.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: МЪКА

тиин
    Guest

МЪКА

Хора имам аз един разказ които ще съм адски благодарен ако помогнете!!!!!!!!!!!!!!
    Така има си приятелка ходим сиг 3 месеца вече...обичам я!!!адски много!!!случвало ми се е да плача за някой неща МАКАР МОМЧЕ ДА СЪМ
    тоест както се казва Тя ми е ИСтиСКА ПЪРВА ЛЮБОВ нз как да го упиша имаше едни случки дето просто я набарах в скайп да си пише с друг...не съм искал да чета просто аз бях на компа а тя в кухнята аз разцъквах из нет и некаф и пише гледам аз с един ред на горе обичам те и какво да...усетя това беше и от непознатия и от нея скъсах се (да хем от рев хем от болка!!!) нооооо и ПРОСТИХ!без нея немога адски много я обичам и бих дал ВСИЧКО ЗА НЕЯ!!!!!!!!!!!не се маитапя не е измислица!!!как да ви го кажа сега пак...разбрах че си пише с некаф лайнар адски много се издразних...знам само скайп ама мани бегаи та те са се и срещнали тъпото копеле с извинение я е взел от даскало лелелелеле спуквам се тя ми вика няма нищо тоест нищо не крия боже умирам нз дали ще издържа още гледам в скайп тя праща на него неща каквито и на мен божееееее ще се УБЕСЯ ПРОСТО НЗ УМИРАМ ОТ БОЛКА........................................ .......а Тя ме ОБИЧА!!!!казва го но тя вика..."аз може да си харесвам много момчета...да се забивам с някой но те все ми омръзват" но ЕДИН е човека който ОБИЧАМ и това си ти!!!и не бих извършила някаква глупост...ти си единственият човек с които бих направила нещо..." кажете ми какво да правя саветваите ме просто това ме сасипва немога без нея немога и да я оставя немога и немога...но понякога има моменти в които идеми да се скъсам от рев и да потроша нещо...да извърша някаква глупост!!!просто побеснявам...убива ми се самочуствието и тя ми вика отпусни се не мисли само за лоши неща!кажете как да се отпусна като все нещо такова ще се случи

Моля я да спре да се здържа ама то ще е само 1-2 дена

хелппп изписаха ми се рацете заболяхаме пръстите...болят ме вече очите...прсото неиздържам

знаете понякога човек иска всичко за себе си...АЗ НЕ ИСКАМ ВСИЧКО ИСКАМ САМО НЕЯ!!!ИСКАМ ДА НЕ МЕ ЛЪЖЕ...НАЙ ВАжното е да ме обича да ГО усещам
    вие сте!!! адски ще съм ви благодарен

Град
    Е отсреща

Re: МЪКА

Цитирай Първоначално написано от тиин
    Хора имам аз един разказ които ще съм адски благодарен ако помогнете!!!!!!!!!!!!!!
    Така има си приятелка ходим сиг 3 месеца вече...обичам я!!!адски много!!!случвало ми се е да плача за някой неща МАКАР МОМЧЕ ДА СЪМ
    тоест както се казва Тя ми е ИСтиСКА ПЪРВА ЛЮБОВ нз как да го упиша имаше едни случки дето просто я набарах в скайп да си пише с друг...не съм искал да чета просто аз бях на компа а тя в кухнята аз разцъквах из нет и некаф и пише гледам аз с един ред на горе обичам те и какво да...усетя това беше и от непознатия и от нея скъсах се (да хем от рев хем от болка!!!) нооооо и ПРОСТИХ!без нея немога адски много я обичам и бих дал ВСИЧКО ЗА НЕЯ!!!!!!!!!!!не се маитапя не е измислица!!!как да ви го кажа сега пак...разбрах че си пише с некаф лайнар адски много се издразних...знам само скайп ама мани бегаи та те са се и срещнали тъпото копеле с извинение я е взел от даскало лелелелеле спуквам се тя ми вика няма нищо тоест нищо не крия боже умирам нз дали ще издържа още гледам в скайп тя праща на него неща каквито и на мен божееееее ще се УБЕСЯ ПРОСТО НЗ УМИРАМ ОТ БОЛКА........................................ .......а Тя ме ОБИЧА!!!!казва го но тя вика..."аз може да си харесвам много момчета...да се забивам с някой но те все ми омръзват" но ЕДИН е човека който ОБИЧАМ и това си ти!!!и не бих извършила някаква глупост...ти си единственият човек с които бих направила нещо..." кажете ми какво да правя саветваите ме просто това ме сасипва немога без нея немога и да я оставя немога и немога...но понякога има моменти в които идеми да се скъсам от рев и да потроша нещо...да извърша някаква глупост!!!просто побеснявам...убива ми се самочуствието и тя ми вика отпусни се не мисли само за лоши неща!кажете как да се отпусна като все нещо такова ще се случи

