.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    А защо при жените всичко се свежда до парите? Приоритети

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    (представям си го нещо като от филма 300, дето оня вика this is sparta, някак си така звучи "не съм готова").
    хехехехеехехехехе

Ей ся ще отговоря точно и ясно: Защотото повечето момичета за друго НЕ СТАВАТ!

не при сички момчета сичко е секс секса е 1 нощ - любовта вечна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Всичко се свежда до секс за тези който нямат обща представа какво представлява истинския живот!
    Ахахаха ми да
    И кеча е важен

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Цитирай Първоначално написано от comics
    а ти сигурно си жена ? да те атакувам т0гава с въпр0с 0т типа на "защо всички пyтки сте кyрви?" А ?!!? Не е справедливо така, нали ?? Кат0 п0растнеш малко, тогава си задай въпроса, ак0 все 0ще мнението ти е так0ва
    т0ва е 0т мен!!!
    ммм да така е курви сме, нооо само понякога всичко е според зависи, а по темата ... много зависи от момчето имам приятел който не вярва в любовта =>при него всичко се свежда до секса, нооо познавам и такива които са готови да чакат колкото кажеш в името на любовта ... така че въпросът ти е ТЪП (меко казано)

когато момичето пуска на мн момчета е курва...когато не пуска на мн момчета е путка... странна работа.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен
    Град
    sofiq
    za6toto samo tva im e v glavata sex jeni cici i tva kaji mu muj i nego obijdai pove4e

Цитирай Първоначално написано от simba007
    za6toto samo tva im e v glavata sex jeni cici i tva kaji mu muj i nego obijdai pove4e
    Лесбийките са навсякъде...

Ъ... И Наруто?

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Ъ... И Наруто?

И бирата..

Тоя е малък за бира

Голям фен
    Наистина сексът е важен и според мен,макар че съм момиче :P Но всичко да ти се свежда до секса тва е тъпо,ограничено и частта от мъжете*не казвам всички* ,които мислят така,са боклуци Наистина е тъпо с момчето само да се държите само за ръка,защото е абсолютно нормално когато и от двете страни има доверие,любов и привличане,няма как-идва нуждата от близост и от секс ест А тва да го прайш за бройката или спорта,аз си го казах-боклуци#бтв има и такива жени,нали?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Prosto mnenie F
    Цитирай Първоначално написано от comics
    "защо всички пyтки сте кyрви?"
    Момичета една жена поне веднъж в живота си е курва - може и за 5 мин да е но е и по - добре да е по-рано от колкото късно...
    курви сте и то много гадни !

Цитирай Първоначално написано от rame
    Наистина сексът е важен и според мен,макар че съм момиче :P Но всичко да ти се свежда до секса тва е тъпо,ограничено и частта от мъжете*не казвам всички* ,които мислят така,са боклуци Наистина е тъпо с момчето само да се държите само за ръка,защото е абсолютно нормално когато и от двете страни има доверие,любов и привличане,няма как-идва нуждата от близост и от секс ест А тва да го прайш за бройката или спорта,аз си го казах-боклуци#бтв има и такива жени,нали?
    бтв има и такива жени,нали?Неправилно зададен въпрос!Опитай със:Има ли жени за който не всичко се свежда до сека?
    кво значи се свежда?!
    секса е част от живота.последица/така да го кажа/ от/на любовта на 2ма души.и не смао - също така и физическото привличане.айде това че някой/я ви е зарязала след като ви е изебал/а не значи че всичко е секс..
    защо изобщо още се коментира..

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    бтв има и такива жени,нали?Неправилно зададен въпрос!Опитай със:Има ли жени за който не всичко се свежда до сека?
    кво значи се свежда?!
    секса е част от живота.последица/така да го кажа/ от/на любовта на 2ма души.и не смао - също така и физическото привличане.айде това че някой/я ви е зарязала след като ви е изебал/а не значи че всичко е секс..
    респект
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

не мисля че е така Малко статистика-мъжете се самоубиват от любов много по-често от жените.Не дели хората по пол-тъпо е!
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Любовта всъщност е последица от секса. Ако няма физическо привличане, има ли любов? Човек първо харесва човека, желае го и после се влюбва и го обиква.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Най-силните чувства съм изпитвала към момче, с което не съм била интимна. Обичам базкрайно приятеля си, но просто него обичах по-диво и по-силно.

Нали не си имала връзка преди приятеля си...интересно как така си обичала...но с теб можем да си спорим до утре.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Странно е наистина кое идва първо-секса или любовта :P Но поне за мен,не може да обичам истински някой,без да го желая и като сексуален партньор,и не мога да го направя с някой,без да го обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Нали не си имала връзка преди приятеля си...интересно как така си обичала...но с теб можем да си спорим до утре.
    Имала съм връзка. Не точно моята представа за връзка, но връзка. И то не една, а няколко.

