.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: маика ми ..

дребничко'еф
    Guest

маика ми ..

съжелявам , че ще ви товаря с моите проблеми, но не знам към кои да се обърна .. искам просто съвет ! Днес по точно преди малко, когато вечеряхме и стана на въпрос за първия учебен ден.Аз понеже съм свикнала да споделям с мама и веднага и разказах всичко около празника!Разказах и също как веднага сме си запазили местата , че да не ни го вземе някои в понеделник (малко тъпо звучи ама .. ) и тя ме попита къде ще стоя.. аз и отговорих на последния чин.Такава физиономоя направи се ендо съм първи клас и е задължително да стоя на 1 или 2 чин въпреки моето несъгласие !!! И след минути мълчание тя каза, че утре ще се обади на класната за да и каже в понеделник да ме премести на някои от първите чинове..! На 15 години съм сега ще бъда 9 клас и мисля, че ще ми е доста дискомфортно и неприятно пред съучениците ми ако стане такава случка моля ви даите ми някакви съвети по скоро , защото утре трябва по някакъв начин да съм я разубедила

поговори със майка си и и кажи че вече си голяма и и обясни нз и аз убедия.........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    BULGARIA
    Еми кажи на майка ти че сама ще се оправиш

Супер фен
    Опита ли да говориш с нея?

дребничко'еф
    Guest
    еми всъшност да .. поговорихме си още, когато ми заяви че ще звъняла на класната ..... казах и че не желая да и звъни .. и че това ще е много срамно и ддз затапващо за мен .. а тя нищоо!!

Супер фен
    Какъв ти е проблема?
    Ако искаш да научиш нещо 100 пъти по-яко е да си на 1вият чин !
    Искаш ли ?

Винаги можеш да намериш начин да я убедиш-разплачи се,кажи й,че ако се обади съучениците ще ти се подиграват или,че класната ти не обича да се занимава с подобни неща...
    Два варианта ако се обади:
    1.Можеш да измислиш нещо за пред съучениците си да кажем,че от скоро имаш някакви проблеми с очите и затова майка ти толкова настоява да седиш на първите чинове
    2.Друг вариант да поговориш предварително с класната ти и да й кажеш,че няма да сядаш на първия чин

дребничко'еф
    Guest
    portokalka mersi mnogo mi pomogna utre shte probvam tezi variqnti ! Mimka_sweet da iskam da naucha neshto i ne iskam da stoq na pyrviq chin i pri tova maika mi da se obajda na klasnata i tq poslee da kaje pred vsichki emi mislq che shte e mnogo kofti situaciq !!!

Супер фен
    Е кажи на майка си ,че можеш да се изместиш и по-напред ,без да се обажда на класната и че 1вите чинове са заети.Можеш да седнеш на 2рия 3тия и хем няма да бъдеш изложена пред съучениците ти , хем и майка ти ще е доволна.

Божееее 9ти клас, Божееее какви въпроси

поговори с майка си и й обясни че и сама ще се оправиш и че ти искаш да си седиш на последния чин....ако не стане кажи й че утре ще се изместиш или че ти ще се обадиш на класната си (което ест няма да стане)

Единия начин е да се преместиш сама без да тропаш с крак заедно с другарчето си и да си спестиш срама. Но на твое място бих казала на класната като се опита да ме размести: Сори, майна, ама няма да стане
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Наистина й кажи,че щом иска ще се преместиш на първите чинове,но няма нужда да се обажда на класната И за всеки случай може да се преместиш за 1-2 седмици (в случай че майка ти пита класната къде сядаш..) и после като отшуми тая работа да си отидеш назад,където става купона
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    на майка ти у...
    Ами като си такава овца и си свикнала майка си всичко да й казваш, все едно си първи клас, така е...
    ...Everything which could be eaten was eaten
    There were no bones left from people
    And shoals of hungry rats
    In desert metro tunnels, bomb shelters
    They started their fights,
    For life and genus
    And rats blood sprinkled poison snow...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cleansing
    Ами като си такава овца и си свикнала майка си всичко да й казваш, все едно си първи клас, така е...
    Какво лошо има да споделяш с майка си не мога са разбера?

Иначе по въпроса-май е малко късно вече,защото първият учебен ден мина,но обясни на майка ти,че не си дете,иначе тя ще ти се бърка постоянно.Дано поне гаджетата сама да си ги избираш.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Аз също съм 9-ти клас,но пък винаги държа да съм на първия чин. Един от мотивите ми да седя там е и понеже не виждам добре,а и ми е доста по-комфортното отколкото най-отзад.Ти защо държиш да си там на последния чин,просто ми е интересно.Колкото до майка ти,по-добре да не се вживява много,може би имаш проблем с дисциплината в час или пък си мисли,че няма да учиш пълноценно като си отзад...каквио и да си причините говори с нея,кажи и че ще се постараеш,това което ти си решила да не ти повлияе в отрицателна насока.Това с класната е твърде пресилено,поне в случая.Първо опитайте да решите спора сами,без да намесвате 3-ти чоек в схемата.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си