- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само приятели сме, но напоследЪк той...
Здравейте от мен! Искам да ви попитам за неЩо и да ми дадете ако може съвет какво да правя и какво означава това...
Ще бъда краткаи надявамс е ясно да изразя как стоят нещаТа...
Аз съм момиче, на 14 години.Всяка вечер излизаме на вън с моите приятелки и приятели, които са на моята възраст и малко по-големи....Напоседък обаче, си стоим в махалата, вмесТо по центара.Идват и едни момчета, с които се познаваме от много време (още КоГаТо бях на 6/7 годинки)..Та, те са по-големи от нас и са завършили даже вече, обаче са мн пичаги и с тех си говориме нали т'ва-онова... и от два дни едно момче, което е на 20 (изглежда на 17 иначе... и е адски сладЪк и е мн пичага по характер...) неЩо както си говориме нали с него и с моите френдки , той нещо си ме гушка, гали си ме,държи се миЛо с мене и ме кара да се чувствам добре...а УЖ сме само фр.. в смисъл, аз не мисля,че може да нещо повече, защото все пак ТОЙ Е НА 23 !! ... но незнам защо го прави!А не го прави на моите фр, а само с мен...
честно да си кажа, на мен ми е приятно когато съм с него, но незнам как да разбирам тези негови деистия и както да правя....Моля да ми дадете съвет...
P.S.Ще помоля да не ме нападате и да ме обиждате, аз просто искам съвет...
Благодаря ви за отделеното време!
Ами отговора е лесен...може просто да те харесва![]()
Последно на колко е на 20 или на 23? Ама на колкото и да е, по добре не се занимаваи, нямаш работа с такова голямо момче.Само неприятности може да ти донесе. И! Не му позволява да те гушка и т.н, ще изглеждаш като "курве" в неговите и на неговите, а защо не и на твоите приятелки очите!!!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Първоначално написано от кIsS
Ъъъ лека грешка май а? А като те гушка и т.н. кфо мой да иска ?! Сложно ли е да се сетиш. Показва ти че те харесва...от теб зависи нататъка...
Ти какво повече искаштой нещо си ме гушка, гали си ме,
Момчето си е паднало по тебе
честно да си кажа, на мен ми е приятно когато съм с него,е ,че то с тия прегрътки и галеници ...........
ТА ся момчето те харесва какво като е на 23 изглеждащ на 17 а ти си на 14?![]()
Що пък да изглежда като курве той я харесва тя го харесва...ако ти харесваш някой и той показва същото към теб ти си курва ?! Ебах го изкара всички момичета курви бре...умна си деа...Първоначално написано от sladko_dete
Първо е на 20 после изглеждал на 17, след тва бил на 23, какво подяволите?
Някой си измисля май.
Разбира се, че си измисля. Момче на 13 не би движило с момиченце на 7 години.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Има 2 варианта:
1.Харесва те и иска да сте повече от приятели
2.Манипулира те,за да се покаже по някакъв начин пред приятелите си
Предполагам,че е по-скоро първия вариант.Ти си решаваш дали да бъдеш с него или не,но предполагам,че ако си с него,ще иска нещо повече от това да те гушка,а не съм убедена,че си готова да му го дадеш.Ти решаваш.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Вероятно,но да ти кажа идея си нямам за какво си го е измислила ?!Може от малък да има педофилски наклонностиПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
Ааа така ли от къде си толкова сигурен, че той я харесва??? Може просто да си запълва времето с нея, и едно свястно момиче, никога няма да позволи, които и да е да се лигави с нея, при положение, че нямат нищо помежду си!Първоначално написано от GregoryHouse
Пп: а, и да умна съм...
Абе ся сори ма щом позволява да еи ти май си го тъсиш (на вулгарен език значи,че те сърбат гащитегали си ме,))
Първоначално написано от sladko_dete
Ти проста ли си ма ?! Момичето казва че го харесва ?! А като харесваш някой и той се държи галиовно няма да му викаш ВЪРИ П*ТКА СИ МАЙНА. А от къде ли можем да знаем дали си запълва времето с нея ?! Може би от екстрасенските ти способности ?! И да не си особено умна...щот както разбираме от ника ти си сладко ДЕТЕ
Абе щом той е на 23 па тя на 14 и той проявява интерес начи има нещо в предвит иначе ще иде при 16-18 годишните зад а си запълва времето с нещо по-такаааааа![]()
1во, да кажа, че е на 20, а не на 23, просто съм допуснала грешка преди при писанеТо!
друГото,коеТо е...мацката дет твърди,че по този начин ще приличам и приличам на курве, мисля, че греши ... заЩото по тая логика,наистина всички момичеТа,които позволяват на някое момче да ги гушкат и т.н са курви?според мен не си права ...
а що се отнася до тва за 'измисленаТа история' ... не виждам смисъл да я пиша, ако е измислена ...
Благодаря за отговорите все пак..мисля,че разбрах на какво мнение сте....
GregoryHouse, 10х Мн за оТгУвУрИтЕ![]()
Пак заповядайПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ха-ха, поне имаш добро чувство за хумор, след като си толкова заядливПървоначално написано от GregoryHouse
И аре стига бе, кое момчена 20, което е стока, ще си хване приятелка на 14, той само се бъзика с нея, или я иска просто ей така...
Първоначално написано от sladko_dete
Напълно възможно ама не четем мислите му за да знаем...така че не мога да го твърдя със сигурност...
- Тва ше го приема за комплиментПървоначално написано от sladko_dete
![]()
Нит го познваш нит нищо?Или се изказваш въз осова на богатия си житейски опитХа-ха, поне имаш добро чувство за хумор, след като си толкова заядлив И аре стига бе, кое момчена 20, което е стока, ще си хване приятелка на 14, той само се бъзика с нея, или я иска просто ей така...![]()
Ооо, да те са се свършили големите момичета, та ще тръгне и по лапета, с извинение към авторката... Но обикновенно става така, като не може да задържи някоя на неговите години и пробва с по- малките, които са все още неопитни и не подбират чак толкоз...Първоначално написано от bawarec
Просто може да си я харесал \/
Ти не си ли си харесвала нещо много семпло и обикновенно и си си го купувала при положени,че си могла да си кушиш нещо супер жарено![]()
Ай стига спам и офтопик а ?!
Не е задължително да иска да има нещо общо с теб, освен лесен секс.Ми не, не е нормално разлика от 9 години, при положение, че ти си на 14...