- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво му стана ?
Запознах се се момче . С него вече ходим почти от 8 месеца но забелязах че нещо в него се промени. Започна да ме отбягва и да не ми вдига телефона това ме наранява много . Разбрах че имало нещо което трябвало да знам свързано с него но не иска да ми каже какво е за да не ме нарани . И двамата се обичаме но незнам какво да му кажа нито какво да направя .Искам всичко да е както беше преди . Помогнете ми .
За да бъда банален ще ти кажа просто да поговорите и щом се обичате предоплагам че ще ти каже все пак сте дост близки за да ти има вяра (надявам се)...други вариянти като да го проучваш без негово знание и съгласие не са много препоръчително но твой избор мацка...
или ти е изневерил и не те обича, или вече ПРОСТО не те обича без да е изневерил, или иска да ти каже,че е гей...
кво ти пука?
важното е, че връзката ви скоро ще свърши!
... ако не направиш главозамайващ обрат в събитията т.е. не внесеш невероятна умопомрачителна промяна във връзката ви, която да вземе дъха му и да те представи в нова светлина, не в старата - изтъркана и скучна...
шансовете ти са малки, но ако напрегнеш мозъка си, може и да се справиш въпреки моите очаквания...
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
не знам защо, но споделяш почти моята съдба, преди около месец и с мен стана така с момчето което ходихме (инт но и ние почти 8 месеца ) почна да ме отбгява и т.н.т .... еми при нас нещата се развиха така: ... отидох при него.. поговорихме и той ми заяви, че е въпрос на изчакване.... ако не скъсаме сега ще е след ден,два, седмица....... зависи колко на мен ми се иска, а на него не му пукаше..... и... разделихме се, нямаше смисъл да гледам това... (беше музикант и се оказа че музиката е поважна от мен.. ) та, поговорете за да разбереш какво има и дано нещата не се развият така ....![]()
LoVe Is AlL
наистина по-дорбе поговорете..няма смисал само да чакаш и да живееш с догатки.ако те обича достатачно,каквото и да има ще ти каже, защото иначе така те наранява още повече...касмет![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
подкепямПървоначално написано от heartless*charm
![]()
Поговорете и чуй какво има да ти каже.Ако нещата си оставаха "както преди" всеки път,човечеството нямаше да се развива.Едва ли ще е както преди.Може би ще е по-зле.Може и да е по-добре.Всичко зависи от теб![]()
Явно наистина нещо се е променило, но не знаеш какво.Най-добре говори с него и му обясни, че така не може да продължава и е по-добре да се разделите, ако положението не се подобри, няма смисъл.
Отиваш при него и говорите. Обясняваш му как стоят нещата, че си забелязала промяната в него, питаш го защо е така и... се разбирате. Няма какво друго да направиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1Първоначално написано от Iv4eTy
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
или изневяра или друга или бившата го е потарсила и той я е обичал мн и му е савестно сичко може да е очаквай неочакваното просто![]()
СИГУРНА ЛИ СИ ЧЕ И ТОЙ ТЕ ОБИЧА КАКТО ТИ НЕГО? МОЖЕ БИ ВЕЧЕ ЧУВСТВАТА МУ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ ИЛИ Е НАМЕРИЛ НЯКОЯ ДРУГА, КОЯТО ОБИЧА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ И Е С ТЕБ САМО ЗА ДА НЕ ТЕ НАРАНИ?