- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново мисля за него...и си го искам
С него сме разделени от месеци.Последните седмици не съм мислила толкова за него,защото просто бях заета с друго.Но днес...не ми излиза от ума.Вси4ките ни моменти заедно ми изникнаха пред о4ите и ми се доплака.Искам си го...Но след като скъсахме никой не потърси другия.Сякаш никога не сме се познавали.Не се поздравяваме по улицата,защото аз така пожелах.Мислех,4е ще ми бъде по-лесно,но явно не е било така....
Защо ли скъсахме?Незнам дали при4ините които той каза бяха реалните,но...защото по4нахме да се караме..защото не съм му вярвала..защото ме видя как едно мом4е ме прегърна...защото накрая му написах един смс,който тотално го вбеси.
Разберете ме,имах си при4ини.Оби4ах го и още го оби4ам.Той не скъса с мен,нито аз с него...карахме се и не се разбра кой кого скъса.
Само помня,4е беше отвратителен ден.
Знам,4е едва ли някога ще мога да го прегърна отново,4е е късно и той ме е забравил,но нали знаете,4е 1-вата любов никога не се забравя!Не искам съвети...исках само да си кажа каквото ми е на сърцето,за да улекне поне малко
![]()
![]()
Толкова е гадно,да оби4аш някой,с който няма да бъдеш отново,а най-лошото е,4е тези 4увства те дърпат назад и назад...
![]()
Три пъти мери веднъж режи моето момиче...по добре не се занимавай с него може да го обичаш, а може просто да ти липсва близост...лично аз не бих се занимавал с старо гадже щом веднъж сме се разделили значи точка...а това да искаш да не се поздравявате по улицата...след това надали ще те иска обратно...замисли се за него може би и той тъкмо е успял да те забрави...
ГОДИНИ МАМКА МУ !!!
Аэ пък те съветвам да се свържеш с него.Скасали сте и какво?Това не пречи да го потърсиш.Вижте се,поговорете.Може пък и отново да се получи нещо.Щом ти липсва ,не оставяй нещата така!
[size=7][b][u]fosse cos
хубаво скъсали сте!тфа не означава щом толкова много ти липсва,че не тряя да го потърсиш!напротив - потърси го .говорете изяснете си чувствата!били сте заедно дълго...предполагам не те е забравил!потърси го не стой така!айде успех от мен
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
ujas az sym f syshtoto systoqnie ..qsno kolko e gadno osobenno ako ste hodilidylgo vreme zaedno .. a ti zashto ne opitash prosto da go potyrsish da izlizate dori samo kato fr ... po lesno e kogato ne se mrazite
![]()
emi naistina trqq da go potursi6 za6toto ti si poiskala da ne se pozdravqvate i tursite i toi iska ili ne 6te go spazva za tva po dobre ne 4akai ami ti go potursi i trqq da si kaje6 vsi4ko vsi4ki 4ustva kum nego puk i toi sigurno ima su6tite 4ustva ii kum teb zatova moje bi trqq da si izqsnite vsi4ko
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
Zabravq se,zabravq se,no ti trqbva da go poiskash!
Next Time I`ll be True...
Мдааа кефя се когато сме егоисти дааа потърси гооо а той ДАЛИ ИСКА ДА ТЕ ВИЖДА ?! ДАЛИ НЕ Е УСПЯЛ ДА ТЕ ЗАБРАВИ И ТИ НЯМА ДА МУ ДОНЕСЕШ САМО БОЛКА ?! КФО ТИ ПУКА НАЛИ ДАВАИ СМЕЛО НАПРЕД !!!
Ами из4етох отговорите ви на тези,които сте писали досега и се радвам,4е се опитвате да помогнете.Но аз не виждам смисъл да го търся,в смисъл...мислите ли ,4е ако смятах,4е той държи на мен вобще щяхме да се разделим и щях да му кажа,4е не желая да се говорим по улицата?Направих го за себе си,защото знаех,4е нещо в него се е променило или поне така изглеждаше.Може и да бъркам,но едва ли.Ако той имаше нещо към мен и неговото не е било само увле4ение нямаше ли да ме потърси?Да...но явно за него не съм била това,което той стана за мен.![]()