- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се влюбили в клъощаво момче
боже колко са прости някои потребители
аз съм кльощав и за миг не съм оставял без гадже и то все хубави момичета си хващам !
Супер зле сте честно
Въпроса е доста глуповат.Никога не знаем кога и в кого ще се влюбим.без значение,кльощав,дебел,хуб в или грозен.Когато любовта дойде не те пита:кой си,какъв,си и от каде си.
Първия отговор направо ме уби.Бас хващам че тази е мега курвата сред приятелите си![]()
Има мн по важни неща които гледам в едно момче!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Да.. наистина темата е супер тъпа.
За мен няма никакво значение![]()
Любовта е сляпа![]()
сегашния ми приятел не че е кльощав аами просто е по-слабичък от тези с които съм била преди , но това въобще не влияе на чувствата ми към него - .. Даже е по-сексси от трикрилните гардероби, с които съъм била..
Абе айде да задаваш по един един въпрос, ако искаш свестен отговор, 'щото дали ще се влюбя в кльощаво момче и дали ще тръгна с такова са съвсем различни неща....
По ПЪРВИЯ въпрос - да бих, се влюбила в кльощаво момче, също така и в дебело и т.н. Сещаш се, хората и с друго се привличат, освен с телата си (и не говоря само за интелигентност).![]()
По втория - ами ако го обичам - бих!
А ако трябва да избирам м/у кльощав и дебел - кльощав. Обаче живота едва ли би ми поднесъл такъв въпрос (ако не броя, че ти питаш във форума де, или ако някой приятел ме пита, ама едва ли).
Аз не...![]()
Иначе не съм забелязал момичетата около мене да избират по тоя критерий хД
аз бих защо пак не![]()
Все едно кльощавите момчета не са хора.![]()
Зависи от тва кво изпитвам към тва момче !!! Няма значение дебел ли слаб ли ... е може би имаама винаги най-важни са чувствата ми към този човек!!!
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()