.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    момичетата не са хора ...
    трее да се отнасяш с тях като с боклук ... и ще те харесат...
    те искат да бъдат харесвани... (говоря за фешънките и хубавиците)ако не ги харесваш ... те почват да се праят на клоуни за теб...
    тва че си висок е добре... щото момичета харесват високи момчета...
    а че си пухкав ... е за това те прегръщат... само не трее да си затворен в себе си ...
    няма от кой да се притесняваш...

Град
    Sofia
    Много си приличаме да знаеш
    просто аз

това мисля чче не е много добре че си приличаме

Супер фен

Re: скрит замисъл в прегръдка?

Цитирай Първоначално написано от sineokia
    Та ето го и моето питане днес е 15-ти(първи учебен ден) и нали се видяхме с целия клас,с всички се здрависахме,и остана едно момиче,с което не бях,понеже тя дойде последна.След като дойде се здрависа с повечето момчета и тогава дойде при мен.Аз както всички и подадох ръка,но тя ми отмести ръката и каза ДАЙ ДА ТЕ ГУШНА и нали ме прегърна,някъде така към 5 секунди ме държеше и аз кво да правя прегърнах я.Някак си странно се почувствах понеже не бях от най готините в класа и рядко ми се случваха такива неща,а пък тя да си кажа чесно е от хубавките(даже преди лятната ваканция си имаше гадже,но сега мисля че го е зарязала).И сега да ви кажа се чудя какво да си мисля,понеже не сме да кажеш някакви неразделни приятели,а само си говорим от време на време.Направи впечатление че от всичките момчета само мен прегърна.Незнам просто какво да правя понеже имам някакви 4увства към нея от 8 клас(а сега съм 10-ти).Знам че може би ще ме посъветвате да си поговорим с нея,но съм доста срамежлив,а и с подбито самочувстие понеже съм малко пълничак.И трябва да си призная че и не ме бива в тези разговори,понеже до сега не съм имал приятелка.Искам главно да попитам момичетата вие давате ли знаци на някое момче по този начин за нещо по сериозно или тя просто се е базикала с мен.Искам много да разбера защото не си я избивам от главата и полудявам.
    Благодаря предварително на отзовалите се
    Говориш с нея това е няма какво да го мислиш

Цитирай Първоначално написано от Zodiac
    pokani ia na kafe ili se opitai malko da se sblijitei togava po4ni temata sa gajeta ala bala tia moje taka da ti kaje a ako ne stava prosto si prisnai 4uvstvata i tva ako te haresva 6ti kaje ako ne ne te haresva.drugia na4n prosto a pitai taka as s hwanah gaje pita6 ia tia otgovoria sblijavate se i nakrai puska6 esik i tva e.

a taka \/

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Имам една приятелка/позната, която прегръща всичките и познати и приятели. Отстрани е много курвенско и лигаво, но не знам защо го прави. Види некои, хвърли му се на врата
    Но така си свали и гаджетото де. Прегърна го един два пъти и онзи се хвана. Помисли си
    ♥ ♥ ♥

не мисля че тя е от тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си