.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    subtitarche_F
    Guest

Разархивиране на субтитри

Hora,molia vi se,kajete nujna li e niakakva pograma za razarhivirane na subtitri za filmi(subtitri ot unacs)?I izobchto ako niakoy moje da mi obiasni malko po-prostichko kak se razarhivirat i kachvat sub. kam dadenia film??? PLS,HEEELP!!!10X predvaritelno za pomochta!!! [-o< =D>

Ми взимаш WinRar и го разархивираш.Слагаш субтитрите в папката на филма и им сменяш името като на видео файла и пускаш и гледаш.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Те попринцип са с името на филма, а и да не са не пречи ако player-a е читав
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Ми взимаш WinRar и го разархивираш.Слагаш субтитрите в папката на филма и им сменяш името като на видео файла и пускаш и гледаш.
    Ama az iskam da znam kak se razarhivira WinRar!A i niamam papka s filma,zachtoto sam si go izteglila ot zamundata kato torrent i direktno mi se zapisva v BitComet-sled kato se zaredi,piche Play i gotovo!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Ama az iskam da znam kak se razarhivira WinRar!A i niamam papka s filma,zachtoto sam si go izteglila ot zamundata kato torrent i direktno mi se zapisva v BitComet-sled kato se zaredi,piche Play i gotovo!
    A,sega zacepvam,che WinRar programata za razarhivirane! Thanks!!! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си