- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-добрата ми приятелка си харесва циганин
Тая твоя приятелка е много зле,че да сложи край на приятелството ви!А ако много се дразниш от факта,че ходи с циганин,просто и признай чувствата си.Успех!(ако решиш да и признаеш какво изпитваш към нея)![]()
Мразиш,немразиш тва е положението.Щом ти е приятелка ще я подкрепяш....колкото и както можеш
Момиче съм ! ! !
кайи им го =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Cleansing
П.С.свестни мангали са 0.002 % --изводите са за вас
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А ти,защо и се бъркаш......да не ходиш ти с него,че те дразни или се примиряваш или я губиш
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ми пребий я и нея и него.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Кучка, мила, кучка...Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
А иначе негрите и циганите нямат разлика, освен че едните са още по-черни. Само едните се правят на по-остроумни и затова са фиешън.
Ходи да те е*ат негрите, щом толкова им се кефиш.
Сган!
Не цигани и негри са ни виновни, виновни са ни курвета и педерунгели дето харесват такива!
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
казваш или че или теб или него и тва е. каже ли него повече не я и поглеждай! дори здрасти не и казвай. харесвам едно момиче мн дълго време и тя го знае, но не изпитва нищо към мен и сме си пас, аз просто си седя неин приятел, макар 4е ми е гадно да я гледам с други. само че ако я видя с мангал просто все едно никога не съм я познавал
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
az sum toq ciganin i tq mi e gaje muahahah nikoga nqma da e s teb![]()
всеки има право да решава сам какво да прави и ти наистина ни си този който трябва да определя тя с кой ще ходи!![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Ако е чист и има културно семейство, защо да не бъде с него? Твоето мнение е расистко и няма значение.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Остави я да се "упари" после сама ще разбере колко прав си бил.
прав или не тя си знае и нищо не мое да и кажеш ако греши сама ше го разбере но нямаш пражо да й казваш как да си живее живота![]()
E I ? Kakvo kato si e haresa ciganin... Ti sigurno si neshto poveche ot nego ama qvno NE dostatychno za da si s neq... aide zamisli se malko i posle govori kolko mnogo q obichash... gorkiq {}... samo bez rev i sylzi i az obicham sladoled ama ne mu kazvam s kogo da hodi i koi da go qde... tai che...
P.P. i az sym momche :}
skype-> the_dark_rain
Хубаво .. харесва си циганин .. но на теб това по какъв начин ти влиза в работата и те интересува ? Добре, разбирам те, че ти е добра приятелка, но защо не я оставиш да си решава и да си прави каквото иска с него? Все пак всички имаме глава на раменете си и преценяваме! Нали така?Нали се сещаш че после като я разочарова, скъсат или нещо се скарат ще дойде да плаче на твойто рамо?