- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-важното..?
Вече съм на 15 и скоро ще навърша 16.
Не съм кой знае колко хубава.. Но не съм и грозна, нито дебела! Като се погледна в огледалото се харесвам.
Притеснява ме, че никога не съм имала приятел.
А на мен ми омръзна вече. Адски ми е гадно, когато приятелките ми обсъждат какво са правили с гаджетата си, как зарязали единия и сега били с друг, кой ги бил харесал, как се зарибявали, точно тогава ми става адски гадно. Много се натъжавам![]()
Омръзна ми да съм винаги самичка, никое момче не ме харесва![]()
![]()
![]()
Един ден минавах през центъра и покрай мен минаха едно момиче и едно момче. Погледнаха ме.. Момичето каза нещо от рода на ".. Абе хубавичка е =)" а момчета "ааа не..."
Или веднъж, минаха покрай мен една група момчета и просто някои се изцепиха " ААаа Луд ли си веее" " аа не хахах" Като ставаше въпрос ест за мен, защото мене гледаха...
И на мен ми става супер гадно така, ама много гадно.
Гледам да не им обръщам внимание, обаче наистина ми става тъжно..
Може би някой ще ме раберат, какво изпитвам, други не..
Просто всички хора са толкова надменни и повърхностни.
Гледат да забият някой готин пич или мадама и да се фукат пред приятелите си колко са яки, че ходят с такъв... Не говоря за всички, но повечето са така..
Това ли е най-важното за вас? Да се из*ебете с някой, да се напушите, да обиждате хората, или да се напиете като свине...
И моля ви се днес една тъпачка от класа ми ме пита: Нещо ЗАБАВНИЧКО през ваканцията? Я кажи с кой батко ;D Напи ли се? Напуши ли се а?![]()
ЕБАХТИ ЗАБАВЛЕНИЕТО МАМА МУ![]()
И кфо като го обсъждат ?! Нали знаеш който бързо пораства бързо остарява ! Еби ги в гъза и тва да не ти пука.За всеки влак си има пътници не съжалявай че не си на тяхно място...ако мислиш че на тях им е песен я прочети малко повече теми из тоя раздел...пиене,пушене и ебане са нешната мода от 14 до 17/8 и след като ги зарежат 10 пъти почват да търсят "идеалния" уоу колко възвишено...нищо съществено не изпускаш...има време много още се ше манериш някой дет е за теб.
+1Първоначално написано от GregoryHouse
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ае да не ти пука каква казват за теб.Всеки си има мнение.Това че си нямала до сега приятел не означава нищо, ще ти доиде и на теб времето...За всеки влак си има пътници..Не се притесняваи скоро ще срещтнеш подходящото момче
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
не пиеш не пушиш както разбрахме и по мъже не ходиш...да те сърби гърба нещо? май ше трябва да ти пораснат крила на ангел
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защо винаги когато се намери някое момиче, което е по-трезво мислещо и всичко околни я мислят за някфа задръстена и т.н... Не е необходимо да се стремиш винаги да приличаш на тях..Тва че им е забавно да се напиват напушват и т.н...все още сте малки, след година и две като си спомнят за сеирите, които са правили и ще ги лови срам, повярвай..Колкото до тва с некой батко ли ше е или с някой колкото теб въпроса тук е не да си имаш приятел просто е така, а наистина да има нещо между вас..Ако нямаш нищо към никого какъв е смисъла да си с него..е така просто да знаеш, че си като другите..А и още нещо..Тва че цитирам "Зарязала този, забива се с онзи" не им прави особено чест..тва са някви повърхностни неща, а ти ми се струваш някак над тия неща..
