.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Дупчене на втора дупка

Искам да ви питам няколко въпросчета. Ето ги и тях:
    Боли ли пробиването на ухо (втора дупка долу на ухото), защото съм решила да си пробия една, но не зная дали боли!
    Другия ми въпрос е: на кое ухо да си пробия втората дупка? Вие как избирате на кое ухо да се дупчите? Лично аз много искам да е на дясното ухо, но не знам как ще се оправям със спането, защото спа надясно, а не искам на лявото, защото дупката там ми е пробита много на високо и ще се получи гадно разминаване!
    И последно: Според вас кое е по-добре - дупките на едното ухо да са повече от другото, или и двете уши да имат еднакъв брой обеци?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъъ не,не боли.Или поне е нищожна яка болка.
    Няма значение на кое ухо...мен не ми е пречило да спя на страната.на която ти харесва.Аз си попълвам всичкото празно място там на мекото(ама на моите уши е колко за 3 обички:/)
    И за последното ми е се тая...аз принципно се кефя на асиметрия в някои случаи .

Re: Дупчене на втора дупка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да ви питам няколко въпросчета. Ето ги и тях:
    Боли ли пробиването на ухо (втора дупка долу на ухото), защото съм решила да си пробия една, но не зная дали боли!
    Другия ми въпрос е: на кое ухо да си пробия втората дупка? Вие как избирате на кое ухо да се дупчите? Лично аз много искам да е на дясното ухо, но не знам как ще се оправям със спането, защото спа надясно, а не искам на лявото, защото дупката там ми е пробита много на високо и ще се получи гадно разминаване!
    И последно: Според вас кое е по-добре - дупките на едното ухо да са повече от другото, или и двете уши да имат еднакъв брой обеци?
    Ne boli spoX,az li4no predi sedmica si probih o6te 2 dupki na lqvoto uho iii stanaha 3 na lqvoto i 1 na dqsnoto.A otnosno tfa i na 2-te u6i ednakuf boi obeci,mi se struva nqkak....abe ne mi haresva
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

ne, ne moli, a az ti prepor14vam na lqvoto, za6toto horata kato te gledat za tqh 6te e dqsno ot tehniq pogled i pove4e 6te se zabelqzva.a ednakviq broi obici na u6ite e mnogo selsko bih kazala ...

Град
    Плевен ..
    изобщо не боли ама никак.Моята втора обеца е на дясното ухо и аз също спя на дясната страна , но това не ти пречи ни най малко аз лично предпочитам обици повече, но само на едното ухо не на двете

Град
    на майка ти у...
    Ами не, не боли.
    Иначе за броят и това как да са разположени само ти можеш да си решиш.
    ...Everything which could be eaten was eaten
    There were no bones left from people
    And shoals of hungry rats
    In desert metro tunnels, bomb shelters
    They started their fights,
    For life and genus
    And rats blood sprinkled poison snow...

Guest
    Мерси на всички за отговорите! Утре ще ходя да се пробия на лявото ухо, а ако не изглежда добре (казах ви, че дупката там ми е пробита много нагооре), ще я махна и ще си пробия дясното! Утре ще постна и снимки как се е получило!

Не ме боля изобщо.Аз си избрах на лявото ухо..едва ли има кой знае какво значение.Спя си спокойно и изобщо не се усеща.Ъм...еми,ако си пробивам още дупки,ще са само на едното ухо,на двете по равен брой/или напр. на едното 3,на другото две/,не ме кефи.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Не боли...само мъничко..ама мене ме заболя,защото сама се дупчих в нас.. ако е при козметик или в студио сиг няма да боли и грам ..

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Не,не боли.Аз дори сама си ги правя на лявото ухо,защото там ми е по-лесно да работя с дясната ръка.Имам 4 дупки там,на дясното 1.Сега мисля да си пробия още една на дясното,вече съм притръпнала
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    Не боли изобщо! Та тя третата дупка не боли, камоли втората. Ти пък си ебахти пъзлата, ухо е все пак и то на меката част.

Голям фен
    Естествено,че не боли,и втора и трета,тва е ухото все пак...По-добре на лявото ухо
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Guest
    Az imam dve dupki na dqsnoto uho i edna na lqvoto i sedi mnogo got. ne boli vaobshte i ne pre4i kato spi6(samo v na4aloto) i az spa na dqsnata strana.

