.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Ne razbiram dali iska6 ot4aqno gadje ili nqkoe opredeleno mom4e ti haresva i iska6 da si s nego?Pls kaji mi i togava 6te moga da ti otgovoria na vaprosa!Ina4e hubavo e 4ovek da se interesuva ot horskoto mnenie,no ne do takava stepen,4e da se ubijda ili da si podbiva samo4uvstvieto!
    Тук и аз мога да ти отговоря - момичето просто иска гадже..Да може и тя да каже един път "Е тоя зарезах" и да умре от кеф пред приятелките и които ще и се възхищават...Боже, колко мъка има по тоя Свят, Боже..въздъхна Моканинът и продължи да скубе перата на бялата лястовичка
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо винаги когато се намери някое момиче, което е по-трезво мислещо и всичко околни я мислят за някфа задръстена и т.н... Не е необходимо да се стремиш винаги да приличаш на тях..Тва че им е забавно да се напиват напушват и т.н...все още сте малки, след година и две като си спомнят за сеирите, които са правили и ще ги лови срам, повярвай..Колкото до тва с некой батко ли ше е или с някой колкото теб въпроса тук е не да си имаш приятел просто е така, а наистина да има нещо между вас..Ако нямаш нищо към никого какъв е смисъла да си с него..е така просто да знаеш, че си като другите..А и още нещо..Тва че цитирам "Зарязала този, забива се с онзи" не им прави особено чест..тва са някви повърхностни неща, а ти ми се струваш някак над тия неща..
    +1

LiGlAtA_16
    Guest
    ahxahxa az takuf problem sum nqmala az ot 13 -godi6na po4nah da hoda po detcki diskoteki sa sum na 16 i vinagi ima nqkoi koito da me haresva estestveno xaaxxa oh mn skromen 4ovek sum .. a kvo kato se izvikali i nie kato se suberem prqitelki i vidim nqkuf sladur i po4vame da go oglejdame i da go vikame da se zapoznaem tfa onova..ama primerno ako sum sama nqma da go naprava nikoga...kakto i mom4etata sa taka.. si4ki sme taka si4ki fr me mislqt za ebati nepukista 6ot na men ne mi puka ot ni6to.. da zagovorq nqkogo da otida nqkude i kvoto i da naprava no tova ne e taka...iam problem kogato usetq 4e se vliubvam v nqkoe mom4e po4vam se durja tupo .. zduhvam se i provalqm si4ko kato go kriq..i za tfa nqmam nikfi seriozni vruzki A i macka trqbva se otpusne6 be
    az kato na 14 15 god se napivah super mn .. ne pu6eh treva 6ot e tupo am se praveh na dupe 6ot iam kinti da si kupa amfeti ili ne6to po hubavo...i za kvo sa kato se seda predi godina 2 kvo e bilo me hva6ta sram ama e fakt tka 4e Prosto se otpusni hodi 1 2 puti na diskoteka udari nqkolko vodki i da vidi6 xaxa kvo 6e stane ludnica (party) ako ti e neudobno da hodi6 da se celuva6 s nqkoi hva6ta6 se na bas s nqkoq fr koq 6te se natiska s pove4e ( xaxa az s 56 mom4eta nai mnogo ixix ) mom4eta i si4ko e lesno prosto tree se otpusne6

Re: най-важното..?

Цитирай Първоначално написано от ;(
    Това ли е най-важното за вас? Да се из*ебете с някой, да се напушите, да обиждате хората, или да се напиете като свине...
    Ми общо взето т'ва е... за к'во да живее човек иначе?

п.п.

Я пусни една снимка да те видиме

едит:

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Ами нали казват, че "За всеки влак си има пътници"... Ще намериш своя човек, споко, по-добре късно, отколкото никога... И няма да е зле да се отпусниш малко и да не ти пука чак толкова какво мислят другите за теб, важното е, че ти се харесваш. :P
    Как успя да наблъскаш толкова много безумно тъпи клишета само в един пост?
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си