.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    "Анонимен"
    Guest
    Ми според мен не трябва да се споделя всичко.Само някои неща които би трябвало да знае за да не го научи от други хора.Но някои тайни трябва да си останат такива защото понякога може да нараниш любимия човек дори и той да не ти казва.Казвам го от личен опит.Но това не означава да го лъжеш защото от това боли още повече

В никакъв случай не споделяй всичко Не само с приятеля си а въобще с всички,защото в един прекрасен момент ще го използват срещу теб
    Разбира се ако е нещо което те притеснява във връзката ви-тогава да трябва си поговорите.Комуникацията е най-добрият начин за решаване на проблемите
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен трябва да се споделя, още по-малко, ако го обичаш, защото се предполага, че на този човек му имаш най-голямо доверие.Ако е нещо малко, не е задължително да му го казваш, но, ако е нещо голямо, защо да не му споделиш?Може би той ще ти даде добър съвет.

подкрепям...няма смисъл чак всичко да се споделя...но все пак трябва

Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    В никакъв случай не споделяй всичко Не само с приятеля си а въобще с всички,защото в един прекрасен момент ще го използват срещу теб
    Разбира се ако е нещо което те притеснява във връзката ви-тогава да трябва си поговорите.Комуникацията е най-добрият начин за решаване на проблемите
    Явно нямаш нито приятели, нито си имала някога. Както и истинска връзка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на babity
    Еми аз имам само двама приятели. Едната си е моя приятелка от класа, а другият е приятелят и. Но казвам всичко само на приятелката си! Дори в момента се налага да и поприкривам мизериите пред гаджето, което е кофти. Само, че в такава ситуация се налага да си лоялен само към единия и аз си направих избора...дано не съм сгрешила...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    Явно нямаш нито приятели, нито си имала някога. Както и истинска връзка.
    Абсолюттно Иначе нямаше да говориш така. А ако имаш значи си неискрена с тях което те прави за мен една х*йоизтривалка !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е нужно да казваш на приятеля си прекалено много неща,но недей и да го лъжеш.

Град
    NqKyDe TaM
    Zavisi kakvo spodelqsh.
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

не вужно разбирасе винаги съм била на мнение че трябва да имаш свое лично нещо ако споделяма всичко с полвинката си ще е безинтересно .

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз споделям почти всичко с приятеля си.
    Чувствам го ужасно близък.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз всичко си казвамс него и той си ме разбира

Супер фен Аватара на Barbie
    Той е най-близкият ми човек. С кого да споделя ако не с него? Нямам тайни и разговарям с него за всичко, което ме вълнува.

Мерси на всички ,който изказаха своето мнение по този моя въпрос.Очаквам още хора да изкажат съвет или мнение,защото искам да разбера дали само аз си казвам всичко

Мега фен
    Град
    SF
    Aз съм на мнението, 4е в една връзка трябва да сте си и най-добрите приятели и доверени хора. Трябва да можете да си казвате вси4ко. Поне аз така правех... Лошото е оба4е, ако само единият е на това мнение, а другият - не.

Робинята на Quench

Супер фен
    Според мен зависи от доста неща. От колко време ходите например, на каква възраст сте, мн ли се обичате и за какво точно става дума ...

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Според мен зависи от доста неща. От колко време ходите например, на каква възраст сте, мн ли се обичате и за какво точно става дума ...

А според мен освен това дали се обичате друго няма значение...ако се обичате истински тайни няма да имате...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Mразя лъжите и вярвам, че връзка върху лъжа не може да се изгради.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ami ako te pita e normalno da mu kaje6!No ako ne iska6 da izpada6 v podrobnosti prosto ne go pravi6!Ina4e e hubavo kogato ima6 nujda da spodeli6 s nai-blizkiq si 4ovek!Abe pove4e e hubavo da si spodelq6 4ak vsi4ko... malko prekaleno,no nai-vejnoto i ot zna4enie... da

НЕ!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Ами ДА! На моя приятел казвам всичко,като премълчавам само неща,който биха до наранили,изложили,или биха ни скарали!А те са малко,нямам тайни от него,а ако имам веднага си проличава,отказвам да му кажа и става проблем или ставам по-агресивна и се караме!Има неща за който колкото и да иска да ми помогне,просто не може,затова не му ги споделям!Но това за 5 месеца са само 2 случая,при последния се скарахме и още сме скарани!Ам,просто ако не му споделя,ми тежи и след това ставам тъжна..той ме пита какво ти е-аз нищо и такаааа става гадно...Затова му казвам почти всичко,като и от негова страна е така...(колкото е възможно момче да споделя )....За това на мнение съм,че ДА трябва! ..По-лесно се развива една връзка така

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

нее... далеч не .. повечето момчета харесват по потаините момичета..

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Зависи за какво става въпрос. Ако е за минали неща...не си длъжна - споделяш толкова, колкото мислиш за нужно и колкото имаш нужда ти самата да споделиш. А иначе...е добре да споделяш нещата, които имат някаква връзка с него.

Град
    Plovdiv
    Вярно е,че трябва да сме искрени с човека до нас,но в някои случаи е по-добре да запазим нещо за себе си иии да то премълчим
    Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    NE

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    Търново.... Велико Търново
    да - по добре от теб отколкото от другаде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си