Значи от 2 години се занимавам с едно момче е то и с доста други де но по сериозно с него само смисъл ходехме първо 5 месеца тогава го зарязах заради друг и така с други си ходех както и тои но после ми липсваше и само се събирахме и се карахме за какво ли не и в повечето случаи аз обърквах нещата защото хода по дискотеките пия.. и там други момчета и знаете какво става а тои неискаше да идва с мен..и се се карахме...сега от маи месец почнахме пак да си говорим но аз ходех с друго момче няколко месеца и така пак сичко беше яко държеше се мн мило с мен и аз пак се влюбих в него..но нищо аз скъсах с моито гадже но не тръгнах с него .. само си говорехме защото искал да види дали съм се променила..А НИе не ходим и ми се расърди защото един път бяхме на купон и аз пих и спах с едно момче с бившия де...и тои разбрал и ми се расърди и от тогава не ми говори и нищо е така..Боли ме болеше ме но вече няма какво да направя обичам го но .. наи вероятно тои мен не,но има едно друго момче което знам че ме обича и иска да е с мен тои е мн мил и добър но аз 5 6 месеца го върта .. а и приятелите ми не го харесват защото е смъкнат и аз не им казвам че ми е симпатичен и тои ми звънна 1 ден и една фр дигнала и после тоя пък смешния кво ти звъни и некфи такифа...не че ми пука много де...но незнам да тръгна ли с това момче симпатичен ми е но обиам друг