Извинете, ама...дали я бърка хорското мнение или не - тя си го прай..Значи много се извинявам, ама неможеш да твърдиш, че всички те мислят за няква тама и ти не им даваш никакъв повод...Това са различни хора с всеобщо мнение..Е някак не се връзва не мислите ли.. А и ако не си лигла не мисля че щеше да тръгнеш да се оплакваш..Уж не те интересува какво мислят другите..тогава защо се оплакваш..ние няма как да те опознаем..Някой по-горе бе писал че си шматка и има право...Дори той/тя си беше направил изводите само от думите ти..Още повече, че чувството за хумор си има граници...и аз мога да се хиля на факта, че някои приятел е решил да псува и да обижда някое момиче..забавно нали..но на нея дали и е така..А ти как се шегуваш с околните, има разлика между шега, ирония та дори и сарказам..Може би прекаляваш по някакъв начин..незнам как, неискам и да зная, но имай предвид, че нещо в теб, което ти пропускаш другите го виждат много добре..А пък за надутостта...много относително, но ти действаш малко в стил "Убии глупака с мълчание" и що ли требва да си контактуваш с тия които те харесват...Представяш си следната ситуация: ти си най-прелесното създание на Света и всеки мъж иска да те има => ти нямаш приятели мъже, поради факта, че не общуваш с хората които те харесват..може да не им вържеш,но няма да си навредиш ако завържеш контакт..Бъркаш мацка..Бъркаш много, а и разсъждаваш много повърхностно ми се вижда...Земи слез на земята и си разбери какъв е проблема..Ако смяташ че няма такъв просто спри да беснееш и си намери подходящи хора за компания...Но ако не успееш...бе я по-добре се замисли..Айде със здраве..