хелппп изписаха ми се рацете заболяхаме пръстите...болят ме вече очите...прсото неиздържам

знаете понякога човек иска всичко за себе си...АЗ НЕ ИСКАМ ВСИЧКО ИСКАМ САМО НЕЯ!!!ИСКАМ ДА НЕ МЕ ЛЪЖЕ...НАЙ ВАжното е да ме обича да ГО усещам
    добреее деее признавам това бях аз!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Тая прави лапешки работи... това нейното не е никаква любов
    Ако наистина ти пука за нея и за себе си - ще я зарежеш. Може би така ще се осъзнае и ще поправи грешката си. А ако не го направи, значи е безсмислено да се мъчиш с нея
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    У нас Си (=
    Почти в същото положение съм само дето аз съм момиче. Знам колко е трудно да си кажеш "край" и това наистина да е края!И знам, че ти не можеш да го направиш, ако я обичаш толкова силно. Аз не бих те посъветвала да говориш с нея и да й кажеш колко те боли и как искаш да си ЕДИНСТВЕНИЯ! Важното е дали си най-важния в живота й. Тя наистина може да не изпитва нищо към онези момчета, просто така да се забавлява. Може би ако си близък с някоя нейна добра приятелка е добре да поговорите и тя да ти каже какво наистина се върти в главата на гаджето ти. Момичетата си споделят и ако й е близка 100% ще знае всичко. Успех!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    miliq ti
    em 6tot kazva 4e nqma ni6to moje i taka da e no ...... vqrno 4e e dski gadno i na men mi se sly4i predi 5 meseca nqkqde nali taka si4ko si v1rvi dobre i posle - kvo ???
    toi si pi6el na6iq s nekva det .... awe neam dymi za taq
    i t1i i az se sk1sax ot rev nai - malko 2 semici rev be6e samo kat videx nekvi s1rca ili dymata ``lubov `` ili ``love`` i pak se po4va6e
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе по skype всеки пише квото си иска. И на мен много пъти ми се е случвало да си чата с момичета дето си имат гаджета и да си викаме обичам те или пък аз да съм с гадже и така. Просто на ебавка или нещо такова. Щом тя ти казва че те обича и няма нищо сериозно недей да се ядосваш всичко е наред просто много ревнуваш.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Абе по skype всеки пише квото си иска. И на мен много пъти ми се е случвало да си чата с момичета дето си имат гаджета и да си викаме обичам те или пък аз да съм с гадже и така. Просто на ебавка или нещо такова. Щом тя ти казва че те обича и няма нищо сериозно недей да се ядосваш всичко е наред просто много ревнуваш.
    точно така

Град
    Е отсреща
    абе не ме боли! и така да е...ама като разбера?а какво ли е ? знаете ли? аз се засягам това ми е проблема...моята любов към нея е адски голяма адскиииииииииииииииии готов съм на всичко за нея на всичко!!!!абсолютно затова става въпрос за нея някои неща са глупости но за мен не!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от GiRo
    абе не ме боли! и така да е...ама като разбера?а какво ли е ? знаете ли? аз се засягам това ми е проблема...моята любов към нея е адски голяма адскиииииииииииииииии готов съм на всичко за нея на всичко!!!!абсолютно затова става въпрос за нея някои неща са глупости но за мен не!
    аз те разбирам идеално.. мисля, че трябва найстина да си поговориш с това момиче и .. да и кажеш предварително, че отговори и аргументи като "аз обичам теб ама ше се забивам с други" не се приемат..

