.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Проблеми със задна прашка

Здравейте.
    С приятелката ми понякога разнообразяваме със задна прашка, но доста често не може да й влезе, освен ако не съм много надървен и тя много влажна. Дупето й е по-голямо, заради това ли е?
    Другия проблем е че в тази поза свършвам много бързо. При мисионерската или когато тя е отгоре може да откараме 15-20 мин (случва се понякога), но на задна - макс 2-3 минути. И на нея и е много кеф, и на мен ми е върховно... но само за 3 минути

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Тренирай на ръчна.
    - Всички авто-части на едно място!

Re: Проблеми със задна прашка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте.
    С приятелката ми понякога разнообразяваме със задна прашка, но доста често не може да й влезе, освен ако не съм много надървен и тя много влажна. Дупето й е по-голямо, заради това ли е?
    Другия проблем е че в тази поза свършвам много бързо. При мисионерската или когато тя е отгоре може да откараме 15-20 мин (случва се понякога), но на задна - макс 2-3 минути. И на нея и е много кеф, и на мен ми е върховно... но само за 3 минути
    А да ти е честито.

malka ti e pishkataaaaaaaaaaaaaaa

Това е най-яката поза
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нормално е да свършваш по-лесно. Влагалището е по-тясно. За другото-не мисля, че има влияние. Аз тази поза не я обичам, ама човек прави жертви

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Нормално е да свършваш по-лесно. Влагалището е по-тясно. За другото-не мисля, че има влияние. Аз тази поза не я обичам, ама човек прави жертви

айде айде жертви.
    мен си ме кефи и никога не сме имали проблеми.
    тва че свършваш бързо - нормално.
    Но не виждам какво е общо - големината на Д-то със задна прашка?!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от johnny_depp
    malka ti e pishkataaaaaaaaaaaaaaa

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_

айде айде жертви.
    мен си ме кефи и никога не сме имали проблеми.
    тва че свършваш бързо - нормално.
    Но не виждам какво е общо - големината на Д-то със задна прашка?!
    Аз не я харесвам. не ми доставя удоволствие, а често боли. За мен това е компромис от моя страна!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз не я харесвам. не ми доставя удоволствие, а често боли. За мен това е компромис от моя страна!
    Честно казано и при мен е така... пък и както казаха в един филм: "Не искам да ме ч*каш като куче"

Град
    Свищов
    Преодолях предразсъдака си. Той си знае, че не ми харесва и го правим само, когато не може да свърши бързо. нещо като деликатес му е

just.someone
    Guest
    lesno vi e na vas
    a az kakvo da napravq kato priqtelkata mi ima kosmi v zadnika i ne znam kak da q nakaram da si gi mahne...zaradi neq namrazih taq poza

Град
    Свищов
    ти правиш секс с нея. ти си интемен с нея....а не можеш да й кажеш нещо?!!!!!
    Да ви имам интимността!

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от just.someone
    lesno vi e na vas
    a az kakvo da napravq kato priqtelkata mi ima kosmi v zadnika i ne znam kak da q nakaram da si gi mahne...zaradi neq namrazih taq poza
    чудно как не си намразил секса изобщо

just.someone
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    lesno vi e na vas
    4ovek,4esno te pitam,kak da q nakaram da si mahne kosmite ottam,ne iskam da pravq nova tema...

Цитирай Първоначално написано от moncho
    lesno vi e na vas
    4ovek,4esno te pitam,kak da q nakaram da si mahne kosmite ottam,ne iskam da pravq nova tema...
    Излезте някъде с твои приятели и накрай някой да каже на всеослушание, че е отвратително жената да има косми в задника и направо му се повръща. Ако ти й го кажеш, ще се обиди.

just.someone
    Guest
    mn pati sam se 4udil kak da i namekna,samo na putkata si maha kosmite,ama otzad ne...a tva s priqtelq da kaje 4e e otvratitelno e dobra ideq!6te probvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си