- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отчаяние
Здравейте.Искам да ви разкажа за връзка продължила 3 месеца!Връзка родена в лъжа и загинала от лъжа!Връзка, която ме обърка и ми донесе отчаяние.Преди 3 месеца се събрах с момче, което много харесвах и той мен също!Привличането беше огромно и мисля, че не е спирало да бъде и до ден днешен.Но понеже знаех какъв женкар е не влагах чувства, или поне не съзнателно!И по добре...не сгреших.Оказа се, че сме две!Но другата е тази, която той обича, макар че такива като него не обичат...И понеже той е от друг град, в който седи по-често от колкото в моя, от там е и неговата втора приятелка!Другата която го имаше повече от мен, заради която той не беше мой когато исках най-силно и заради, която често ме лишаваше от вниманието си...Той ме лъга, лъга...И въпреки, че аз от нищо не го лиших връзката ни започна да става все по-зле и по-зле...Накрая ми призна за нея и аз разбрах, че... те имаха толкова общи неща, те бяха истинската двойка, защото те имаха безброй срещи и мигове, а аз почти нищо.Аз бях мистериозното момиче, за което никой не знаеше...След един проведен разговор(последен) разбрах, че той не знае какво иска, че иска и двете, но му е кофти да лъже другото момиче и че аз съм тази , която той харесва страшно много, но и тази която може би изстрада най-много...Спрях да му говоря, колкото и да искаше той да му обърна внимание не го направих, болеше, болеше, не успях...И един ден разбрах, че той е заминал завинаги за своят град и може би няма да се видим никога повече с него, а дори сбогом не му казах исках дори само чао да му кажа и една обичкновенна прегръдка да му дам, отчаяна съм защото аз също имах вина, но бях горда и не я признах нито пред мен, нито пред никой, не се преборих с гордостта и егоизма си.Едва ли ще забрравя нощите с него, едва ли и той...АЗ знам, че той ще ме помни,защото имаше неща, коиото никое друго момиче не му беше дало, но едва ли някога ще ми се обади след дръзкото ми отношени към него.Той е прекалено горд към гордите хора като мен.Той отвръща винаги на удъра с удър, а аз знам, че го заболя много от държанието ми...знам.Просто споделих в пристъп на отчаяние и объркване.Съжалявам ако съм ви загубила времето!И ако все пак искате дайте своя гледна точка, за да видя реалните трезвени мнения, понеже аз в момента не мога да мисля нормално и едва ли ще мога някога по отношение на тази история.
vij mili4ka......na vseki mu e pisano da mine prez to4no takiva ili podobni na tvoite izpitaniq,na vseki mu se e slu4valo da tuji i da se izmu4va za zagubena lubov ..po edna ili po druga vina....no realno poglednato 4ovek trqbva da misli po-filosofski na ne6tata i da si kazva-ne pla4i ,4e e svur6ilo,radvai se ,4e se e slu4ilo....vinagi v edna razdqla nqma samo edin vinoven,v tova sum sigurna...i dvete strani gre6at...koi pove4e,koi po-malko....3 meseca ne sa 4ak tolkova mn vreme,no i za 3 meseca moje6 da se vlubi6 ludo v nqkoi i su6tevremenno tolkova burzo da go i namrazi6....spored men vsi4ko mejdu vas e priklu4ilo i ne mislq,4e ti si se durjala gordo ili nadmenno,vse pak toi vi e vartql i dvete....imal e qsna predstava kakvo vur6i celi 3 meseca....prosto ne 4uvstvai vina..za6toto v tozi slu4ai posledniqt 4ovek ,koito trqbva da se obvinqva si ti.....opitai se da preodolee6 slu4iloto se...vsi4ko iziskva vreme..kolkoto po-malko vijda6 tova mom4e,tolkova po-burzo 6te premine6 prez tozi problem.budi sigurna,4e negovoto zaminavane e za dobro,a ne za lo6o.mn kusmet i uspeh..6te sleda temata za razvitie![]()
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Ще ти кажа БРАВО, за това че си спряла да му говориш и да му обръщаш внимание! =D> Заслужава си го, щом те е лъгал! Но знаеш ли какво не заслужава? Не заслужава, сега да изпитваш чувство за вина, да съжаляваш и да страдаш зарди него. Нима трябва да се чувстваш виновна заради това, че и ти си имаш гордост? Радвай се, че си е заминал, направил ти е услига, така по-лесно ще го забравиш.Първоначално написано от D3SP3RAT3
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
dobre si napravila kato si sprqla da mu obra6ta6 vnimanie nqma stra6no ne si vinovna za ni6to
и аз така мисля.. такъв тип момчета доста лъжат...Първоначално написано от Анонимко
мда...Първоначално написано от MiMcHeToOo
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Добре че си се отървала! Не се знае дали един ден нямаше да страдаш много повече от сега! Добре си направила и не си виновна за нищо, наистина такива женкари които са с две момичета или повече са създадени да разбиват сърца. Дано някой ден той съжалява и не повтаря тази грешка с друго момиче!
Искрено ви благодаря!Добре, че съм се отървала.Той се появи в точния момент и си замина също в много подходящ момент.ЗА което наистина съм късметлийка.Аз не заслужавах това, но честно казано не съжалявам, поне сега разбирам, че не съм го обичала, защото знам какво е да обичаш, но това любов не беше.Благодаря за всичко, което казахте е вярно.Сигурно никога повече няма да го видя, за което честно казано малко или много се радвам.Та аз дори не искам да му се обадя и то от гордост, но оправдана гордост.АЗ също имам вина, аз също лъгах, но защото знаех , че съм лъгана.аЗ му казах, че ако не ме беше лъгал и аз никога нямаше да го направя.Наистина ви благодаря, защото аз наистина нямам причина да се чувствам виновна и само мога да се радвам, че той си замина по един или друг начин от живота ми!Целувки!И ...се пригответе за следваща ми любовна история, дано тя е с хубаво начало и продължение, а не с лош край..![]()
![]()