- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствие само от пръстче
neznam dali tova e normalno no tova ve4e dori vzema da me pritesnqva.vinagi predi akta se mokrq i use6tam ogromno jelanie a kato zapo4ne samia akt ne use6tam nikakvo udovolstvie i nemoga da osetq nikakav orgazam.a kato go pravq s pras4e mi e tolkova qko 4e iskam pak i pak.
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
е ти да не го правиш с някво лапе 2 класПървоначално написано от Анонимко
![]()
нз аз немога да си го представа нищо да не усещаш![]()
О.о многу палави пръсчета имаш![]()
Намери си истински мъж!
Qvno mu e malak na priqtelq ti,che ne mojesh da go ose6ta6.
Next Time I`ll be True...
Какво правиш с пръста? Клитора ли си търкаш. Ако е така-споко. Влагалището не е особено ччувствително. Не и колкото клитора. Комбинирай вагинален секс със търкане на клиторчето.
+1Първоначално написано от krem4et0
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
+1
Първоначално написано от h0s7
+2
И на мен понякога ми е много по-яко с пръст. Зависи от много неща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Има лесно,продължи да се стимулираш и докато члена е в теб.Първоначално написано от Анонимко
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Мне точно...и с душ е яко,ама с пръст е най хубавоПървоначално написано от Morning
По темата-амии по хубаво ти е защото си търкаш клитора,а когато правиш секс клитора ти остава изолиран...опитай докато го правите да стимулираш клитора![]()
по възможност на 40-50 години ..Първоначално написано от the_black_angel
а още по явно е че ти си супер тъпа !Qvno mu e malak na priqtelq ti,che ne mojesh da go ose6ta6.
ммм изберете си поза кадето и клитора да се стимулира ....примерно ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Пример : Ако не ръгат с пръсче по бузката боли малко , ако ти ръгнат пръста в окото боли яко . (я ся да видим кой си помисли друго преди да прочете цялото изречениемръсници )
Извод : Предвид възраста ти , която се предразбира от самото съществуване на тема , ти едва ли можеш все още да изпиташ истински вагинален оргазъм (трябва да се намери Г точката ) и тъй като твоята още не е чувсвтителна ти имаш миримални усещания при проникване на член в вагината ти . За разлика от критора , който е бил чувствителен през почти целия ти досегашен живот (и такъв ще си остане де ) .
Пък и имаше едно изследване , че най хубавите оргазми на жените в млада възраст идват от орална любов :P
така че споко сичко е нормално
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
vaginata yse6ta vsi4ko koeto e v neq-[prust,4len vsi4ko nezavisi ot goleminata 6toto tq sama se nagajda.Първоначално написано от kameliqbaby
po tematariqtelqti e neka4estven lubovnik.ima 2 re6eniq ili go smeni ili my pokaji kakvo da pravi.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!