Здравейте от мен! Искам да ви попитам за неЩо и да ми дадете ако може съвет какво да правя и какво означава това...

Ще бъда кратка и надявамс е ясно да изразя как стоят нещаТа...

Аз съм момиче, на 14 години.Всяка вечер излизаме на вън с моите приятелки и приятели, които са на моята възраст и малко по-големи....Напоседък обаче, си стоим в махалата, вмесТо по центара.Идват и едни момчета, с които се познаваме от много време (още КоГаТо бях на 6/7 годинки)..Та, те са по-големи от нас и са завършили даже вече, обаче са мн пичаги и с тех си говориме нали т'ва-онова... и от два дни едно момче, което е на 20 (изглежда на 17 иначе... и е адски сладЪк и е мн пичага по характер...) неЩо както си говориме нали с него и с моите френдки , той нещо си ме гушка, гали си ме,държи се миЛо с мене и ме кара да се чувствам добре...а УЖ сме само фр.. в смисъл, аз не мисля,че може да нещо повече, защото все пак ТОЙ Е НА 23 !! ... но незнам защо го прави!А не го прави на моите фр, а само с мен...
честно да си кажа, на мен ми е приятно когато съм с него, но незнам как да разбирам тези негови деистия и както да правя....Моля да ми дадете съвет...

P.S.Ще помоля да не ме нападате и да ме обиждате , аз просто искам съвет...
Благодаря ви за отделеното време!