- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъла..Отново..
Значи миналия месец ми закъсня със няколко дни..Сега със седмица..Нормално ли е това..Почвам да се притеснявам
..Имам цикъл от 1 година и няколко месеца..
![]()
И на мене в началото ми беше така ... шибана работа
По въпроса-предполагам![]()
Момиче съм ! ! !
Ми и на мен понякога ми закъснява много,имам почти от 2 години.Но мисля,че е нормално.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
и аз имам от 2 години и няколко месеца,ама не винаги ми е редовен,бе6е ми закъснял с 12 дена.... така4е я се успокой малко
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Естествено,че е нормално цикалът ти още не се е регулирал напълно,но ако толкова се притесняваш иди на гинеколог.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Аз имам цикъл от 4 години и има месеци,в които ме прескача и най-редовно ми закъснява с най-малко 1-2 седмици(най-много да ми подрани с не повече от 5 дни,но това се случва веднъж на 3-4 месеца.),така че спокойно-нормално е.
И кой те излъга, че е нормално? Ако имаш цикъл от повече от 2 години, не е нормално той да е повече от 33 дни и да е по-малко от 26. Всичко извън тези граници е много ненормално.Първоначално написано от devil_feel_f
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мисля че да,може би е от смяната на сезоните,или от стреса![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Всъщност нормелните граници са от 21 до 35 дни!Първоначално написано от `Death`Whore``
imam cikyl ot 2 godini i 9 meseca .. ne mi e idvalo ot 3 mesecaii mai 6te se naloji da piq hormoni (ako ne mi doide do nqkolko meseca ) za da se pridizvika cikyl(tova ne si go izmislqm kaza mi go genekolojkata mi)
Напълно нормално е в началото да ти е нередовен цикъла. Моя например е закъснявал с по една седмица и е подранявал със толкова отново.... Няма място за притеснение освен ако не си правила секс тогава е възможно да си бременна.
Това е нормално докато се стабилизира да ти идва на една дата ще мине мн време на мен ми идва от 3 догини и още не ми е редовен цикала
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!