Re: МЪКА

Цитирай Първоначално написано от тиин

добреее деее признавам това бях аз!
    АВЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕ ? ЗА ЕДНА ТЪПА ПУТКА ЩЕ СЕ БЕСИШ ?
    ТЕГ ЛИ И ЕДНА МАЙНА И СИ НАМЕРИ ДРУГА ПО ХУБАВА, ЧУЛИ ?
    ДЕЕБА ТЪПАТА МУ ПАЧЪ СМОТАНА...
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

ОХ ЯСНО..
    ТОВА НЕЩО ТЕ ПРАВИ ОТ СЛАБ ОЩЕ ПО СЛАБ... СТЕГНИСЕ И СИ НАМЕРИ ДРУГА, СВЕТА Е ПЪЛЕН С ЪЪъ.. ЖЕНИ... КАЖИ НА КОЛКО СИ ГОДИНИ.
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Emi ti kakto kazvash tq qvno prosto ne zaslujava lubovta ti, a pbk ne razbiram za kakvo trqbva da se habish. To shte te boli poveche s neq ot kolkoto sam kato ti servirva postoqnno nqkoq i druga takava glupost ...

разбирам те напълно и с мен се случи сущото нещо момичето което обичах и бих направил всичко за нея ме мамеше с друг, неможех да го понеса дори в момента като се сетя ми се плаче просто я остави ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО ТИ НИ НАЙ-МАЛКО ЛЮБОВТА ТИ !

Град
    Е отсреща
    за сега всичко се оправи хм...както винаги апф ние с нея сме една такава двоика...нали знаете противоположностите се превличат
    мерси на всички...наистина ми помогнахте от една страна

момичета много, вярно тази явно ти е влязла доста под кожата, но се замисли:Какво толкова има в нея, което няма да намериш в друга? Толкова ли е специална или просто това,че не е само и истински твоя те убива, тормози и пр. и искаш да я завладееш(ако мога така да се изразя..защото попринцип човек доста често иска това,което може мн трудно да има..)? Аз виждам няколко изхода, ти си избери
    1) зарежи я..кажи и че ти така не можеш и това е края..но ако реши, че най-накрая може да е само и единствено с теб и то истински знае ти номера..а ако не е прекалено късно може и да се съберете пак(така ще разбереш дали е вярно това че обича само теб или това са само лъжи)
    2) продължаваш да я търпиш, докато накрая не се осъзнае(едвали ще стане!) или не си намери някой,който е специален за нея и не и омръзва(по-вероятното според мен)
    3) с нейните камъни по нейната глава...както тя се сваля с др сваляй се и ти и нека тя го знае.. така или ще спре защото ще види колко е кофти.. или ще скъсате(което ако стане не трябва да съжаляваш..поне според мен)

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Еми какво да ти кажа пич..Всичко е изключително просто - ти си проявил слабост, тя го е усетила, сега може да си те върти както си поиска..Супер нали? И аз съм имал същия проблем - повярвай, колкото и да боли - преодолява се.. и аз не го вярвах, но... Стискай зъбки..
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    Е отсреща
    Цитирай Първоначално написано от MagnetiC
    момичета много, вярно тази явно ти е влязла доста под кожата, но се замисли:Какво толкова има в нея, което няма да намериш в друга? Толкова ли е специална или просто това,че не е само и истински твоя те убива, тормози и пр. и искаш да я завладееш(ако мога така да се изразя..защото попринцип човек доста често иска това,което може мн трудно да има..)? Аз виждам няколко изхода, ти си избери
    1) зарежи я..кажи и че ти така не можеш и това е края..но ако реши, че най-накрая може да е само и единствено с теб и то истински знае ти номера..а ако не е прекалено късно може и да се съберете пак(така ще разбереш дали е вярно това че обича само теб или това са само лъжи)
    2) продължаваш да я търпиш, докато накрая не се осъзнае(едвали ще стане!) или не си намери някой,който е специален за нея и не и омръзва(по-вероятното според мен)
    3) с нейните камъни по нейната глава...както тя се сваля с др сваляй се и ти и нека тя го знае.. така или ще спре защото ще види колко е кофти.. или ще скъсате(което ако стане не трябва да съжаляваш..поне според мен)

едва ли ще намери друг като мен...апф на нея не и е омръзнало но знаете какви са жените
    Не не и НЕ немога да я зарежа...
    Само ако усетя че ми е изневерила мани скайпа говорим на живо ако стане просто...тогава прошка няма!!!

