преди 3 години..даже почти 4 си направих за първи път кичури обаче в домашни условия след 2-3 седмици отново и накрая с перхидрол в фризиорски салон защото предишните 2 пти не ме хвана хубаво.
За нещастие косата ми изгоря и не след дълго почна да цъфти и се появи един мн рус изгорял кичур отзад. Постригвах се кво ли не правих ...резултат нямаше.Сега се постригах февруари и оставих косата си така без да я пипам но използвах много пяна гел и лак за коса ама в огормни коли4ества за да се къдря.Преди 3 месеца спрях да използвам препаратите (лак,пяна, гел) и продължих да мия косата си само 2 пъти седмично.2 седмици след това се постригах, от тогава минаха ве4е 3-4 седмици в които миех косата 3-4 пъти седмично и то само с домашния сапун на баба или пантен..изгорелия кичур ве4е не съществува но тъпата ми коса продължава да цъфти използвам и розова вода след като я измия защото ми казаха че тя е протиф цъфтене нз какво да правя още ( остава само с коприва да пробвам ) ако имате и друи идеи кажете щото изперквам