталните хлапета може преспокойно да повали "херкулес".Мускулестите са тромави и не могат да си мръднат ръчичките.Не знаех, че момичетата се интересуват от бойни машини-горко ви, ако тръгнете с побойник-мислите че няма да ви бие и вас?
напротив!Първоначално написано от wu-tang4e
![]()
нито прекалено слаб,нито прекалено дебел...
нещо средно...![]()
Понеже нямам времето и търпението да прегледам всички страници и да запиша всички никове, ще изброя само първите, а нека всички останали със същото мнение да видят и техният ник тук, защото бих го включил : Gregory_House, sexy_far_you, vesy_baby_pld, evilkaAaAa, Kras4eto_lp, beyond_transience, Qnchety, neverend, Ch0c0la73, _BoSSy_, heartless charm, AliceSW... - това са хора с едно много интелигентно мислене по темата, хора, които знаят какво е важното в човека отсреща, готини и здравомислещи хора. Всички вие останали, които смятате, че хората, които не отговарят на грешните ви представи за "готин", не заслужават вашето "божествено" внимание, ще си намерите майстора, защото както има хора като вас, които гледат само външния вид, така има и хора като нас, за които вие повърхностни и незрели индивиди, не представлявате НИКАКЪВ интерес. Е, може би бих ви позволил да ми изчистите обувките![]()