.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 161
    Дам...мнозинството от безташачните индивиди е доста ограничено в мислите си!Кльощав съм и си нямам гадже...свободен съм за някоя,която ще ме угой и ще ме научи да се бия,за да я защитавам като си проси боя и се заяжда по дискотеките!

Re: Бихте ли се влюбили в клъощаво момче

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Цитирай Първоначално написано от sku
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако момчето е клъощаво бихте ли тръгнали с него или бихте го зарязали. И ако трябваше да избирате между дебел и клъощав кой бихте избрали?
    Бих избрала някой с повече мозък от тебе!
    В случаи че ти си проста тъкмо ще се допълните ........ шш къде е това човече дет намига е маина .
    Ми не се мисля за просто за тва нема да стане

За мен зависи от характера,а не до това дали е слаб или дебел.И ако трябва да избирам между кльощав и дебел,бих избрала този,който ме обича,държи на мен и е готин по характер!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Охаа значи ако не е някъф охранен копелдак не става и не заслужава да има гадже дори всичко друго да му е ок ?! Лол това ми хареса...явно в днешно време е жано да си як а не да имаш нещо на 2рия етаж...В такъв случей тръгвайте с тея яките и кат ви зарежат спрете да пускате теми "Ооо боже той ме заряза но защооо" ? Защо ли защот сте повърхностни бре момичетаааа...или по скоре деца. Не занимавай горкото момиче с тебе щот не го заслужаваш само поради причината че си пунала тая тема.Да беше казала поне че е умен разбиращ или поне една добричка дума а не ша одите ли с клечка. Пуу аман от недорасли (в мозъка не във друко).
    Пикльо комплексиран, вие не сте ли същите а? Колко момчета от тука са ходили с пълно момиче, което има 6тици?!?!? Убедена съм, че никой няма да ме цитира и да напиша "да, аз съм ходил", по-скоро ще има "бих ходил", но това са само думички "бих" не значи, че ще го направиш!!!!!

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от LigLaTaa
    При мен беше слаб , висок и разбойник
    Еееее бати густото,да не си ходила с Дъ Геим случаино?

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Охаа значи ако не е някъф охранен копелдак не става и не заслужава да има гадже дори всичко друго да му е ок ?! Лол това ми хареса...явно в днешно време е жано да си як а не да имаш нещо на 2рия етаж...В такъв случей тръгвайте с тея яките и кат ви зарежат спрете да пускате теми "Ооо боже той ме заряза но защооо" ? Защо ли защот сте повърхностни бре момичетаааа...или по скоре деца. Не занимавай горкото момиче с тебе щот не го заслужаваш само поради причината че си пунала тая тема.Да беше казала поне че е умен разбиращ или поне една добричка дума а не ша одите ли с клечка. Пуу аман от недорасли (в мозъка не във друко).
    Пикльо комплексиран, вие не сте ли същите а? Колко момчета от тука са ходили с пълно момиче, което има 6тици?!?!? Убедена съм, че никой няма да ме цитира и да напиша "да, аз съм ходил", по-скоро ще има "бих ходил", но това са само думички "бих" не значи, че ще го направиш!!!!!
    Аз съм ходил с пълно момиче, що ти би ли излязла с някои с пъп като дъното на буркан ,или искаш футболист маи а ?шш Доктор Хаус напомни за себе си !

Харесвала съм кльощаво момче,излизала съм със същото кльощаво момче...просто и аз бях кльощава.

