.

Виж резултатите на анкетата: та кое е според вас момчетата или момичетата?

Гласували
136. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • момичетата

50 36,76%
  • момчетата

86 63,24%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Според мен жените, защото мъжете свършват всеки път.
    много точно казано + това ако на едно момиче и харесва секса само ще вика "още един път... моля те" или нещо от сорта.

Хммм аз !

Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Хммм аз !
    Ела ми на гости.

Град
    Е отсреща
    мъжете Да!
    Но жените почнат ли няма край...кофти при нас има

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от GiRo
    мъжете Да!
    Но жените почнат ли няма край...кофти при нас има
    Абе аз като почна с жена ми не искам да спираме ама времето ни пречи иначе има да си го правим няма толкова много време...

Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    Ем аз гласувах за м0м4енцата, ма има и д0ста нимф0манки тъй 4е нз....
    Абе да ти кажа,че си има нимфонка има..ама аз като почна ако има време...няма да ми писне и т.н.с доста часове....
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Определено момчетата...или просто така си мисля....незнам,но гласувах за момчетата

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Според мен жените, защото мъжете свършват всеки път.
    TO4NO =D> =D> =D> =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Такааа-чела съм разни работи,че при всеки пол доминира различна половина на мозъка-при мъжете тази,която контролира логиката и първичните истинкти,а при жените -тази която се "занимава" така да се изразя,с чувствата,и от там стигаме до извода че мъжете по-често мислят за секс,просто с цел продължаване на рода (практично),докато жените обмислят дали с този или с онзи и кой ли обичат повече(с цел получаване на най-добрите гени за продължаване на рода) но честно казано аз мисля за секс най-вече като съм в овулация,докато гаджето ми се събужда с тази мисъл но все пак ми се струва ,че не може да се даде конкретен верен отговор
    Спрете Земята,искам да сляза...

Такааа-чела съм разни работи,че при всеки пол доминира различна половина на мозъка-при мъжете тази,която контролира логиката и първичните истинкти,а при жените -тази която се "занимава" така да се изразя,с чувствата,и от там стигаме до извода че мъжете по-често мислят за секс,просто с цел продължаване на рода (практично),докато жените обмислят дали с този или с онзи и кой ли обичат повече(с цел получаване на най-добрите гени за продължаване на рода) но честно казано аз мисля за секс най-вече като съм в овулация,докато гаджето ми се събужда с тази мисъл но все пак ми се струва ,че не може да се даде конкретен верен отговор
    Спрете Земята,искам да сляза...

Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    Щото няма конкретен верен отговор.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Жените...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си