- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Всички бащи ли ревнуват дъщерите си?
Моя не ме ревнува и незнам дали някога ме е ревнувал.
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Ако не всички, то повечето сигурно ревнуват. И моя е такаНе може да свикне, че вече не съм 1ви клас. Ама кфо да ги правиш - бащи. Разпитва ме отвреме на време за приятеля ми, което е мнооогоо дразнещо
било му интересно... и тей
Май почва да свиква
Дано... [-o<
Ами не знам за другите момичета ама моя баща е като башата от филмите " Бащата на булката " и много често е просто кошмарен с отватиелните си базици за гаджета и т.н просто ме влудява.......
Татко има три дъщери, така че ако ревнуваше толкова много, вече щеше да е в лудницата. Сестрата като домъкна гаджето да го запознава беше сконфузно на първо време, но сега пича си пие ракията с тати, вечеря вкъщи често, готви ни, и дори беше с нас на КОледа... :P
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ммм ревнува, но малко. Винаги ме е оставял сама да взимам решенията и не се бърка в каквото и да е, но е бил до мен. Не ме ревнува от момчетата, защото няма абсолютно никакъв смисъл. Но винаги като не харесва някой си го показва с разни злобни шеги и подмятания. Предимно на такова ниво изразява недоволството сиНо не мога да кажа, че е болезнено ревнив... по-скоро е прикрит.
![]()
И мен баща ми много ме ревнува.Имах приятел,който родителите ми много харесваха и почти всяка вечер бяхме в дома с тях.И един път бяхме доста хора и баща ми вика "Е,кажете ми как да не ми се иска да го ударя като е седнал насреща ми и най - нахално е прегърнал дъщеря ми?" ... беше на базик,ама си го усетих,че има и капка истина .... ревнува си ме много.И когато ме види с някой момче после има разпит къв е тоя,що,кво ....![]()
vsi4ki ba6ti revnuvat,nqma takuv koito da ne...osven ako deteto mu ne e bezprizorno razbira sevsi4ki se interesuvat s koi izliza du6terq im kakvo pravi i t.n
ponqkoga naistina adski mnogo nervqtama v pove4eto slu4ai sa mnogo pravi
![]()
моя тати още ме има за малкото си момиченце и за сега няма никакви изгледи тва да се промени майама нищо де.. не ми пречи особено
![]()
Абе не го знам дали ревнува или не ама го запознах с две мои гаджета и просто и двамата как ги строи не е истинанапрао щях да загивам от смях кат се сетя за физиономиите им
![]()
![]()
иначе баща ми не е толкова зле...бива
![]()
ем аз съм на 15 ама моя тати ме има още за малкото 5год.момиченце което търчи из къщата и да мн ого ревнува, един път се пошегувах и му казах, че вече е време си намера гадже и той само ме изгледа странно и нищо не каза![]()
Човек оценява това,което има,след като го загуби.Всички се оплаквате от това.Но си нямате напредстава примерно,когато тази ревност я няма,как поне веднъж ще ви се прииска да не е така.То при мен феномена-баща въобще не е на лице,но просто исках да ви кажа,че не е толкова лошо това,че ви ревнуват.По-добре така,отколкото да са непукисти и да не дават 5лв. какво става с вас,пък камо ли да ви ревнуват от някого,било то приятел или някой друг.
Моят никога не ме е ревнувал.
Просто не му пука. Както и на мен за него.
И честно казано ми е перфектно така.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Значи аз съм на 17 имам си приятел от 8 месеца и баща ми все още не знае,защото ще полудее направо.Няколко пъти ме е виждал с момче из града и после няма да ви казвам за какви нечовешки скандали и сръдни става въпрос...Те просто са си такива!
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Ревнува ме в границите на нормалното.... Е,понякога полудява де![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Споко и моя т така! Понякога мн му се дразня. А имам и брат който е с 9 години по- голям от мене та и той още пове4е ме ревнува.
мен моя тати съшо страшно много ме ревнува...а това лято като бяхме на почивка в Анталия и там един от персонала ме сваляше и татко направо побесняваше...и после не ми даваше да излизам от стаята без братовчед ми или без придружител...а ако му кажа нещо за някое момче и той "мани го тоя идиот" и гледам как побесняваабе простено им е.бащи са се пак...