- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странен въпрос
vinagi li prezervativite se kasat celi?vuzmojno li nqkoi pat da ima smao edna dup4ica?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Обичам само един човек и това съм аз.
Винаги се пори от горе до долу, тва е закон на презерватива
Ако преди самия акт презерватива е бил здрав по време на секс няма как да стане само дупчица, а направо се къса презерватива ... но има малка вероятност презерватива да е пробит преди самия акт ... може при транспортиране или при неправилно съхранение да бъде повреден, аз затова си купувам винаги от аптеки с много малки изключенияПървоначално написано от Let^the^Music^Play
преди употреба на презерватива може да огледате опаковката дали е не е разкъсана или не е пробита с нещо ... колкото и малка да е дупчицата в опаковката, ако я има ще се забележи, защото опаковката е от фолио ... аз до сега не съм случвал натакава де![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
На една приятелка й се беше спукал съвсем малко - видяла е чак след като са свършилии са го вързали - тя си ги оглежда по принцип.
sexita идеална си,обичам те![]()
до колкото зн тфа може да се случи само ако е дефектен а иначе се късат целите . . .
Първоначално написано от Let^the^Music^Play
абе вие луди ли сте !?![]()
как шрезерватива ще се спука малко по време на секс !? те така са направени че да се скъсват а не да им се пробие малка дупчица ... и вие как си го представяте т'ва (особено тия дето са правили секс повече от 5 пъти) по време на секс да се пробие малка дупчица, как ще стане !? примерно ако момичето е сухо и се прави по бурен секс може да се скъса презерватива или ако е дефекте нещо ... но да стане само малка дупчица ... айде моля ви се ...![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Може да го е ухапал комар![]()
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Първоначално написано от Cleansing
![]()
![]()
![]()