[quote="Анонимко"]Mnogo se draznq kogato nqkoi xora me 0predelqt za Nqkakva dori i da ne me poznavat dobre ! Ligla Sam Bila.. Visokomerna , Prekaleno g0rda , Inatliva i vse takiva nqkakvi , a nikoi ne se e Pointeresuval da razbere zashto ostava s takova vpechatlenie? Prosto sa malko hora koito me poznavat ISTINSKI . Pove4eto prosto predpochitat da me mislqt za liglata , za nadutata kukla koqto se darji kofti s vseki. ohh pisnalo mi e. Iskam Vsi4ki da gledat na men na takava kakvato sam. Neznam ot kade im hrumvat tiq neshta. Prosto shtoto imam 4yvstvo za humor i obicham da si pravq shegi i da se zabavlqvam. i kvo za tova trqbva da me mislqt za ligla li.. e ne e 4esno ! Ili shtoto ne sam 0barnala vnimanie na nqkoi koito me haresva. za tova sym naduta !? emi nemoje li prosto da razberat 4e se zabavlqvam a ne sam ligla. i 4e prosto tva 4e ne haresvam daden 4ovek ne zna4i 4e sam naduta a zna4i prosto 4e ne go haresvam !!! Pisnaloo mi e ot takiva posredstveno misleshti hora ! ((!!

....а на теб ще ти кажа нещо от опит.Много трудно и доста рисковано е да опознаеш човек,който нейска да го опознаеш.Права си не те познавам и немога да говоря,но за сметка на това пък познавам момиче за което такива неща бях подочувал че едва ли не ме беше страх да я погледна в очите.Но съдба.Така се случи че тя ме забеляза,защото се държах по много лигав начин доста често в училището ни.Пофлиртувахме си доста дълго време.Отначалото и се дразнех малко повече,след това по-малко и се опитах да я опозная с всякакви средства,но тя не го допускаше.Знаех че не е точно човека за който се представяше.И видимо и според думите и изобщо не и пукаше от хорското мнение,но съм си правил експерименти,който показваха че много и пука.Впоследсвие се влюбих в нея много.Тя разбра че не съм несериозният човек,който"ще изпоебе всички момичета".Започна да ме взима малко по насериозно .След един бой след който завърших с едно счупване ме взе още по насериозно.Накрая когато един единсвен път ми позволи да говоря с нея ПОЧТИ сериозно, ме отряза по възможно най културният начин.Но преди това никога не ми беше дала възможност да се изкажа като изключиме срама от моя страна.След това като се опитвах да говоря с нея сериозно или бягаше като на бъзик,или все едно не ме чуваше и се правеше на приятно разсеяна,или започваше да се смее насила колкото се можеше повече.Впоследствие исках да сме много добри приятели.Съгласи се и дотам.Не пожела да ми се разкрие и впоследсвие ме забрави.И кой беше след страдащият и тъпакът.АЗ разбира се и сега аз все съм виновен за това че сме съм я збравил ако случайно се сети за мен,но вече не се и сеща.
Така че сама си прави изводите.

П.П.понякога да си повърхностен и да не те интересува какво е в душата на другите си е благодат.