Супер фен
    Град
    България
    За любовта граници няма, а и всеки си има предпо4итания! С нас ли ще се съобразяваш или със сърцето си? !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Hate City Sofia.
    първата ми "любов" беше скумрия, ама все пак не предпочитам много клиощави или дебели.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Защо изпадате в крайности? Ето аз съм 90 и няколко кила, метър осемдесет и нещо, факт е, че имам и
    корем в рамките на нормалното, но не се чуствам дебел за килограмите си, тренирам и съм доста широк в рамената. Нито ходя по дискотеки, нито се бия. Сега не мога да отрека, че ми се е вдигнало самочуствието и го раздавам малко перка по улиците
    Тук искам да направя малко проучване (за да не отварям нова тема):
    Какво бихте избрали: Слабо момче, тип скейтърче, с кецовете от инсомния, провиснали панталони от саботаж, гривнички и значки и дълга коса или едро момче, тип бияч (не в лошия смисъл, не груб или глупав, просто едър), което обаче се облича по различен начин - с белите кецове на адидас, елегантни панталони, къса подстрижка, хубава карирана риза и елегантно палто - тук визирам така наречените кежуъли (casuals), които според мен се открояват доста от болшинството от наркомани, провиснали, растафари и фешъни.

ш повърна

Цитирай Първоначално написано от feelthebeat92
    Защо изпадате в крайности? Ето аз съм 90 и няколко кила, метър осемдесет и нещо, факт е, че имам и
    корем в рамките на нормалното, но не се чуствам дебел за килограмите си, тренирам и съм доста широк в рамената. Нито ходя по дискотеки, нито се бия. Сега не мога да отрека, че ми се е вдигнало самочуствието и го раздавам малко перка по улиците
    Тук искам да направя малко проучване (за да не отварям нова тема):
    Какво бихте избрали: Слабо момче, тип скейтърче, с кецовете от инсомния, провиснали панталони от саботаж, гривнички и значки и дълга коса или едро момче, тип бияч (не в лошия смисъл, не груб или глупав, просто едър), което обаче се облича по различен начин - с белите кецове на адидас, елегантни панталони, къса подстрижка, хубава карирана риза и елегантно палто - тук визирам така наречените кежуъли (casuals), които според мен се открояват доста от болшинството от наркомани, провиснали, растафари и фешъни.

Аз лично бих избрала втория тип, щото не си падам по разни смъкнати, растафари,фешъни, скейтъри или дори метъли (въпреки че слушам метъл). За мен е важно момчето да излъчва някаква мъжественост, а ако се облича по -елегантно супер, защото и аз се обличам така
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ех аз съм кльощав, ама не страдам от липса на внимание
    The Spark

Ами..аз искам да си има нормално тяло
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

ако трябва да избирам може би слабия... защото и аз съм слабичка и по-добре стоим като двойка.. но не обръщам кои знае какво внимание дали бил дебел или слаб... това са глупости!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

vi pak ko izbirate klio6tav ili debel nqma razlika pak e 4ovek !!!!!!!!!!!

Никога не знаеш в какъв човек ще се влюбиш... То тва не става пожелание

Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Любовта не пита ...

++

Град
    isperih
    Значи вие момичетата веднага започвате да си мислите че мускулестите яки момчета се бият най-добре, но не е така.Този, който е слаб и тренира и ако е пораснал на улицата сред кварталните хлапета може преспокойно да повали "херкулес".Мускулестите са тромави и не могат да си мръднат ръчичките.Не знаех, че момичетата се интересуват от бойни машини-горко ви, ако тръгнете с побойник-мислите че няма да ви бие и вас?

Мега фен Аватара на babity
    напротив!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    нито прекалено слаб,нито прекалено дебел...
    нещо средно...

Понеже нямам времето и търпението да прегледам всички страници и да запиша всички никове, ще изброя само първите, а нека всички останали със същото мнение да видят и техният ник тук, защото бих го включил : Gregory_House, sexy_far_you, vesy_baby_pld, evilkaAaAa, Kras4eto_lp, beyond_transience, Qnchety, neverend, Ch0c0la73, _BoSSy_, heartless charm, AliceSW... - това са хора с едно много интелигентно мислене по темата, хора, които знаят какво е важното в човека отсреща, готини и здравомислещи хора. Всички вие останали, които смятате, че хората, които не отговарят на грешните ви представи за "готин", не заслужават вашето "божествено" внимание, ще си намерите майстора, защото както има хора като вас, които гледат само външния вид, така има и хора като нас, за които вие повърхностни и незрели индивиди, не представлявате НИКАКЪВ интерес. Е, може би бих ви позволил да ми изчистите обувките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си