- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема.
Zdr.imam edin problem koito ne moga da rezresha a toi e imenno 4e haresvam mnogo ama mnogo edno mom4e vijdahme se 2 pyti,otshte ot pyrvata sreshta se celuvahme mnogo strasno no az ne pojelah ponatam da stigneme do sex,i na vtorata sreshta beshe syshtoto,ne no poznavam dostaty4no dobre,i iskam nqkaksi da proverq dali toi ima seriozni namereniq kam men ili iska samo sex.Pomognete mi
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
ем недеи да спиш с него преди да си наясно с чувствата и намеренията му, защото после може да съжеляваш
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Опознай го.Не си заслужава,наистина.Щом иска секс още от втората среща,не знам.Ако те обича наистина,ще те изчака.Не прибързвай.Първоначално написано от ZaHaRcHe
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Няма екстрасенси тук сориШе разбереш по трудния начин, ако му пуснеш,а може и да го оставиш на сухо и да видиш на къде ше тръгнат работите
![]()
баце крайно време е вече да намерим една врачка много ше ни помага..Първоначално написано от GregoryHouse
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
А де и аз тва викам дай да се заемем сериозно по тоя въпросПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Ако е като тия дет ги дават по Господари на Ефира просто не ми се мисли...Ама пък дали нема да избие пари от форумците яко...Тука въпросите са някфи свръхестествени![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
съгласнаПървоначално написано от sexy_for_you
![]()
така като те гледам, ако спи с теб ще те зареже.
аз лично предпочитам да правя секс на третата среща. и аз ги зарязвам![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Най-вероятно търси просто секс.Ако едно момче има сериозни намерения към теб, нямаше още на първата среща да иска да правите секс.Е, може и да иска, но няма да ти каже именно, за да не си помислиш точно това.