Цитирай Първоначално написано от death proof
Цитирай Първоначално написано от Jamalska
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
А дали ще е хубаво например да си разширя дупката на дясното ухо, а на лявото да пробия още 2 дупки (да станат 4 нормални дупки на лявото ухо)? И горе-долу как се прави това разширяване в домашни условия?
ми...можеш да си вземеш разширителче...Или както пробвах аз-първо с клечка за зъби(мн хубаво да я проериш за тресчици),после режеш диагонално клечка за уши ии си харесваш нататък разни други предметчета...
Абе как сама ще си разширяваш ухото? Ходи да ти сложат флеш не се излагай.
А за дупките - аз съм голям фен имам 12 обици по себе си, на ухото въобще не боли. На меката част имам 4 обици на едното и 2 на другото. Болката е минимална и въобще не се забелязва. На хрущяла е маалко по- неприятно ама за 30-40 мин. спираш да усещащ.
а нали за да ти сложат флеш трябва да ти се пазшири ухото! не може да отидеш и да кажеш "искам една еееее такава дупка и показваш една толкова голяма колкото една капачка от мин. вода (примерно) това с флеша става постепенно!
аз си го правя в дом. условия ...с пирони тъй че нямам проблем промивам с кислоровдна вода или спирт даденя пирон .....и тн....и след тва ПОСТЕПЕННО пазширявам дупката на ухото...