.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Моя не ме ревнува и незнам дали някога ме е ревнувал.
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Град
    Велико Търново
    Ако не всички, то повечето сигурно ревнуват. И моя е така Не може да свикне, че вече не съм 1ви клас. Ама кфо да ги правиш - бащи. Разпитва ме отвреме на време за приятеля ми, което е мнооогоо дразнещо било му интересно... и тей Май почва да свиква Дано... [-o<

Ами не знам за другите момичета ама моя баща е като башата от филмите " Бащата на булката " и много често е просто кошмарен с отватиелните си базици за гаджета и т.н просто ме влудява.......

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    em revnuva me ma si znae za prqtelqt mi misli che sym malka prosto nali znaish za roditelite si vinagi shte bydem tehnite malki deca

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Татко има три дъщери, така че ако ревнуваше толкова много, вече щеше да е в лудницата. Сестрата като домъкна гаджето да го запознава беше сконфузно на първо време, но сега пича си пие ракията с тати, вечеря вкъщи често, готви ни, и дори беше с нас на КОледа... :P
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Ммм ревнува, но малко. Винаги ме е оставял сама да взимам решенията и не се бърка в каквото и да е, но е бил до мен. Не ме ревнува от момчетата, защото няма абсолютно никакъв смисъл. Но винаги като не харесва някой си го показва с разни злобни шеги и подмятания. Предимно на такова ниво изразява недоволството си Но не мога да кажа, че е болезнено ревнив... по-скоро е прикрит.

Супер фен
    И мен баща ми много ме ревнува.Имах приятел,който родителите ми много харесваха и почти всяка вечер бяхме в дома с тях.И един път бяхме доста хора и баща ми вика "Е,кажете ми как да не ми се иска да го ударя като е седнал насреща ми и най - нахално е прегърнал дъщеря ми?" ... беше на базик,ама си го усетих,че има и капка истина .... ревнува си ме много.И когато ме види с някой момче после има разпит къв е тоя,що,кво ....

Град
    Sofia
    vsi4ki ba6ti revnuvat,nqma takuv koito da ne...osven ako deteto mu ne e bezprizorno razbira se vsi4ki se interesuvat s koi izliza du6terq im kakvo pravi i t.n
    ponqkoga naistina adski mnogo nervqt ama v pove4eto slu4ai sa mnogo pravi

моя тати още ме има за малкото си момиченце и за сега няма никакви изгледи тва да се промени май ама нищо де.. не ми пречи особено

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Абе не го знам дали ревнува или не ама го запознах с две мои гаджета и просто и двамата как ги строи не е истина напрао щях да загивам от смях кат се сетя за физиономиите им иначе баща ми не е толкова зле...бива

Град
    Elit Way School
    ем аз съм на 15 ама моя тати ме има още за малкото 5год.момиченце което търчи из къщата и да мн ого ревнува, един път се пошегувах и му казах, че вече е време си намера гадже и той само ме изгледа странно и нищо не каза

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ооо да така са .. и моя е така .. още съм на 4 години за негоо
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Повече от фен
    Човек оценява това,което има,след като го загуби.Всички се оплаквате от това.Но си нямате напредстава примерно,когато тази ревност я няма,как поне веднъж ще ви се прииска да не е така.То при мен феномена-баща въобще не е на лице,но просто исках да ви кажа,че не е толкова лошо това,че ви ревнуват.По-добре така,отколкото да са непукисти и да не дават 5лв. какво става с вас,пък камо ли да ви ревнуват от някого,било то приятел или някой друг.

Моят никога не ме е ревнувал.
    Просто не му пука. Както и на мен за него.
    И честно казано ми е перфектно така.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Значи аз съм на 17 имам си приятел от 8 месеца и баща ми все още не знае,защото ще полудее направо.Няколко пъти ме е виждал с момче из града и после няма да ви казвам за какви нечовешки скандали и сръдни става въпрос...Те просто са си такива!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Моя не е такъв...
    London Tipton

Град
    #mainatown
    Ревнува ме в границите на нормалното.... Е,понякога полудява де
    Обичам само един човек и това съм аз.

Споко и моя т така! Понякога мн му се дразня. А имам и брат който е с 9 години по- голям от мене та и той още пове4е ме ревнува.

мен моя тати съшо страшно много ме ревнува...а това лято като бяхме на почивка в Анталия и там един от персонала ме сваляше и татко направо побесняваше...и после не ми даваше да излизам от стаята без братовчед ми или без придружител...а ако му кажа нещо за някое момче и той "мани го тоя идиот" и гледам как побеснява абе простено им е.бащи са се пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си