- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За човешката жестокост
ем хуу ве бъди си хахахахПървоначално написано от _SL_
ам .. нидеи са заяжда ясно?? Нит зн за какво стаа на въпрос нит нищо
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ъм...с маймуни ми е малко трудно да общувам...ама ще пробвам
лакгхиуехаийеав йоефийа оевихав гваегве. гвг виаргврг ваугахг? кифахквелфаувег, гаирг, аргар,гар г,аргиадфйоиух!!!фмаисгнр
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Така и така - убиват се и вие ги ядетеПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
Никой да не нарича американците тъпи. Те са толкова сладички.
Sugar and spice!
захарче, ти изобщо знаеш ли, коя е Мария-Антоанета?
А знаеш ли, колко от населението на земята гладува? Изобщо знаеш ли на кой сват си?
тя е вегиПървоначално написано от Cleansing`
малее честно ти си бил мн тъп беПървоначално написано от _SL_
ужаст земи ходи и са гръмни а
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ем аз ко д анапрая че гладува а. аи даи да избием всички на земята щот ни мързи да работим или щот сме по силни и даииии убиваи..ем то така до къде ще се стигне а скоро ко тея за пари ще почнат да дерат живи хора ли??Първоначално написано от Анонимко
да. направила съм своите избори, но не и преди да проуча въпроса, проблем?Първоначално написано от ZaHaRcHe
make an educated choice, както казваше любимият ми учител преди години. това и направих. жалко, че ен можеш да кажеш за себе си същото, мила.
ейй някой ме е запомнилПървоначално написано от Анонимко
. да, веги съм
![]()
Не ни слагай под общ знаменател е тъпак! Аз лично никога не съм казвала такова нещо! Тва, че един човек го е казал, не значи че всички го мислят. Ебахти..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
на мен ми е изключително интересно, ZaHaRcHe ти в кой свят живееш ?!
и какво предлагаш да се направи за да се спре избиването на животни?
аа, и няма да е зле да се научиш да пишеш
и аз това й казах ама на маймунски...мислих че така ще ме разбере по-лесноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни