.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Съвет за това как да се преборим с пъпките

koito ima problemi s pupkite da otide v aptekite i da pitat tam kak moje da se mahnat men ispurvo kato otidoh mi davaha hap4eta malki i mi mina a tq mi kaza posle 4e e bil zamursen beliq mi drob i se e iz4istil pose mi dade edin krem
    posle s spirt i posle na kozmetik i sega liceto mi e mn hubavo ne e kato predi e pak si ima pupki no tq mi kaza 4e pak 6te produljavame s hap4etata

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    nqma kvo :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    някой да те е питал?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

абе я сиктир
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

това хич не на интерва
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

vsi4ki ste super zlobni i ujasniii...tova moga samo da vi kaja,kato ne vi interesuva,za kvo vuob6te si habite silite da pi6ete izob6to...i to izmisleni gluposti......momi4eto e iskalo prosto da spodeli i da ni naso4i....mili4ka merci za suveta ti ..6te go imam v predvid \/
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    някой да те е питал?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Хах че сте тъпички...кат не ви интересува ко пишете и се прайте на интересни?!Момичето просто споделя опит, щото утре пак ще има някой недоразбрал дето пак ще пусне тема "Излезе ми пъпка на носа с какво да я мажа?"...кат не ви интересува не пишете и толкоз...тцтц пфф..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си