Имам сериозно гадже от почти година.. след месец ще станат толкова..
но има още едно момче в живота ми, което ме привлича.. изневерих на гаджето си с него, разбира се нищо повече от целувки...
от едно село сме.. пътуваме си заедно натам, връщаме се.. през цялото време сме заедно и ми е адски приятно и мога да кажа че има нещо което ме привлича в него, адски мил и търпелив.. въпроса е там че първоначално аз си му бях отдадена, прегръщах си го, целувах си го без никакви задръжки, тъй като отношенията ми с гаджето ми не бяха мн наред и аз търсих закрила и обич на друго място... е намерих го, но с течение на времето връзката ми със гаджето ми е наред и започнах да се държа по- сдържано и да се дърпам когато съм с другото момче... чувствах се гадно че постъпвам така..
Другото момче знае за приятеля ми още от самото начало и това не му пречеше да е с мен, но изведнъж реши че не можело така и трябвало да спрем да се виждаме за известно време ... тва ми дойде като гръм от ясно небе, тъй като хич не съм очаквала да се държи така, та на мен ми е толко приятно с него, едвам дочаквам уикенда за да заминем за село ... а сега кво стана.. каза че с мен му било толкова хубаво, че като се разделим му ставало адски гадно.. и донякъде заради това че си имам гадже с една дума че не съм негова.. и му се дърпам..
И аз си мисля че чисто и просто му е писнало от мен и моята компания и се опитва да се измъкне с тази глупава реплика, тъй като не е в негов стил да ми каже например "писна ми" или нещо такова..
не мога да разбера при положение че му е хубаво с мене, защо иска за известно време да не се виждаме... вижда ми се прекалено глупаво... но за пръв път се чувствам толкова пренебрегната... и използвана...