Guest
    Днес ходих и се пробих на лявото ухо! Една козметичка ме проби с пистолета, заболя ме доста, но за 2 секунди болката изчезна и сега много и се кефя на обичката! Сега се уверих, че наистина не боли много, вече нямам търпение да зарасне тая дупка, за мога да си пробия още една-две дупки!

П.с> Нещо не мога да си сложа снимката!

Супер фен Аватара на rakiQ
    не боли самото пробиване
    после наболва ама не е нищо особено

Ем мен ме болеше доста ама само около половин час след пробиването и мен ме пробива козметичка с пистолет а иначе мисля че може да имаш еднакъв брой обици на ушите ама да са на различни места...

Guest
    А дали ще е хубаво например да си разширя дупката на дясното ухо, а на лявото да пробия още 2 дупки (да станат 4 нормални дупки на лявото ухо)? И горе-долу как се прави това разширяване в домашни условия?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    А дали ще е хубаво например да си разширя дупката на дясното ухо, а на лявото да пробия още 2 дупки (да станат 4 нормални дупки на лявото ухо)? И горе-долу как се прави това разширяване в домашни условия?
    ми...можеш да си вземеш разширителче...Или както пробвах аз-първо с клечка за зъби(мн хубаво да я проериш за тресчици),после режеш диагонално клечка за уши ии си харесваш нататък разни други предметчета...

Guest
    Ахааа, ясно! Благодаря ти Jamalska!

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ми...можеш да си вземеш разширителче...Или както пробвах аз-първо с клечка за зъби(мн хубаво да я проериш за тресчици),после режеш диагонално клечка за уши ии си харесваш нататък разни други предметчета...
    Абе как сама ще си разширяваш ухото? Ходи да ти сложат флеш не се излагай.
    А за дупките - аз съм голям фен имам 12 обици по себе си, на ухото въобще не боли. На меката част имам 4 обици на едното и 2 на другото. Болката е минимална и въобще не се забелязва. На хрущяла е маалко по- неприятно ама за 30-40 мин. спираш да усещащ.

~*~Aurora Borealis~*~
    Guest
    ooo az imam 16 obici i UJASNO MN BOLESHE...vyobshte ne znam kak sym jiva..a ot okolo 2 godini spq samo prava zashtoto ne moga da legna nastrani a po korem i po gryb ne mi e udobno da pq..abe vyobshte za kakvo ti e da se dupchish? dosta e nepriqtno + tova ostava dupka za cql jivot i ne se zalichava :O

Цитирай Първоначално написано от death proof
    А за дупките - аз съм голям фен имам 12 обици по себе си, на ухото въобще не боли. На меката част имам 4 обици на едното и 2 на другото. Болката е минимална и въобще не се забелязва. На хрущяла е маалко по- неприятно ама за 30-40 мин. спираш да усещащ.
    а нали за да ти сложат флеш трябва да ти се пазшири ухото! не може да отидеш и да кажеш "искам една еееее такава дупка и показваш една толкова голяма колкото една капачка от мин. вода (примерно) това с флеша става постепенно!
    аз си го правя в дом. условия ...с пирони тъй че нямам проблем промивам с кислоровдна вода или спирт даденя пирон .....и тн....и след тва ПОСТЕПЕННО пазширявам дупката на ухото...

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    а нали за да ти сложат флеш трябва да ти се пазшири ухото! не може да отидеш и да кажеш "искам една еееее такава дупка и показваш една толкова голяма колкото една капачка от мин. вода (примерно) това с флеша става постепенно!
    аз си го правя в дом. условия ...с пирони тъй че нямам проблем промивам с кислоровдна вода или спирт даденя пирон .....и тн....и след тва ПОСТЕПЕННО пазширявам дупката на ухото...
    Наясно съм как се разширява дупка ама не мислиш ли, че е някво тъпичко да ти стърчи пирон от ухото? А и за кислородната вода- освен, че се пени никаква друга работа не върши за почистване.

Супер фен
    tvardo ne haresvam po pove4e ot edna dupka na uho,nz koe boli i kak boli,a tva na koe uho iska6 da ti e si e li4no tvoq rabota,glupavi vaprosi zadava6 momi4e
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Наясно съм как се разширява дупка ама не мислиш ли, че е някво тъпичко да ти стърчи пирон от ухото? А и за кислородната вода- освен, че се пени никаква друга работа не върши за почистване.
    не, напротов като разширя дупката ше си слагам различни предмети ))

и не ми казваи каква работа върши кислородната вода и каква не ...шото знам много добре ! ок???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си