Поредната малоумна тема. Защо секса е важен ли? Ами връзка без секс не е връзка. На мен лично ми е тъпо да инвестирам времето и чуствата си в една жена, а да не правя секс с нея. Да се спрем на въпроса за ползата. Какво печеля аз от връзка без секс? Удоволствието да се разхождам ръка за ръка с някое момиче, което не знае защо е тук и за какво се бори? Инфантилни моменти на откровение в най-близкото "барче"? Преиграни опити за ревност в моментите, когато потърся това, от което имам нужда от някоя друга? Ха! Няма да стане.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    кво значи се свежда?!
    Ористаксикация на трансилпцията....нещо май не ми схващаш мисълта....Имаш веротриптични грешки....Асантропия на мисълта и куп други глупости който не мисля да коментирам!Имам 1 по конкретен въпрос....Наистина доста проста думичка,но все пак сигурна ли си,че знаеш цялото и значение?...."СВЕЖДА".....Транс илектирайки любов от физическо привличане можеш да разбереш,че едното е невъзможно без другото и казано още са взаймодопълващи се...Невъзможна е любов без физическо привличане....Мхм...Колкото и да се опиташ да го докажеш,НЯМА да можеш...Също така израза "като ви е изебал/а" ....и по точно "като ви е изебала"...може да съществува само ако момичето/жената е с засилено присъствие ма клетъчна система на мъж....или казано по просто да има "пенис"....Няма ли го няма как да стане....А имайки предвид семействата и всичко останало....мога да кажа,че не за всички момичета/жени всичко се свежда до "секс"......Грешката и в отговора е там,че ти си една от тях и няма как да отговориш друго яче.....И моляте разграничавай "СЕКС" от "ЛЮБОВ"

Хахах.. високопарния начин по който си се опитал да пишеш хич и няма да се разбере от хлапетата,които четат форума драги ми Смехурко. Да може да пиша с грешки,но ти не си човека който да ми дава акъл или да ми прави забележка.Аз за разлика от теб не плащам данък обществено мнение тук .
    Явно интелектуално в момента си леко затруднен или поже би имаш проблеми с органа на зрение. Пишеш че според теб " не при вс момичета/жени всичко се свежда до секс" ..Ами драги ми Смехурко,аз никъде не казвам противното . Точно обратното,ако не беше бързал да се правиш на храбър рицар,на езиковед и т.н. и беше прочел цялата тема щеше да забележиш и моето мнение и това,което се обсъжда Също така мога да ти препоръчам мн добър терапевт / не не съм ходила/,тъй като ти хич и не се справяш - никъде не съм написала че" Невъзможна е любов без физическо привличане " .
    Ако целиш да се заяждаш и да си вдигаш самочувствието във форуми - давай ще чакам отговорати с нетърпение

Защо всичко се свежда до секса при мъжете ли... отговорът не е така труден. Генетично заложено е и малцина са тези, които могат да превъзмогнат тези желания (до известна степен). XY и XX си приличат много, но в същото време се различават съществено! От човешкия вид са, но психиката им е коренно различна. И да се опитваме не можем да променим природата, в частност мъжете... затова relax!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

Не мисля, че е лошо да правиш секс. Авторката на темата използва редовния за жените номер да се изкарва жертва, търсейки покрепа и съчуствие. Жените имат навика да се обкръжават с мъже, всеки с различно предназначение. Рядко изслушващият и подкрепящият съвпадат с правещият секс. Такъв е инстинктът на жената - търси грубият мъжкар, от който да зачене и грижовният-любящият, който да отгледа бебето. Това е игра, стара колкото човешкият род, основаваща се на лъжи или недоисказани истини.

П.С. Псевдонаучният и изпълнен с термини изказ е известен на науката като "резоньорство" и е характерен за хора, страдащи от психични заболявания като шизофрения например. Характерен за резоньорството е неуспешния и жалък опит с термини да се маскират нарушенията и дефицита в интелектуалните и когнитивни функции. А нарушена ли е когницията, се губи връзката с реалността. Резоньорството може да означава и тъп опит на пиклив тинейджър да вдигне самочуствието, спамейки с измислени от самия него псевдодуми(известни като неологизми). При всички случаи лечението с ток би дало чудесни резултати за този болен човек.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Имам 1 по конкретен въпрос....Наистина доста проста думичка,но все пак сигурна ли си,че знаеш цялото и значение?...."СВЕЖДА".....
    В контекства на темата думата "свежда" приема значението на промяна в поведението, целяща постигането на конкретна цел, а именно правенето на секс. Със същият успех биха могли да се използват думи, състоящи се от предлог плюс корена "вежда" като привежда, довежда, извежда и т.н. и т.н. Ще ви спестя психоаналитичния смисъл на избора на конкретната дума и връзката му с ранното детско развитие, по-конкретно едиповата фаза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си