- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичето или момчето иска повече секс?
много точно казано + това ако на едно момиче и харесва секса само ще вика "още един път... моля те" или нещо от сорта.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
мъжете Да!
Но жените почнат ли няма край...кофти при нас има![]()
![]()
![]()
Абе аз като почна с жена ми не искам да спираме ама времето ни пречи иначе има да си го правим няма толкова много време...Първоначално написано от GiRo
Абе да ти кажа,че си има нимфонка има..ама аз като почна ако има време...няма да ми писне и т.н.с доста часове....Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
TO4NO =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Такааа-чела съм разни работи,че при всеки пол доминира различна половина на мозъка-при мъжете тази,която контролира логиката и първичните истинкти,а при жените -тази която се "занимава" така да се изразя,с чувствата,и от там стигаме до извода че мъжете по-често мислят за секс,просто с цел продължаване на рода (практично),докато жените обмислят дали с този или с онзи и кой ли обичат повече(с цел получаване на най-добрите гени за продължаване на рода)но честно казано аз мисля за секс най-вече като съм в овулация,докато гаджето ми се събужда с тази мисъл
но все пак ми се струва ,че не може да се даде конкретен верен отговор
![]()
Такааа-чела съм разни работи,че при всеки пол доминира различна половина на мозъка-при мъжете тази,която контролира логиката и първичните истинкти,а при жените -тази която се "занимава" така да се изразя,с чувствата,и от там стигаме до извода че мъжете по-често мислят за секс,просто с цел продължаване на рода (практично),докато жените обмислят дали с този или с онзи и кой ли обичат повече(с цел получаване на най-добрите гени за продължаване на рода)но честно казано аз мисля за секс най-вече като съм в овулация,докато гаджето ми се събужда с тази мисъл
но все пак ми се струва ,че не може да се даде конкретен верен отговор
![]()
Щото няма конкретен верен отговор.Първоначално написано от free_spirit
![]()