Нали знаете чуството след пореднаат кофти връзка с мн болка след раздялата и си казвате аз повече не искам да виждам момче и изведнъж се появява друг когато най малко очаквате...сякаш е излязал от мечтите ви...харесване,хлатване и се влюбвате колкото и да твърдите и да залагвате себе си че не е така...е на мен тва ми се случи..изкарах страхотно еидн месец с един пич но уви зарязаме....просто енщо не било се получавало...изведнъж всичко ми се срина ..една седмица не исках да чувам за никой и нищо стабилизирах се и продалжих напред,имах силни чуства но го забравих....след поредното ми пътуване в чужбина както винаги нещата се обърнаха...той почна да ме търси..да ми държи сметка с коиизлзиам и да ревнува маакр да не го признаваше...започнахме да се виждаме...на 3-4 дена един пън но кажи речи по цяла нощ бяхем заедно...не правихем секс а просто се гушкахме у тях говорихме си и така...но той ми беше казал че не иска никой да разбира за нас...Тъкмо го бях забравила и чуствата ми се появиха отново....безсилна съм да го нараня или отблъсна както почти всички други момчета в живота ми...постяонно ми говори както преди като ходехме че се е научилд а не съжалява за нищо и да не му пука...мн е страмен...като ме види по улицата само ме поздравява...като сме си само двамата се едно че ходим...на кафета ако отидем тои на едният край аз на другият...искам да събудя чуства у него..и едно енщо той иска да ме промени...не точно промяна .... за ваншноста някой неща,които аз от мн време се каня да ги променяно или не ми стиска или няма време или някой ме разубедява....и така имаме едно мненеи какво и как трябва да променя външноста си...да се гримиарм,дава ми съвети кво да си купувам,щот съм спортен тип а искам да се променя и тва е...вчера бях на нощтна дискотека...с мойта компания..незнайно как се появи и той точно в атя дискотека дет ми акза че няма да стапи вече...е беше на моята амса и ми беше кофти 2 часа и едно здр не ми каза ... то и аз съмс и проклета и не напрравих нищо макар да бяхем един до друг..имаше танци но той танцуваше с други и аз така...кофти ми беше но кво да му кажя ние не ходим...а аз бях с една голяма смучка на врата от предната вечер от него...приятелките ми се чудят кво става...разменихме еидн два басика...и го питах дали уговорката за неделя остава и само ми каза че като изтрезнее ще ми каже...и до там....ако нямах чуства бих го заебала...но той е гтоин,секси,може да иам кажи речи всяка...за каф дявол излиза с мен не го знам като занм с кви мацки излзиа..само да отбележя не съм лапена 16-17 години...студенка съм у друг град и може би и тва е проблем щот след 2 седмции се местя да живея у варна и може би едва ли ще се върна пове от 2 пъти в месеца у моят роден град...е тва е ако имате идеи кво да правя...ен съм снего да го зарежа,искам да му докажя нкяка че може да се влюби в мен..