Хора имам аз един разказ които ще съм адски благодарен ако помогнете!!!!!!!!!!!!!!
Така има си приятелка ходим сиг 3 месеца вече...обичам я!!!адски много!!!случвало ми се е да плача за някой неща МАКАР МОМЧЕ ДА СЪМ
тоест както се казва Тя ми е ИСтиСКА ПЪРВА ЛЮБОВ нз как да го упиша имаше едни случки дето просто я набарах в скайп да си пише с друг...не съм искал да чета просто аз бях на компа а тя в кухнята аз разцъквах из нет и некаф и пише гледам аз с един ред на горе обичам те и какво да...усетя това беше и от непознатия и от нея![]()
![]()
скъсах се (да хем от рев хем от болка!!!) нооооо и ПРОСТИХ!без нея немога адски много я обичам и бих дал ВСИЧКО ЗА НЕЯ!!!!!!!!!!!не се маитапя не е измислица!!!как да ви го кажа сега пак...разбрах че си пише с некаф лайнар
![]()
![]()
адски много се издразних...знам само скайп ама мани бегаи та те са се и срещнали тъпото копеле с извинение я е взел от даскало лелелелеле спуквам се тя ми вика няма нищо тоест нищо не крия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
боже умирам нз дали ще издържа още гледам в скайп тя праща на него неща каквито и на мен божееееее ще се УБЕСЯ ПРОСТО НЗ УМИРАМ ОТ БОЛКА........................................ .......а Тя ме ОБИЧА!!!!казва го но тя вика..."аз може да си харесвам много момчета...да се забивам с някой но те все ми омръзват" но ЕДИН е човека който ОБИЧАМ и това си ти!!!и не бих извършила някаква глупост...ти си единственият човек с които бих направила нещо..." кажете ми какво да правя саветваите ме просто това ме сасипва немога без нея немога и да я оставя немога и немога...но понякога има моменти в които идеми да се скъсам от рев и да потроша нещо...да извърша някаква глупост!!!просто побеснявам...убива ми се самочуствието
![]()
![]()
и тя ми вика отпусни се не мисли само за лоши неща!кажете как да се отпусна като все нещо такова ще се случи
![]()
![]()
![]()
Моля я да спре да се здържа ама то ще е само 1-2 дена![]()
![]()
![]()
хелппп изписаха ми се рацете заболяхаме пръстите...болят ме вече очите...прсото неиздържам![]()
![]()
знаете понякога човек иска всичко за себе си...АЗ НЕ ИСКАМ ВСИЧКО ИСКАМ САМО НЕЯ!!!ИСКАМ ДА НЕ МЕ ЛЪЖЕ...НАЙ ВАжното е да ме обича да ГО усещам![]()
![]()
![]()
вие сте!!! адски ще съм ви благодарен![]()
![]()