Мацката ти е влязла под кожата и сега може да те разкарва както си иска ..и го прави.Покажи и че си държиш на думата,не и позволявай тя да управлява връзката ви...ако момичето определя границите на връзката ви ще се превърнеш в една чиста мъжка п*тка.С една дума ДОМИНИРАЙ..не позволявай на емоциите да ти пречат и на мацката да те контролира..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тя не те обича,а само си играе с теб! Зарежи я.Колкото й да я обичаш неможеш да я оставиш да си играе с теб.

Брато искам само да ти кажа че знам кво е да обичаш някой който само те лъже и разиграва. Махни я тая ще те боли супер много и ще се пропиеш докато я забравиш (както аз направих и след 4 месеца вече неми пука за тая) иначе ще я видиш пред теб да направи някоя глупост и искам да ти кажа ще се сринеш
    Прави това което смяташ за правилно!

Град
    kadeto iskam
    Hubavo e 4e si naistina tolkova vluben, no se sumnqvam 4e i tq izpitva su6toto kum teb. Ili puk ako go ispitva ne e tolkova silno kolkoto tvoite 4uvstva.Smqtam 4e ne zaslujava6 takova otno6enie ot neina strana, ako tq te obi4a istinski kakto tvurdi nqmashe da se "zabiva" s drugi mom4eta dori i da ne praveli ni6to makar 4e tova "ne pravim ni6to" ne go razbiram! 6tom tq e izlqzla s nqkoi drug ne s teb tova si e ne6to, suvsem ne e ni6to. Moga da ti kaja da si obmisli6 4uvstvata nanovo i da si napravi6 smetka 4e ti se otdava6 na 100% a ne polu4ava6 su6toto. 4estno li e ? Spored men ne. Napravi tova koeto pravi tq. Izlez s drugo momi4e i "nepravete ni6to" Vij tq kak 6te reagira, ot reakciqta si napravi izvod za silata na neinite 4uvstva kum teb. Uspex !

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Skype е сдухана работа!Всеки си пише каквото иска там,било и "Обичам те",въпроса е дали тя го казва със замисъл или просто така.Поговори с нея и така!

Popadala sam v podshti sushtata sityaciq samo che az si zatvarqh ochite i proshtavah podshti edna godina na tazi moq "Pyrva istinska liubov".Nakraq razbrah che nemoga da go promenq nemoga da buda edinstvena v negoviq jivot...i se otkazah prosto kazah krai i prikliuchish cqlata taq drama.priznavam che mi beshe dosta trydno da go zabravq i da "pogreba" liubovta koqto beshe vytre v men,no nakraq uspqh.kakto kazvat horata vremeto lekuva,sega kogato go vidq nishto veche netrepva dori nepomnq chuvstvata koito imah predi kam nego.nadqvam se che rano ili kysno i ti shte se osaznaesh i shte slojish krai na tazi "Valshebna prikazka" YSPEH \/ [/i]
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Da ti kaja na mnogo ot nas momi4etata ni se sluchva tova .. dori i na men mi se e sluchvalo podobno neshto 1 p1t, no nito obicham te s1m kazvala nito 4e go haresvam , samo priqtelski chat .. za men dumite "obicham te " sa tv1rde silni , za da gi kazvam na vseki sreshtnat ...

Pogovori si s neq i q pitai dali samo na bazik gi kaza kogato si chati s dr ili ima neshto po seriozno..shtoto teb tova te izm1chva
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

за сега всичко се оправи хм...както винаги апф ние с нея сме една такава двоика...нали знаете противоположностите се превличат
    мерси на всички...наистина ми помогнахте от една страна

Считам темата за приключена и пичът за напълно удовлетворен от отговорите
    y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си