.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Трябва ли да казваме всичко на приятеля си ?????

Трябва ли да казваме всичко на приятеля си ?????
    на 19 г. съм,казвам го ако Ви улисни за съвета,който се надявам да споделите.
    мерси предварително

гората казват нека мъжа да те знае от кръста надолу , а нагоре не..В смисал че не бива вс да се споделя винаги трябва да се има малки тайни просто без тях не може
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Му
    Guest
    Мисля, че всеки трябва да си има няколко тайни, които да запази за себе си. И не би трябвало да споделяш всичко на 100%, не би било интересно.

Зависи за какво става въпрос. Ако е за минали неща...не си длъжна - споделяш толкова, колкото мислиш за нужно и колкото имаш нужда ти самата да споделиш. А иначе...е добре да споделяш нещата, които имат някаква връзка с него.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Зависи за какво става въпрос. Ако е за минали неща...не си длъжна - споделяш толкова, колкото мислиш за нужно и колкото имаш нужда ти самата да споделиш. А иначе...е добре да споделяш нещата, които имат някаква връзка с него.
    и аз мисля така

Ъъъ как би избегнала да му кажеш нещо ?! Като го излъжеш?Като го премълчиш? И двете за мен са еднакви а спред мен връзка на лъжа не се гради...прави си изводи.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Град
    Панацея
    аз в една връзка търся не само забавлението, но търся и човек, с който да си споделям ( в моя случай момиче :P ), на когото да имам доверие, който да ми се доверява. Направи си сам/а извода
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ъъъ как би избегнала да му кажеш нещо ?! Като го излъжеш?Като го премълчиш? И двете за мен са еднакви а спред мен връзка на лъжа не се гради...прави си изводи.
    Не е така. Всеки има тайни...а и не е нужно да му разказваш с подробности какво си правил вчера. Най-малкото на един мъж ще му е безумно скучно това.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не трябва
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Виж мене не ме интересува какво си закусвала сутринта, какъв номер рейс си хванала следобяд и какъв сериал си гледала еди кога си.
    Така, че на въпроса: Трябва ли да му казвам всичко? Отгвора е категорично не.
    - Всички авто-части на едно място!

Не е така. Всеки има тайни...а и не е нужно да му разказваш с подробности какво си правил вчера. Най-малкото на един мъж ще му е безумно скучно това.
    Ъъъ тайни от рода на ? За миналото ли ? Че кфо минало и заминало ! Не съм казъл никъде да му разправяш кфо прайш цялл ден нали ?! Просто ако те пита нещо не мисля че трябва да го лъжеш или премълчаваш (за мен са равни).Това е, а не да го оттегчаваш с подробности как си измила една лъжичка после 2ра лъжичка ма как си изтъркала 3та лъжичка...Е да има някой работи от миналот които може да запазиш за себе си(ако не те пита де)...

Lupus in fabula

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ъъъ тайни от рода на ? За миналото ли ? Че кфо минало и заминало ! Не съм казъл никъде да му разправяш кфо прайш цялл ден нали ?! Просто ако те пита нещо не мисля че трябва да го лъжеш или премълчаваш (за мен са равни).Това е, а не да го оттегчаваш с подробности как си измила една лъжичка после 2ра лъжичка ма как си изтъркала 3та лъжичка...Е да има някой работи от миналот които може да запазиш за себе си(ако не те пита де)...
    Ами не не я блъсна кола, аз убих майка ти(тъщата). До сега го пазих в тайна, ама какво? То минало заминало!
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    да,прицнипно трябва,но само ако и той е 4естен с теб,ина4е не виждам смисъл,аз имам тайни от моя,все пак го познавам от скоро,да не говорим 4е ходим от 12 дена,като минат поне 2,3 месеца,и мога да му имам доверия за вси4ко бих му казала вси4ко за мен,без да крия ни6то,но сега си държа на свойте граници
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

[/quote]
    Ами не не я блъсна кола, аз убих майка ти(тъщата). До сега го пазих в тайна, ама какво? То минало заминало![/quote]

Дори и тфа.Че кфо мой да ти е мърморела мноо

Lupus in fabula

Амиии аз някой неща ги премълчавам от гаджето ми и той незнайно как все усеща и после само се караме,такаче по-добре да се казва всичко

Тук съм съгласна

Az lichno mu kazvam vsichko i za minalo i nastoqshte vreme. Za minaloto znae vsichko zashtoto vse pak e chovek koito obicham i ne sme zaedno ot vchera a pyk ima pravo da znae kakva sym bila predi . Razbirase za da spodelqm az trqbva da poluchavam sushtoto v zamqna taiche..... A za nastoqshteto razbirase che spodelqm toi e chast ot jivota mi i ako ne spodelq s nego koi dryg na koi dryg po-blizyk ot nego da spodelq a pyk i negovoto mnenie vliqe na situaciite v koito popadam takache... Spored men bi trqbvalo da spodelqsh vsichko ako si s chovek koito obichash istisnki a ne e prosto edin rezultat ot burza svalka.

Повече от фен
    Град
    София
    Това ми напомня на 1 сериал там имаше 1 готина фраза "Всички лъжат..." , и принципно на мен ми е интересно да знам с какво си е запълнила времето ... макар и да можем да си говорим за друго . Неможе да разказваш всичко , но защо трябва да имаш тайни ... ако момчето/момичето те пита , кажи му ... нали все пак му имаш доверие , за какво е това доверие , като го лъжеш и премълчаваш... А ако си спала с някой друг или си "просто" флиртувала с друг , по-добре се запитай защо си го направила ...

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    за тайни- ясно е е че не е добре да има такива при една двойка (сега, ако говорим за наши "бивши"- темата не е препоръчителна); но да седна да му разказвам за някакви небивалици дето са ми се случили или пък за това кой какво е казал - абсолютно излишна информация;
    според мен
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен трябва да се споделя, още по-малко, ако го обичаш, защото се предполага, че на този човек му имаш най-голямо доверие.Ако е нещо малко, не е задължително да му го казваш, но, ако е нещо голямо, защо да не му споделиш?Може би той ще ти даде добър съвет.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    НЕНЕНЕ!Защо да знае всичко?Каде отива малкото ти лично пространство тогава?Най-много мразя тея п*тки дето си споделят с приятелки и те им казват няква тайна примерно и онея бягат да кажат на гаджето.Мразя го твааааа
    Next Time I`ll be True...

Spored men ne vsi4ko trqbva da se kazva!Moje6 da premal4i6 nqkoi ne6ta,osven ako ne go obi4a6 mnogo i tova ne e edna ot nai-serioznite ti vrazki!

Трябва

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз от него не мога да крия или да лъжа нищо. С него споделям всичко. С никой друг не споделям всичко, но с него-да!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си