- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо при мъжете всичко се свежда до секса?
Защото са първични,а и връзка без секс не може![]()
Начина по който пиша.....Аз нямам за цел да бъде разбран!Изказвам свое мнение и не ме интересува кой как го тълкува!А пък аз за разлика от теб не плащан НИКАКЪВ данък!Ами ако ми следиш постовете,ще разбереш,че не съм "интелектуално затруднен"....и не нямам проблеми с органа на зрение!А когато изразяваш мнение спазвай някакви норми...изразявайки мнението си подчерта обратното на моята мисъл" Пишеш че според теб " не при вс момичета/жени всичко се свежда до секс"...Прави разлика м/у терапевт и изказване на мнение от 3-та степен....Ами 1-во не се заяждам,ако го правех щеше да си мат......И не не си вдигам самочувствието във форуми...имам над 80 бана...представи си колко мн си го вдигам....Първоначално написано от Ice_Queen_
хах разбира се пак ние мъжете виновни... така де... някой мъже да се изразя по точно не са го правели или им се иска толкова много че стават перверзни... е има ги някои които искат любов (които са свестни) според мен не трябва да ползват гаджето за секс... и нищо другоПървоначално написано от fillis
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Първоначално написано от SWASTICA
живот и здраве и тук да имаш един![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
are ne se prevzemaite tolkova ne vsi4ki sa takiva az naprimer otkazvam ponqkoga obi4am da se zabavlqvam ne samo sex
явно тези мъже ( момчета ? ) които познаваш явно не са толкова добра стокаПървоначално написано от Анонимко
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
При всички хора всичко се свежда до секса. Ако си мислиш, че жените са по-различни... е, някой ден ще пораснеш.
Аз я карам някак си без секс (айде смеите са) ма живота ми не се свежда до "търсене на гараж за моя кадилак"![]()
![]()
![]()
---->зарад 1-2 еба4а <---аиде модерирайте го-->се разваля целия имидж на мом4етата кат цяло
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Izvinqvam se za latinicata..Krem4e,podkrepqm te.Az sy6to mislq,4e ne e nujno da pravi6 seks,za da obi4a6 nqkogo.Hodq s priqtelq mi ve4e godina i ne sme spali.I az kato teb nqkak si se strahuvam ot seksa s nego..ne znam za6to..No nqma zna4enie,po temata:ne vsi4ki myje iskat samo seks,davam za primer priqtelq mi.Estestveno gi ima i takiva,no tova se slu4va kakto pri myjete,taka i pri jenite...Tova si e nujda,makar i az da ne sym pravila seks.Първоначално написано от krem4et0
![]()
za men da se radva6 na jivota ne e zaduljitelno da tursi6 sex puk i tiq momi4eta kadeto puskat 6tom te vidqt ne6to ne sa moi tip