Цитирай Първоначално написано от ;(
Вече съм на 15 и скоро ще навърша 16.

Не съм кой знае колко хубава.. Но не съм и грозна, нито дебела! Като се погледна в огледалото се харесвам.
Притеснява ме, че никога не съм имала приятел.
А на мен ми омръзна вече. Адски ми е гадно, когато приятелките ми обсъждат какво са правили с гаджетата си, как зарязали единия и сега били с друг, кой ги бил харесал, как се зарибявали, точно тогава ми става адски гадно. Много се натъжавам
Омръзна ми да съм винаги самичка, никое момче не ме харесва

Един ден минавах през центъра и покрай мен минаха едно момиче и едно момче. Погледнаха ме.. Момичето каза нещо от рода на ".. Абе хубавичка е =)" а момчета "ааа не..."
Или веднъж, минаха покрай мен една група момчета и просто някои се изцепиха " ААаа Луд ли си веее" " аа не хахах" Като ставаше въпрос ест за мен, защото мене гледаха...
И на мен ми става супер гадно така, ама много гадно.
Гледам да не им обръщам внимание, обаче наистина ми става тъжно..

Може би някой ще ме раберат, какво изпитвам, други не..

Просто всички хора са толкова надменни и повърхностни.
Гледат да забият някой готин пич или мадама и да се фукат пред приятелите си колко са яки, че ходят с такъв... Не говоря за всички, но повечето са така..
Това ли е най-важното за вас? Да се из*ебете с някой, да се напушите, да обиждате хората, или да се напиете като свине...

И моля ви се днес една тъпачка от класа ми ме пита: Нещо ЗАБАВНИЧКО през ваканцията? Я кажи с кой батко ;D Напи ли се? Напуши ли се а?
ЕБАХТИ ЗАБАВЛЕНИЕТО МАМА МУ
Ами нали казват, че "За всеки влак си има пътници"... Ще намериш своя човек, споко, по-добре късно, отколкото никога... И няма да е зле да се отпусниш малко и да не ти пука чак толкова какво мислят другите за теб, важното е, че ти се харесваш. :P