.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

ROMBA
    Guest

Харесвам едно момиче.

zna4i 8mi klas sym i sega sym s nov klas no ot pryv pogled zabelqzoh edno momi4e koeto mi mn mi haresa. u4im ve4e 2 sedmici za6toto sme v nekav predvaritelen srok i u4im samo angliiski ama tva e drugo... zapoznahme se ala bala vijdam 4e i tq me haresva no nz dali az da napravq parvata kra4ka ili tq 6toto nqmam mnogo opit v tezi ne6ta. kajete kak da i kaja 4e iskam da hodim nekvi tehniki ala bala 4e ne sam mnogo v 4as

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Техника за сваляне няма
    А ти докато чакаш тя да ти предложи туко виж си намерила някой друг ( ако досега не си е разбира се )
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Ебахти бума то да не почне 15ти вече и са почва кф искаш да ти кажем има 1000 подобни теми ТЪРСАЧКА...но за да те улесня просто я изведи на кафенце и гледай да задържиш вниманието и върху себе си и само не изтърсвай абе знаиш ли кфо мн ме кефиш ай да ходиме...бахти толкова ли е сложно ?!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

просто и кажи че я харесваш, излизайте, забавлявайте се и така целуфки милуфки и то станало ... няма нужда от въпроса "искаш ли да станем гаджета " за да сте заедно ...

Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Амии покани я на кафенце, някъде на разходка и току виж малко по-малко нещата се получили Пък ако не - здраве да е..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз пък харесвам 2 момичета...Кво да правя???
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Тройка кфо друго

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от roskbbb
    просто и кажи че я харесваш, излизайте, забавлявайте се и така целуфки милуфки и то станало ... няма нужда от въпроса "искаш ли да станем гаджета " за да сте заедно ...

+1 :P
    The reasons of love... <3

bydi spokoen neprinuden izlizaite na vyn zaedno kakto i s dr priqteli ot klasa i taka prosto nameri udobniq moment pri nqkoi tanc ili ne6to ot sorta da i kaje6 4e q haresva6 i 4e iska6 da hodite i dali tq e syglasna pri koeto si mislq 4e ne bi imalo problem da polu4i6 otgovora koito jelae6 USPEH mislq 4e 6te se spravi6

Guest
    Все още е рано да знаеш. Изчакай месец за да я опознаеш добре, пък после като искаш я покани на среща!

Ami flirtuvai s neq!Tova e edinstveniq na4in da i privle4e6 vnimanieto!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Тройка кфо друго
    Колко малко му трябва на човек...
    П.П. Дойде 15 и за един ден сички се изпонафъргаха на хубавите мацки...А аз кфо да правя като не отидох на първия учебен..Са всичко заето..Айде с пръс в гъс Хахаха...ПОМАГАЙТЕ!!!!!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    София

Уф

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ебахти бума то да не почне 15ти вече и са почва кф искаш да ти кажем има 1000 подобни теми ТЪРСАЧКА...но за да те улесня просто я изведи на кафенце и гледай да задържиш вниманието и върху себе си и само не изтърсвай абе знаиш ли кфо мн ме кефиш ай да ходиме...бахти толкова ли е сложно ?!
    Съгласен съм!!! Ако те харесва няма какво да я чакаш по-дяволите ти си момче ти направи първата крачка
    Поеми във вярната посока

Мега фен Аватара на Blab
    аз пък харесвам мъж, който интимничи с други мъже...и с'я к'во...

прави първата крачка, мразя момчетата да проявяват женски фасончета...

Мега фен Аватара на babity

Re: haresvam edno momi4e

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от ROMBA
    zna4i 8mi klas sym i sega sym s nov klas no ot pryv pogled zabelqzoh edno momi4e koeto mi mn mi haresa. u4im ve4e 2 sedmici za6toto sme v nekav predvaritelen srok i u4im samo angliiski ama tva e drugo... zapoznahme se ala bala vijdam 4e i tq me haresva no nz dali az da napravq parvata kra4ka ili tq 6toto nqmam mnogo opit v tezi ne6ta. kajete kak da i kaja 4e iskam da hodim nekvi tehniki ala bala 4e ne sam mnogo v 4as
    Значи,опитай да пишеш на кирилица!Дете осъзнай се ...харесал 1 момиче...и какво?!Питай я има ли вероятност да стане нещо м/у вас....дали да се надяваш или не....в повечето случаи е не...така че,не прави грешката да я опознаваш като приятел,после ще те боли!Не ги слушай всички,ако започнеш да излизаш на кафета и на разходки с нея....ще те счита за приятел и за нищо повече!А пък и си 8 клас за какво любов говорим?Детска му работа...
    Съгласна! Най - вече от опит ще ти кажа да си директен. Ако стане, стане ако не -НЕ и толкова. Живота няма да свърши с нея, че толкова да и се чудиш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Покани я да излезете-на кафе,разходка или нещо там друго.После й кажи, че я харесваш,целуни я....Ако и тя те харесва няма да се дърпа.А ако ли не те хересва я забрави-има много готини момичета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си