Та ето го и моето питане днес е 15-ти(първи учебен ден) и нали се видяхме с целия клас,с всички се здрависахме,и остана едно момиче,с което не бях,понеже тя дойде последна.След като дойде се здрависа с повечето момчета и тогава дойде при мен.Аз както всички и подадох ръка,но тя ми отмести ръката и каза ДАЙ ДА ТЕ ГУШНА и нали ме прегърна,някъде така към 5 секунди ме държеше и аз кво да правя прегърнах я.Някак си странно се почувствах понеже не бях от най готините в класа и рядко ми се случваха такива неща,а пък тя да си кажа чесно е от хубавките(даже преди лятната ваканция си имаше гадже,но сега мисля че го е зарязала).И сега да ви кажа се чудя какво да си мисля,понеже не сме да кажеш някакви неразделни приятели,а само си говорим от време на време.Направи впечатление че от всичките момчета само мен прегърна.Незнам просто какво да правя понеже имам някакви 4увства към нея от 8 клас(а сега съм 10-ти).Знам че може би ще ме посъветвате да си поговорим с нея,но съм доста срамежлив,а и с подбито самочувстие понеже съм малко пълничак.И трябва да си призная че и не ме бива в тези разговори,понеже до сега не съм имал приятелка.Искам главно да попитам момичетата вие давате ли знаци на някое момче по този начин за нещо по сериозно или тя просто се е базикала с мен.Искам много да разбера защото не си я избивам от главата и полудявам.
Благодаря предварително на отзовалите се