- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В кои училища...?
da to i az se int to4no v koi u4ili6ta 6e ima.dokolkoto zn 6te sa 107 na braoi v cqla bg ama ne sum sig prosto 4ux.
Ако говорим за София съм сигурна, 4е униформи ще има в 1 АЕГ, 139 "Захарий Круша", 54 СОУ и 59 СОУ "Васил Левски".
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
във сички астни със сигурност
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
И откъде го измисли това - конкретно за 1 АЕГ питам!Първоначално написано от Ули4на_Превъзходна
Сигурно ли е че във всички частни ще има униформи???
В кое даскало си?Първоначално написано от i am not okay
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
В Пловдив в кой училища ще има?
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
mai i v moito 6te ima am neznam sus 100% az u4a v PGTMD
Не съм го измисляла пишеше го във вестника!Първоначално написано от Анонимко
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
aaa v pleven nqkoi znae li v koi u4ili6ta v pleven az sum ot vazov i iskam da znam dali 6te ima![]()
![]()
![]()
nqma da e tolkova lo6o nali![]()
За София знам че има в СПГТ имам приятели от там и те ми казаха!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ако наистина ще се въвеждат униформи би трябвало някъде да има списък с училищата.
V 127Sou v Sofia ima uniformi sas sigurnost i trqbva da otbeleja,4e sa otvratitelni-az sam gi vijdala.
Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...
v koi u4ili6taПървоначално написано от i am not okay
В нито едно частно няма! в смисъл имат си некоя ама те са си отдавна! а сега от новото въведение няма почти никое частно! аз съм в Банкер! и ние нямаме![]()
![]()
УЧИЛИЩАТА САМИ СИ ИЗБИРАТ ДАЛИ ДА СЪС УНИФОРМИ ИЛИ БЕЗ !
И СТИГА ВЕЧЕ СЪС ТИЯ ТЕМИ!
ИМА 1000000 ТАКИВА!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Пфф я се кротни малко!!!Във всяка тема правиш забележки на някой,пишеш с големи букви и разправяш,че темата се повтаряла...Ако всички са като теб на какво ще заприлича форума?!Има со модератори за всеки раздел!Не се опитвай да вършиш тяхната работа.Първоначално написано от namina
![]()
Соооооооорррриии за офтопика![]()