.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от death proof
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от death proof
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А дали ще е хубаво например да си разширя дупката на дясното ухо, а на лявото да пробия още 2 дупки (да станат 4 нормални дупки на лявото ухо)? И горе-долу как се прави това разширяване в домашни условия?
    ми...можеш да си вземеш разширителче...Или както пробвах аз-първо с клечка за зъби(мн хубаво да я проериш за тресчици),после режеш диагонално клечка за уши ии си харесваш нататък разни други предметчета...
    Абе как сама ще си разширяваш ухото? Ходи да ти сложат флеш не се излагай.
    А за дупките - аз съм голям фен имам 12 обици по себе си, на ухото въобще не боли. На меката част имам 4 обици на едното и 2 на другото. Болката е минимална и въобще не се забелязва. На хрущяла е маалко по- неприятно ама за 30-40 мин. спираш да усещащ.
    а нали за да ти сложат флеш трябва да ти се пазшири ухото! не може да отидеш и да кажеш "искам една еееее такава дупка и показваш една толкова голяма колкото една капачка от мин. вода (примерно) това с флеша става постепенно!
    аз си го правя в дом. условия ...с пирони тъй че нямам проблем промивам с кислоровдна вода или спирт даденя пирон .....и тн....и след тва ПОСТЕПЕННО пазширявам дупката на ухото...
    Наясно съм как се разширява дупка ама не мислиш ли, че е някво тъпичко да ти стърчи пирон от ухото? А и за кислородната вода- освен, че се пени никаква друга работа не върши за почистване.
    не, напротов като разширя дупката ше си слагам различни предмети ))

и не ми казваи каква работа върши кислородната вода и каква не ...шото знам много добре ! ок???
    А ама все тая ми е с какво се поливаш аз ти казвам, че тва няма да ти спре инфекцията. И спора почва да става дебилен тъй че предлагам да прекратим

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    death proof
    започвам да ти съчувствам

Predi 2godini si probih wtora dupka nalqwoto uho i wuobshte ne me boleshe , no gadnoto e che na sledwashtiq den otidoh na more i tam izgubih obicata i minalata godina prez mai-uni bashta mi mi probi uhoto tochno tam deto beshe predi dupkata i dwata pyti ne me boleshe

Мега фен Аватара на tori
    Супер, следващия път на кирилица поне и освен това не вдигай тема от 2007 година.

Не, изобщо не боли, нито по време на дупченето, нито след това, а камо ли докато спиш ... Няма значение на кое ухо ще ти е , общо взето където ти харесва на теб
    И за последния въпрос, на мен лично повече ми харесва на едното ухо обеците да са повече от колкото на другото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си