.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не... той дори не знае, че имам гадже

май си права/а
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми ние с моя почти не се виждаме, така че не

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Devilka
    Моят си ревнува,но тайничко. Иначе не ми прави проблеми.

Май при повечето е така ..както майките са с момчетата за това има и много "мамини синчета" така и бащите се държат с дъщерите си ( поне повечето де според мен )

не го е показвал дали го прави? не знам!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нормално е всеки баща да ревнува дъщерите си.Все пак ги обича.

Re: Всички бащи ли ревнуват дъщерите си?

Цитирай Първоначално написано от sandalki_ot_mola
    Всички бащи ли са така защото моя много ревнува!Имам приятел от почти година и той незнае.Майка ми и сестра ми знаят ама на него не мога да му кажа.Той ще полудее.Вашите татковци такива ли са?
    И моят е ревнив. Е, няма да полудее ако разбере, че имам приятел, нооо ще ревнува малко или много.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Навсякаде е така,мила..ама споко можеш да му кажеш няма де те убий я

Град
    Градът на скучаещите милионери
    mai vsichki mnogo revnuvat

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Моят баща дори и да изпитва ревност, никога не я е показал. Съмсем нормално приема връзките ми. Веднъж една "мила" съседка му казала, че някакво момче ме изпращало до нас, и той и беше казал, че това си е нещо нормално! Друг е въпросът, че произволни и кратки връзки не съм имала, и не съм се занатискала от 13 годишна.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Оооооо и моя е същия,само ако разбере че си имам гадже,направо ще вика та инфаркт ще си докара...ама бащи - кво да ги правиш.....

шд хе е ревност, не е любов... с моя ще се обийм

Другите татенца може да ревнуват, но моя явно е изключение. Ако има едно лесно да му се махна от главата и изобщо да не се връщам, най-добре ще му е
    Но незнам кое е по-добрия вариант ...
    Изгори, за да светиш!

Град
    Пловдив
    Ми моя ревнува ,но в рамките на нормалното..хъх..ИИии да-мисля,че всички бащи ревнуват,защото и те са били на тази възраст ,на която сме и ние ..и знаят г/д с какви типове момчета може да се забърка милото им момиченце..Опитват се да ни предпазят.
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Ами да,такъв е.Преди беше доста по-ревнив, но майка ми редовно го уведомява как стоят нещата при дъщеря му с любовния й живот.Така не ми казва на мен нищо, повече с майка ми говори за тва и тя ми казва как е реагирал хаха

Блазе ви.Моя така ревнува,че веднъж като се целувахме с едно момче на стълбите на блока ми той взе че ни видя и го изрита по стълбите.

Повече от фен
    Абсолютно всички бащи са така.Страхуват се, че могат да загубят малките си момиченца, които вече не са толкова малки.Затова и когато в живота на дъщеря им започнат да навлизат други момчета те пощуряват, защото се страхуват и искат най доброто за децата си.Не могат да възприемат, че тяхното дете има контакти с дуг мъж и, че той вече е главен герой в живота и.Няма нищо ненормално и странно, просто обичат дъщерите си, радвайте се ако баща ви е такъв, аз бих се радвала, ако на някой от нашите му пукаше за мен.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Моят е такъв и просто това понякога много ме дразни,мисли ме за някое вчерашно лапе,а не е така.Ами например след училище със тайфата и френдовете се мотаем из училище и баща ми минавал случайно из училище и видял как едно момче със едно момиче ни удари по дупетата
    Вкъщи познайте какво стана и какво конско ми прочете...

Моят също ме ревнува но малко и не го показва иначе много се разбираме и много ме подкрепя.Никога не прекарява предпоци да опознае момцета с което съм отколкото да прави сцени нормално е всички бащи ревнуват не е болка за умиране стига да не е сериозно.

Моя тате е най-добрия тате :P Не ме ревнува изобщо...супер си ми е татенцето,въпреки всичките ми издънки и простотии си ме обича и не ми вика

Walk go home boy...

moq mn revnuva ujas toi vse o6te si misli 4e sum malkoto mu momi4ence pf ponqkoga me drazni adski mn ina4e vsi4ko mi davai e mn dobri4uk s dr otno6eniq :P
    ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!

Град
    Kazanlyk
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ревнува ужасно. Преди години, когато кака ми реши да се омъжва, той не й говори 3 месеца. После аз като си хванах приятеля-1 месец дума не ми обели и ме замеря с едни чехли. Страшна работа. Като ме види да държа приятеля си за ръка-почервенява от гняв!
    Боже...представям си ако те види да се целуваш с него или недай си Боже да правите секс... ще е голямо шоу за гледка отстрани и много кофти за теб,разбира се
    сега по темата ---> с моя "баща" не си говорим и не се понасяме.Когато аз стана от сън и отида да си правя кафе-той се изнася от стаята в най-добрия случай или се ръфаме като котка и куче.
    Но попринцип всеки нормален баща би ревнувал дъщеря си , колкото и да е голяма и колкото и дълга връзка да има не се безпокой-кажи му и рано или късно ще приеме , че вече не си неговото малко момиче и че имаш личен живот \/
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!

Незнам несам момиче нито баща .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми..аз мисля,4е да... ...или поне моят баща го прави ...Тцтцтц...един път се прибирам от у4илище със един съу4еник,който много си харесвах...и той ме изпрати до нас...и си говорим ние пред блока...В тоя момент баща ми се прибира с колата и като видя мом4ето,се ядоса ...Така му се накара и го сплаши,4е мом4ето ве4е не идва пред блока!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си