- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа?
Az sam na 13 i predi nqkolko meseca se zapoznah s edno mom4e! toi e na moqta vazrast i se razbirame dosta dobre (priqtelski). Ne sam i mislila 4e edin den vsi4ko shte se promeni i az shte se vlubq v nego! kogato sam blizo do nego toi se pravi na idiot i se darji stranno, no peiqtelkite mi kazvat 4e moje i da ne e zaradi men. ponqkoga kogato toi e s negovite priqteli i varvi sreshto men ako az ne mu kaja zdrasti i toi nqma da mi kaje. dali tova e lo6 znak?4esto v u4ilishte se zasi4ame i pogledite ni se sreshtat no i dvamata si mal4im a pak po skype si pi6em nai-razli4ni otkroveniq i vednaj toi mi kaz 4e sam edno ot malkoto mo mi4eta s koito se razbira tolkova dobre. Neznam kak da mu kaja 4e imam 4uvstva kam nego. toi bi kazal na priqtelite si i te shte mi se podigravat taka shte nau4at i vsi4ki ostanali i shte zapo4nat da me unijavat. ot druga strana si mislq 4e ako toi otgovori na moite 4uvstva shte bade razli4no. dali da mu kaja i da poema risk kato i bez tova vse nqkak shte izdarja unijenie oshte 1 godina, ili da raz4itam niakoi den toi da mi kaje. POMOGNETE MI!!! A I SPORED VAS DALI ME HARESVA (SPORED OPISANIETO)
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Майната им на другите,бе!!!Първоначално написано от gabi_94
Казвй му всичко и т'ва е!Другите нека си говорят!!!
Bqh v s16tata situaciq kato tvoqta. I az dosta se kolebah dali da mu kaja. Naskoro mu pisah i mu izqsnih ne6tata , za jalost oba4e toi mi bi 6uta.Estestveno sega vsi4ki znaqt ( to nali zn kliukite kak se razprostranqvat), no ne mi se e slu4valo nqkoi da me zaka4i ili da mi se podigrava , 4uvam gi tam 4e 6u6nat zad g1rba mi , ama ne mi puka. Ta spored men nai-dobre pogovori s nego i mu kaji kakvo 4ustva6, p1k ni6to ne gubi6. Nai-mnogo da te otreje i posle da se gledate kato izv1nzemni po koridorite i da se 4uvstva6 adski zle , no vremeto opravq vsi4koAide uspeh4e!
Da taka e no se strahuwam da ne izgubq priqtelstvoto ni i posle da me e sram da mu kaja i edna duma!
А от какво ще те е срам?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Osven tova se nalaga da se vijdame 4esto i 6te bade gadno i tapo, no nz, moje bi shte nameria na4in toi da razbere 4e go haresvam no ne ot men.Първоначално написано от Анонимко
Не така!Това не е начина!Казваш му го и т'ва е!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Shte te posavetvam da pogovorish s priqtelkite si!Te te poznavat nai-dobre i ako gi pomolish za savet sas sigurnost shte ti pomognat!![]()
![]()
![]()
Мн Мраза като някой върви и ме клюкари насам натам ама не ми пука иначе кфо говорят хората за менДавай иди и му признай да не ти пука кфо каат др
OnLy God CaN Judge Me !
според мен момчето те харесва, но някакси не е достатъчно... и ако му признаеш, най-вероятно ще се уплаши и ще избяга...това разбира се не пречи да пробвашзащото мен ако питаш - няма какво да губиш. така или иначе вашето приятелство не се гради на мн платонични чувства и само ще се измъчваш ако мълчиш и не му признаеш истината
![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Иэобщо не мисли эа реакцията на другите.Не ми се вярва да са чак толкова смотани,че да ти ске подиграват ,эащото харесваш някого!Просто някой път му предложи да иэлеэете на раэходка,на кафе или някаъде,където обичате да ходите и двамата,поговорете си и иэбери подходящ момент да му кажеш.Няма лошо да приэнаеш чувствата си,даже 4е по-добре.Хем ще ти олекне ,хем ще раэбереш дали нещо ще се получи.По-добре действай,вместо да седиш в неведение.А иначе не мога да преценя дали той те харесва.От 5 реда не се добива ясна представа.Ти си энаеш...и все пак ,кажи му.
[size=7][b][u]fosse cos
Ми според това описание може би има някфи симпатий щом пък ти и споделя лични неща...Тук има 2 вариянта 1вия да го чакаш той да направи нещо от което честно казано може да загубиш защото той може да си мисли че нямаш чувства към него...2рия е да рискуваш нали знаеш риск печели риски губи...ама първо прецени трезво дали си заслужава риска ! Кой от 2та вариянта ще ползваш зависи от това колко ти стиска...първо прецени дали си струва и ако да деиствай и не му мисли...е моят съвет...Първоначално написано от gabi_94
ухххх ами права си ама не съвсем щот е ми един от доста добрите ми приятели нон стоп ми праи някфи намеци но сме си наясно че това е просто лигавщина , а те са по-малки и ако се случи нещо такова тя може да го приеме твърде сериозно ..... но като цяло съм съгласна с мнението което съм цитиралаПървоначално написано от Deni4ka93
![]()
So free
Аз на 13 си играех пред блока още, тя тръгнала с мъже да ми се занимава. Малка си, каквото и да направиш ще сгрешиш, тук също няма да ти дадат кой знае колко правилен съвет.
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Gabi, znam kak se darji s teb i mislq 4e te haresva!Opitai se da se darji6 po-otpusnato s nego, no v nikakav slu4ai ne mu kazvai, 4e go haresva6!Taka samo 6te si donese6 nepriqtnosti!
Това че не ти казва здр ми е малко странно..Просто трябва да поговориш с него.Нека да не ти пука за другите..
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Виждам се с бившата ми приятелка по 6 часа на ден ... споко не е трудно да сте си приятели без чувства... КАЖИ МУ ГО ДИРЕКТНО в очите с прав текст ( не чсно )Първоначално написано от Анонимко
Божеее, Божее! Не че се мисля за нещо повече от някой, ама едва ви изчитам бозите...Ми много ясно, че ще си мълчиш! Ако иска нещо ще си каже, не вярвам да е ням, прост, бавноразвиващ се... Аз съм го минала същото. И освен, че всичко си казвахме и бяхме неразделни, понякога ми даваше недвусмислени намеци, че имам шансове... Пропилях си учебната година в дилеми: "да му кажа или не? Това е въпросът." И кво? Една вечер ми след много скандали с познати и роднини си му казах всичко както е. Той каза, че е объркан и едва ли не засегнат защото ми е имал доверие през това време. Само си утрепах приятелството с него! Сега не си говорим, аз вече не му влияя, стана пълен "педерас", е*е му се та 2 вижда. В обобщение: НЕ МУ КАЗВАЙ! ЗАБРАВИ ГО И ДАВАЙ НАПРЕД!