.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Защото са първични,а и връзка без секс не може

6toto sa idioti!6e im otreja na vsi4ki tupite pru4ki da vidim s koe 6te se praat na golqmata rabota!No vse pak ne vsi4ki sa takiva de! Ama super mnogo se draznq kato se setq za tova!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Наистина сексът е важен и според мен,макар че съм момиче :P Но всичко да ти се свежда до секса тва е тъпо,ограничено и частта от мъжете*не казвам всички* ,които мислят така,са боклуци Наистина е тъпо с момчето само да се държите само за ръка,защото е абсолютно нормално когато и от двете страни има доверие,любов и привличане,няма как-идва нуждата от близост и от секс ест А тва да го прайш за бройката или спорта,аз си го казах-боклуци#бтв има и такива жени,нали?
    бтв има и такива жени,нали?Неправилно зададен въпрос!Опитай със:Има ли жени за който не всичко се свежда до сека?
    кво значи се свежда?!
    секса е част от живота.последица/така да го кажа/ от/на любовта на 2ма души.и не смао - също така и физическото привличане.айде това че някой/я ви е зарязала след като ви е изебал/а не значи че всичко е секс..
    защо изобщо още се коментира..
    Ористаксикация на трансилпцията....нещо май не ми схващаш мисълта....Имаш веротриптични грешки....Асантропия на мисълта и куп други глупости който не мисля да коментирам!Имам 1 по конкретен въпрос....Наистина доста проста думичка,но все пак сигурна ли си,че знаеш цялото и значение?...."СВЕЖДА".....Транс илектирайки любов от физическо привличане можеш да разбереш,че едното е невъзможно без другото и казано още са взаймодопълващи се...Невъзможна е любов без физическо привличане....Мхм...Колкото и да се опиташ да го докажеш,НЯМА да можеш...Също така израза "като ви е изебал/а" ....и по точно "като ви е изебала"...може да съществува само ако момичето/жената е с засилено присъствие ма клетъчна система на мъж....или казано по просто да има "пенис"....Няма ли го няма как да стане....А имайки предвид семействата и всичко останало....мога да кажа,че не за всички момичета/жени всичко се свежда до "секс"......Грешката и в отговора е там,че ти си една от тях и няма как да отговориш друго яче.....И моляте разграничавай "СЕКС" от "ЛЮБОВ"

Хахах.. високопарния начин по който си се опитал да пишеш хич и няма да се разбере от хлапетата,които четат форума драги ми Смехурко. Да може да пиша с грешки,но ти не си човека който да ми дава акъл или да ми прави забележка.Аз за разлика от теб не плащам данък обществено мнение тук .
    Явно интелектуално в момента си леко затруднен или поже би имаш проблеми с органа на зрение. Пишеш че според теб " не при вс момичета/жени всичко се свежда до секс" ..Ами драги ми Смехурко,аз никъде не казвам противното . Точно обратното,ако не беше бързал да се правиш на храбър рицар,на езиковед и т.н. и беше прочел цялата тема щеше да забележиш и моето мнение и това,което се обсъжда Също така мога да ти препоръчам мн добър терапевт / не не съм ходила/,тъй като ти хич и не се справяш - никъде не съм написала че" Невъзможна е любов без физическо привличане " .
    Ако целиш да се заяждаш и да си вдигаш самочувствието във форуми - давай ще чакам отговорати с нетърпение
    Начина по който пиша.....Аз нямам за цел да бъде разбран!Изказвам свое мнение и не ме интересува кой как го тълкува!А пък аз за разлика от теб не плащан НИКАКЪВ данък!Ами ако ми следиш постовете,ще разбереш,че не съм "интелектуално затруднен"....и не нямам проблеми с органа на зрение!А когато изразяваш мнение спазвай някакви норми...изразявайки мнението си подчерта обратното на моята мисъл" Пишеш че според теб " не при вс момичета/жени всичко се свежда до секс"...Прави разлика м/у терапевт и изказване на мнение от 3-та степен....Ами 1-во не се заяждам,ако го правех щеше да си мат......И не не си вдигам самочувствието във форуми...имам над 80 бана...представи си колко мн си го вдигам....

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fillis
    za6otot te ne ocenqvat towa koeto mogat da imat a tarsqt samo kade da si go musnat egoisti be kwo drugo
    хах разбира се пак ние мъжете виновни... така де... някой мъже да се изразя по точно не са го правели или им се иска толкова много че стават перверзни... е има ги някои които искат любов (които са свестни) според мен не трябва да ползват гаджето за секс... и нищо друго
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

^^Аз съм но не се бях логнал!

живот и здраве и тук да имаш един

Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен Аватара на 50cent
    are ne se prevzemaite tolkova ne vsi4ki sa takiva az naprimer otkazvam ponqkoga obi4am da se zabavlqvam ne samo sex

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Защо при мъжете всичко се свежда до секса?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е?Защо?
    явно тези мъже ( момчета ? ) които познаваш явно не са толкова добра стока

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    При всички хора всичко се свежда до секса. Ако си мислиш, че жените са по-различни... е, някой ден ще пораснеш.

Град
    nqkade tam
    Аз я карам някак си без секс (айде смеите са) ма живота ми не се свежда до "търсене на гараж за моя кадилак"

---->зарад 1-2 еба4а <---аиде модерирайте го -->се разваля целия имидж на мом4етата кат цяло
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

dryn
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Могат да обичат и то много силно...но не могат да си помислят дори за секс. 'Баси децата.
    Знаеш, че ние си имаме спор с тебе по темата. Аз мисля, че не е задължително да правиш секс, за да обичаш някого. също не мисля, че сексът е задължителен елемент в 1 връзка. Връзката може да е силна и без секс. Освен това прекрасно знаеш от моите постове каква е била моята връзка в началото. И хиляди пъти съм го писала-беше по-очароветелно от сега. Харесваше ми да с имам някой, да го чувствам близък, да е до мен, да е обект на чувствата ми.......Не, че сега съм загубила този човек, но просто сега е по-различно. Беше ме страх от секса с него. Не от болка, а от промяна. не знаех каква щ е и за моя радост насоката не е такава, каквао си мислех, че може да е. Аз като заклет песимист вярвах, че няма ли нещо, което да крия или да не давам, няма да има и интерес. Страхувах се, че всичко ще свърши, а сексът просто му даде ново начало. Обичала съм още 2-ма истински и силно, но с тях не съм била интимна. Това не е значело, че не ги обичам или не искам да правим секс. Просто знаех в себе си, че не си струва. Интуицията не ме излъга.
    А по темата-мъжете искат секс, но не само това. Всъщност и мъжете имат нужда от приятелство, разбиране и подкрепа. Просто те не си го признават, за да не ги помислим за слабаци.
    Izvinqvam se za latinicata..Krem4e,podkrepqm te.Az sy6to mislq,4e ne e nujno da pravi6 seks,za da obi4a6 nqkogo.Hodq s priqtelq mi ve4e godina i ne sme spali.I az kato teb nqkak si se strahuvam ot seksa s nego..ne znam za6to..No nqma zna4enie,po temata:ne vsi4ki myje iskat samo seks,davam za primer priqtelq mi.Estestveno gi ima i takiva,no tova se slu4va kakto pri myjete,taka i pri jenite...Tova si e nujda,makar i az da ne sym pravila seks.

Голям фен Аватара на 50cent
    za men da se radva6 na jivota ne e zaduljitelno da tursi6 sex puk i tiq momi4eta kadeto puskat 6tom te vidqt ne6to ne sa moi tip

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си