Цитирай Първоначално написано от LiGlaTa_16
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Mnogo se draznq kogato nqkoi xora me 0predelqt za Nqkakva dori i da ne me poznavat dobre ! Ligla Sam Bila.. Visokomerna , Prekaleno g0rda , Inatliva i vse takiva nqkakvi , a nikoi ne se e Pointeresuval da razbere zashto ostava s takova vpechatlenie? Prosto sa malko hora koito me poznavat ISTINSKI . Pove4eto prosto predpochitat da me mislqt za liglata , za nadutata kukla koqto se darji kofti s vseki. ohh pisnalo mi e. Iskam Vsi4ki da gledat na men na takava kakvato sam. Neznam ot kade im hrumvat tiq neshta. Prosto shtoto imam 4yvstvo za humor i obicham da si pravq shegi i da se zabavlqvam. i kvo za tova trqbva da me mislqt za ligla li.. e ne e 4esno ! Ili shtoto ne sam 0barnala vnimanie na nqkoi koito me haresva. za tova sym naduta !? emi nemoje li prosto da razberat 4e se zabavlqvam a ne sam ligla. i 4e prosto tva 4e ne haresvam daden 4ovek ne zna4i 4e sam naduta a zna4i prosto 4e ne go haresvam !!! Pisnaloo mi e ot takiva posredstveno misleshti hora ! ((!!
I na men macka mi se slu4vat su6tite gluposti... nikoi ne meznae kva sum i bila sum ligla e kvo mn qsno 4e 6te se zabavlqvam tfa nezna4i 4e sum ligla... ili 4e kato ne oburna na nqkoi vnimanie sum naduta ili kato hoda s pove4e ot 1 mom4e sum k***a tfa 4e hoda s tqh ne zna4i 4e si pravime orgii i takifa gluposti!!
Каза LiGlaTa_16...

Като не искате да ви мислят за лигли, просто не се дръжте като такива. Ако нямате желание да промените поведението си... тогава всъщност какво искате?! Примиряваш се, че те мислят за такава, ако ти пука, можеш да го промениш, ако пък не ти пука, значи просто няма проблем.