Това по-горе бях аз![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Ами нали казват, че "За всеки влак си има пътници"... Ще намериш своя човек, споко, по-добре късно, отколкото никога... И няма да е зле да се отпусниш малко и да не ти пука чак толкова какво мислят другите за теб, важното е, че ти се харесваш. :PПървоначално написано от ;(
момиче спокойно и аз късно почнах с гаджетатанаистина повечето момчета гледат външният вид и за тях това е най-важен. Аз не съм изключение но за мен има огромно значение какъв е характера на момичето което има чувства към мене-защото има много кукли барбира но всички са с празни глави. казваш че се харесваш в огледалото хмм ми щом се харесваш значи си хубава-момчетата като сме компанийка винаги гледаме възможно най-яката пичка и след като ни подмине естествено някой се изцепва как иска един кфо си с нея и еди що си. Не мисля че някое момче като е само ще си каже същото като те види. Излизай с повече хора,ходи на дискотеки,сприятелявай се с нови хора и рано или късно щастието ще те достигне
все пак ако искаш можеш да ми пратиш някакъв пик на ЛС да видим аджеба кво толкова са казвали тия момчета като са те подминавало
![]()
ми да ти кажа мацка има едно решение не обръщай внимание на днешната мода и тъпите идеии,не на всеки се понася този стил (включително и на мен) и много ме е яд че всичките ми приятели са такива боклуци знаят само да се наливат като прасета и тем подобни,та горе главата ще се намери и такъв който ше види добрите черти у теб.И аз си търся някое момиче като тебе ама за сега без успех,така че само няма да се отчаиваш![]()
ми що не се земете тогава няма да пиете няма и секс да правите и готовоПървоначално написано от shegata
![]()
виж сега всеки е с различни виждания и предпочитания,мога да кажа само че такива момичета са на изчезване и трябва да се ценят![]()
явно са на изчезване щом не съм виждал такива за тва ти казвам зимай се с тва момиче и създавайте поколения че иначе съвсем ше изчезнатПървоначално написано от shegata
въпроса е че в момента има разни боклуци,които подбиват самочувствието на такива момичета и само за да бъдат харесвани тръгват по техните стъпки което е кофти
ОПРЕДЕЛЕНО! Само, че за съжаление и те пропадат..някак си...или с някой, който ги повлича..Мамка му..друго си е инциативата на колективаПървоначално написано от shegata
Нема измъкване..треа да имаш баси волята.. Бей мани..
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
съгласенПървоначално написано от GregoryHouse
а иначе,не се тормози,разбирам те повярвай ми,но всичко се подрежда с времетопросто знай,че идва и твоя момент
нямам повод да сънувам....
и аз съм съгласна че този вид момичета са на изчезване,НО това не означава ,че не съществуват...имам много познати и приятелки,които са такива ,а пък и аз смятам спокойно да се причисля към тях...естествено всеки може да живее живота си както сметне за добре,но не виждам смисъл в това да го пропиляваш в пиене и пушене...тези неща нито те правят по-добър човек,нит нищо...Първоначално написано от tuzaro
![]()
а сега към авторката-мила, не трябва да ти пука какво говорят хората за теб...ако те имат за задръстена просто си повтаряй,че не са нищо повече от теб...а момчетата сами ще си дойдат с времето...просто на тая възраст не са дорасли много и повечето гледат само външния вид....така ,че горе главата..успех![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
Съгласна съм!
Всичко с времето си
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
моля те недей само с тоя номер... има МНОГО свестни момичета които не пият, пушат и не си мислят как да забият поредния ( за щастие излизам с такава ) ся ся по темата споко момиче ще си намериш приятел да ти кажа ( тея неща преди 16/7 години са децки работи да не ти пука )Първоначално написано от tuzaro
Един съвет: не търси перфектният.
Още един съвет: но не се хвърляй и на първият срещнат.
Ne razbiram dali iska6 ot4aqno gadje ili nqkoe opredeleno mom4e ti haresva i iska6 da si s nego?Pls kaji mi i togava 6te moga da ti otgovoria na vaprosa!Ina4e hubavo e 4ovek da se interesuva ot horskoto mnenie,no ne do takava stepen,4e da se ubijda ili da si podbiva samo4uvstvieto!