.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Guest

Защо при мъжете всичко се свежда до секса?

Е?Защо?

Град
    sofia
    za6otot te ne ocenqvat towa koeto mogat da imat a tarsqt samo kade da si go musnat egoisti be kwo drugo
    Tu es un r

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    защо не?!?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    има подобна тема,за6тото са говеда,за6то може
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Защо при мъжете всичко се свежда до секса?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е?Защо?
    а ти защо мислиш толкова ограничено !? има си момчета и момчета (както се казва)

Супер фен
    Град
    Панацея
    а ти сигурно си жена ? да те атакувам т0гава с въпр0с 0т типа на "защо всички пyтки сте кyрви?" А ?!!? Не е справедливо така, нали ?? Кат0 п0растнеш малко, тогава си задай въпроса, ак0 все 0ще мнението ти е так0ва
    т0ва е 0т мен!!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Е?Защо?

Щот друго не мойш да им предложиш! Как се сетих ли ми тъпа си щом пускаш такава тема...И да ЗАЩОТО МОГАТ !

П.п: Има и женски такива !!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Защото сексът е жизненоважен за човека. Но за разлика от водата и храната, без секс човек може да живее физически поне известно време и затова хората дори не се замислят колко е важен. Не е лошо да искаш секс, лошо е да си безчувствен и да се интересуваш само от него. Замислете се вие, момичета, след като не желаете секс, защо изобщо си помисляте да имате нещо общо с момчета? За да се държите за ръка?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защото сексът е жизненоважен за човека. Но за разлика от водата и храната, без секс човек може да живее физически поне известно време и затова хората дори не се замислят колко е важен. Не е лошо да искаш секс, лошо е да си безчувствен и да се интересуваш само от него. Замислете се вие, момичета, след като не желаете секс, защо изобщо си помисляте да имате нещо общо с момчета? За да се държите за ръка?
    Ем да се държат за ръка да, и да си говорят мили думи и само, ако си помислиш думата секс и отсреща чуваш НЕ СЪМ ГОТОВАААА(представям си го нещо като от филма 300, дето оня вика this is sparta, някак си така звучи "не съм готова").
    Нямам против да ме държи за ръката, ама нека подържи нещо друго, пък тя нека си представя, че е ръката ми.
    - Всички авто-части на едно място!

Могат да обичат и то много силно...но не могат да си помислят дори за секс. 'Баси децата.

Prosto mnenie F
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от comics
    "защо всички пyтки сте кyрви?"
    Момичета една жена поне веднъж в живота си е курва - може и за 5 мин да е но е и по - добре да е по-рано от колкото късно...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Както има различни момчета има и различни момичета.Не можете да сложите всички под един знаменател.Да прави сте повечето момичета са курви ИЛИ правят кървенски номера.Но има и свестни.Както има и момчета,които даже не биха си помислили за секс,ако не е желано и от двете страни.
    НО! Поне за едно нещо съм съгласна...Толкова рядко се срещат тези толкова невинни същества не мислещи за секс...че си мисля,че или са на път да изчезнат или ги няма
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен
    за три по сто на едно место

PoisoNGirL, никой нормален човек няма да "не помисли за секс, ако не е желано и от двете страни". Може да не настоява, но ще мисли и ще го желае.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ае много ми е интерен тоя израз: "Не слагайте всички под общ знаменател'
    Не трябва ли да е 'над'? Знаменателя нали е отодоло в дробта?
    - Всички авто-части на едно място!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    При мъжете не се свежда всичко до секс това е при малките момченца дето още не са ебали достатъчно и им е интересно
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ае много ми е интерен тоя израз: "Не слагайте всички под общ знаменател'
    Не трябва ли да е 'над'? Знаменателя нали е отодоло в дробта?
    Ок вече ше ги слагаме под числител

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

tttt
    Guest
    6ot ne mojete da svirite na cigulka estestveno ? ...... \/ \/ \/

До някъде съм съгласна обаче не са такива всичките.Половината гледат как да те вкарат в леглото си и после ние сме били кучки,че ви се връзваме
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ем да се държат за ръка да, и да си говорят мили думи и само, ако си помислиш думата секс и отсреща чуваш НЕ СЪМ ГОТОВАААА(представям си го нещо като от филма 300, дето оня вика this is sparta, някак си така звучи "не съм готова").
    Нямам против да ме държи за ръката, ама нека подържи нещо друго, пък тя нека си представя, че е ръката ми.
    хахахахахахахаххаха невероятно добре казано ахахахахахахахахахахахаха хах
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Град
    Малката Виена т.е Русе
    6toto si4ki sa tapaci i se sledvat jivotinskite si instinkti...

Е?Защо?

Първичното.В тях си е заложено да търсят секс/само че за разплод,но нвм/.
    Някой биха ти казали - понеже мислят с малкия си мозък ..тъй де с долната си глава.
    И не не си права - не при вс мъже вс се свежда до секс.Ти да не си на 14-15?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Могат да обичат и то много силно...но не могат да си помислят дори за секс. 'Баси децата.
    Знаеш, че ние си имаме спор с тебе по темата. Аз мисля, че не е задължително да правиш секс, за да обичаш някого. също не мисля, че сексът е задължителен елемент в 1 връзка. Връзката може да е силна и без секс. Освен това прекрасно знаеш от моите постове каква е била моята връзка в началото. И хиляди пъти съм го писала-беше по-очароветелно от сега. Харесваше ми да с имам някой, да го чувствам близък, да е до мен, да е обект на чувствата ми.......Не, че сега съм загубила този човек, но просто сега е по-различно. Беше ме страх от секса с него. Не от болка, а от промяна. не знаех каква щ е и за моя радост насоката не е такава, каквао си мислех, че може да е. Аз като заклет песимист вярвах, че няма ли нещо, което да крия или да не давам, няма да има и интерес. Страхувах се, че всичко ще свърши, а сексът просто му даде ново начало. Обичала съм още 2-ма истински и силно, но с тях не съм била интимна. Това не е значело, че не ги обичам или не искам да правим секс. Просто знаех в себе си, че не си струва. Интуицията не ме излъга.
    А по темата-мъжете искат секс, но не само това. Всъщност и мъжете имат нужда от приятелство, разбиране и подкрепа. Просто те не си го признават, за да не ги помислим за слабаци.

в секса няма нищо лошо
    но ако те имат само за секс играчка, значи може би не можеш да ги грабнеш с нищо друго... хора всякакви...
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от comics
    а ти сигурно си жена ? да те атакувам т0гава с въпр0с 0т типа на "защо всички пyтки сте кyрви?" А ?!!? Не е справедливо така, нали ?? Кат0 п0растнеш малко, тогава си задай въпроса, ак0 все 0ще мнението ти е так0ва
    т0ва е 0т мен!!!
    ммм да така е курви сме, нооо само понякога всичко е според зависи, а по темата ... много зависи от момчето имам приятел който не вярва в любовта =>при него всичко се свежда до секса, нооо познавам и такива които са готови да чакат колкото кажеш в името на любовта ... така че въпросът ти е ТЪП (меко казано)
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си