Познавам едно момиче от 4 години,да,от нета,от мястото,наречено форум. Опознах я по мненията и,допадна ми,свестно момиче е.
Аз съм на 21,тя е три години по-малка.
Започнахме да си чатим по скайп,с течение на времето станахме доста близки,умеех да говоря с нея по всякакви теми,както и тя с мен. Проблемът е,че сме от различни градове. Видяхме се отдавна,после пак,като приятели. И пак.
Но доста време нямах възможност да ходя в града и и не сме се виждали изключително дълго. Разговорите ни,обаче,стават все по-сериозни.
Изключително близка приятелка ми е,много я ценя и уважавам,макар разстоянието между нас.
Знам,че е била влюбена несподелено в едно момче до преди година,казва,че чувствата и вече са различни.
На няколко пъти ми намеква някои неща,казва директно,че би и било приятно да сме заедно,а в другия момент казва,че съм и много близък приятел и само толкова. Чувствам,обаче,че е несигурна. По думите и...тя е като една хубава книга,която пред другите хора,не отваря страниците си,но аз я прочитам.
Знам какво мисли и знам,че е объркана. Опитах се да говоря с нея,но тя се притеснява. Или отрича,както казах.

Бих желал да прочета мнения на някои от вас,какво смятате,какво бихте ме посъветвали да направя,момичета,как разбирате подобно държание?