Dam Mene ne me Interesyva mnenieto na horata. Ne Jiveq Za Tqh. No Problema e Tam 4e Po tozi nachin kogato Nqkakvi takiva hora si Mislqt taka za men i Nqkaksi se Strahuvat da se Darjat Svobodno S men. Naprimer kogato si Prikazvam s nqkoe mom4e koeto haresvam i po4vam da se smeq i da se sheguvam toi se nervira i kazva samo 'samo da se ligavish li mojesh .. ti si ligla' e tova mnogo me nervira. Kak tova 4e obicham da se zabavlqvam me pravi ligla. A I Kogato govorq seriozno za neshto s nqkoi .. toi si misli 4e ne sam seriozna .. a prosto se bazikam s nego. ( a za nadutata .. mi tyk ostavat s tova vpe4atlenie .. kogato nqkoi koito ne haresvam mi kaje 4e me haresva i iska da sme zaedno. Az prosto mu kazvam 4e se radvam 4e me haresva no prosto az ne go haresvam i toi kazva .. ti si naduta samo naranqvash. A Naprime sq shte dam primer. Haresvam si edno mom4e mnogo. No toi sashto e ot tiq koito ne me poznavat dobre i sashto me misli za takava.. AZ Postoqnno se opitvam da mu pokaja 4e ne sam takava za kakvoto me misli i za kakvoto me mislqt i dr hora no toi ne me razbira. Kazva mi 4e me 0bicha i iska da e s men no go e strah da ne postapq s nego ligavo ? I vse Chaka az da mu pisha parva zashtoto ako toi mi pishe.. si misli 4e shte se darja naduto .. mnogo go haresvam no mi e pisnalo da se darji po toq nachin i da e ot tiq koito gledat na men po nachin koito e greshen.. Az Prosto obicham shegite obichamm da se smeq.. ne sam ligla. naprotiv kogato trqbva sam mnogo seriozna. I nikoga ne obijdam nqkoe mom4e. ne mu kazvam.: TI SI grozen ili neshto takova. A MU kazvam samo 4e ne go haresvam iskrena sam. a te se nervirat ot 4estnosta mi i me narichat citiram ' naduta kukla...