- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли да казваме всичко на приятеля си ?????
Ми според мен не трябва да се споделя всичко.Само някои неща които би трябвало да знае за да не го научи от други хора.Но някои тайни трябва да си останат такива защото понякога може да нараниш любимия човек дори и той да не ти казва.Казвам го от личен опит.Но това не означава да го лъжеш защото от това боли още повече
В никакъв случай не споделяй всичкоНе само с приятеля си а въобще с всички,защото в един прекрасен момент ще го използват срещу теб
![]()
Разбира се ако е нещо което те притеснява във връзката ви-тогава да трябва си поговорите.Комуникацията е най-добрият начин за решаване на проблемите![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Първоначално написано от koalka
подкрепям...няма смисъл чак всичко да се споделя...но все пак трябва![]()
Явно нямаш нито приятели, нито си имала някога. Както и истинска връзка.Първоначално написано от marakuq_baby
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми аз имам само двама приятели. Едната си е моя приятелка от класа, а другият е приятелят и. Но казвам всичко само на приятелката си! Дори в момента се налага да и поприкривам мизериите пред гаджето, което е кофти. Само, че в такава ситуация се налага да си лоялен само към единия и аз си направих избора...дано не съм сгрешила...![]()
АбсолюттноПървоначално написано от `Death`Whore``
Иначе нямаше да говориш така. А ако имаш значи си неискрена с тях което те прави за мен една х*йоизтривалка !
Не е нужно да казваш на приятеля си прекалено много неща,но недей и да го лъжеш.
Zavisi kakvo spodelqsh.![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
не вужно разбирасе винаги съм била на мнение че трябва да имаш свое лично нещо ако споделяма всичко с полвинката си ще е безинтересно .
Аз споделям почти всичко с приятеля си.
Чувствам го ужасно близък.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Той е най-близкият ми човек. С кого да споделя ако не с него? Нямам тайни и разговарям с него за всичко, което ме вълнува.
Мерси на всички ,който изказаха своето мнение по този моя въпрос.Очаквам още хора да изкажат съвет или мнение,защото искам да разбера дали само аз си казвам всичко![]()
Aз съм на мнението, 4е в една връзка трябва да сте си и най-добрите приятели и доверени хора. Трябва да можете да си казвате вси4ко. Поне аз така правех... Лошото е оба4е, ако само единият е на това мнение, а другият - не.
![]()
Робинята на Quench
Според мен зависи от доста неща. От колко време ходите например, на каква възраст сте, мн ли се обичате и за какво точно става дума ...
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
А според мен освен това дали се обичате друго няма значение...ако се обичате истински тайни няма да имате...
Mразя лъжите и вярвам, че връзка върху лъжа не може да се изгради.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
НЕ!![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Ами ДА!На моя приятел казвам всичко,като премълчавам само неща,който биха до наранили,изложили,или биха ни скарали!А те са малко,нямам тайни от него,а ако имам веднага си проличава,отказвам да му кажа и става проблем или ставам по-агресивна и се караме!Има неща за който колкото и да иска да ми помогне,просто не може,затова не му ги споделям!Но това за 5 месеца са само 2 случая,при последния се скарахме и още сме скарани!Ам,просто ако не му споделя,ми тежи и след това ставам тъжна..той ме пита какво ти е-аз нищо
и такаааа става гадно...Затова му казвам почти всичко,като и от негова страна е така...(колкото е възможно момче да споделя
)....За това на мнение съм,че ДА трябва!
..По-лесно се развива една връзка така
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
нее... далеч не ..повечето момчета харесват по потаините момичета..
Първоначално написано от `Death`Whore``
Вярно е,че трябва да сме искрени с човека до нас,но в някои случаи е по-добре да запазим нещо за себе си иии да то премълчим![]()
Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!
NE
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
да - по добре от теб отколкото от другаде
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do