Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
оф ко ми обесняваш за неша станали отпреди 100000 години. Аз ти говоря за сега.Се пак сме 21 век...Всеки човек трябжа да изкарва прехраната си с честен труд а не е изродшина.. така че не ми обясняваи на мен тея глупости дет ги пишеш
Моето момиче, при тях нещата са такива - или убиваш котката, или умираш от глад. Мислиш ли, че тоя китаеш не иска да бачка в офис с климатик, а? Може да си ненавижда работата, ама да няма избор. Е това е то действителност.
Ти ще се жертваш ли за една котка? Не си виждала мизерия. Пичка му матерна деа 45-6 година в шибаната ПОлша хората са ставали Канибали, щото е нямало кво да ядат. Мислиш ли, че са го искали, ве? Безизходица, глад, борба за оцеляване. А питай Чикатило как се е чувствал, акто е гледал съседите да ядат собствения му брат.
Лудоста от глад е най-страшното нещо. Кво да ти обянсявам. Ти не си пипнала работа праз живота си, че да знаеш кво е да работиш.
Е аз съм пипал и мое да ти кажа,че е страшен кеф цел ден да бачкаш и да си изкараваш парите с честен труд.А това в Полша дето е било бил ли си там та знаеш?САмо на източници па и тука е било глад.А за жертането не щом трябва начи трябва.ЖИвота е е много суров и гаден трябва борба и това е